Reklama

Reklama

Boj o moc - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2019, 10 h 5 min (Minutáž: 58–70 min)

Tvůrci:

Jesse Armstrong

Kamera:

Patrick Capone

Hrají:

Brian Cox, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Natalie Gold, Jeremy Strong, Dagmara Dominczyk (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rodina Royových – Logan Roy a jeho čtyři děti – řídí jeden z největších mediálních a zábavních konglomerátů na světě. Seriál Boj o moc sleduje jejich životy poté, co se stárnoucí otec rozhodne ze společnosti odstoupit a jeho potomci zvažují svou budoucnost. Druhá řada, která bezprostředně navazuje na dramatický konec první série, sleduje zoufalý boj Royových o převzetí kontroly nad jejich impériem. Zatímco budoucnost je stále nejistější, zničit by je nakonec mohla právě jejich temná minulost. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (30)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "Sails out, nails out, dude." Druhá série rodinného dráma Succession zahodila nejistoty prvních epizod a rozjíždí naprosto ultimátní krvavou kdo z koho řežbu, na jejímž konci může zůstat jen jeden. O drtivé momenty (skla na balkóně!!!) není nouze, komedické prvky díkybohu přežily, už to ale zdaleka není jen hitparáda vrcholně awkward momentů, tady se cíleně dokresluje odlišnost světa, v jakém se seriál pohybuje, a lidí, o kterých vypráví. Nikde jinde byste si nemohli dovolit Romanovu výstřednost, Tomovu naivitu, nebo Gregovu... já vlastně ani nevím, co s tím klukem je. Ale je mi ho líto a zasloužil by si pohladit, ňouma. Každopádně jeden z nejlepších zástupců současné quality TV a zároveň skvělej generátor hot hereček a dobré hudby. Chci říct... L to the OG a Annabelle Dexter-Jones? Oumajgaaaad. 10/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ZA TŘI, ČTYŘI ROKY TADY ZBYDE JEN JEDNA RODINNÁ MEDIÁLNÍ FIRMA. A JÁ ŘÍKÁM, AŤ JE TO TA NAŠE! …“ Tak jako… jsem furt v klidu. Rodina se profiluje, ale je to neustále dokola – a já nevím, co jako mě nutí na to koukat? Asi se mně nechce uvěřit…Jako fakt nechce! Takže, něco mě na tom zaujalo a myslím, že na to (snad jednou) přijdu! Je to furt neuvěřitelná záplava keců a vlastně jsem zvědavej, jakým hnojem mě ještě překvapěj. Ovšem jedno tomu musím uznat – poslední díl týhle série byl kurva prdel! Fakt prdel! Ale jo, jdu dál…/// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jako letní sídlo rodiny Royových bylo vybráno panství Henryho Forda II. z roku 1960 v Hamptons. 2.) Součástí rozvodovýho výrovnání mezi Jerry Hallov a Rupertem Murdochem byl zákaz kontaktovat producenty „Succession“ s nápady na dějovou zápletku. 3.) Thx za titule „Václav Patera“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady už se jde skoro přes mrtvoly. Tyranosaurus "ROY" Rex si prostě jede pořád za svou mocí a sere na všechno a na všechny. Narodit se v této rodině jde pouze s psychiatrem jako kmotrem. Naivní Tom ovšem skoro přichází k reflexi, Roman možná konečně dozrává, Ken je pořád nevyzpytatelný, Siobhan příjde o hřebínek, Conor o přísun peněz za nic a největší záhada je Greg, který zatím proplouvá bez újmy. No je mi z toho špatně a musím si odskakovat ke komediím, kde se nic neřeší. Za mě zhnusených 95% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to tam je. I druhá série jede v tom crazy módu, kdy sice sledujeme korporátní hru o trůny, ale zároveň šíleně avantagrdní rodinku v čele s šíleným Romanem. Závěr fantastico, pěkně si mě tvůrci povodili, a chtěl bych taky zmínit jeden z nejlepších ost, na jaký se dá v seriálech natrefit. 9.5/10 ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rodině Royových se evidentně dědí zmrdství z generace na generaci a je docela složité si k některé z postav najít sympatie. Na druhou stranu to ale nabízí příležitosti k rodinným střetům a překvapivým zápletkám, milovníci sarkastického humoru pak ocení hašteření mezi sourozenci bojujících o moc v rodinné firmě. Za mně 2.série o něco lepší, než ta první. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama