Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Seriál "Bažináč" sleduje dr. Abby Arcaneovou (Crystal Reedová), která v louisianském městečku zkoumá smrtící virus pocházející z bažin. Ty však, jak Abby záhy zjistí, skrývají mystická a hrůzostrašná tajemství. Když se z temného močálu vynoří záhadná nestvůra, Abby stane tváří v tvář nočním můrám nadpřirozeného světa, kde nikdo není v bezpečí. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Pardon říká se, že dokonce 75 mega :D. 50 měl za první Avengers..

Což je také docela humus. Seženeš si no name herce, které se postupem času stanou populární a pak si začnou diktovat úplně nehorázný prachy... Teď nemluvím o Downeym, ale třeba o partičce z teorie velkého třesku. Já třeba nevím proč by měl brát Galecki za neustále jeden a ten samý škleb větší prachy než ostatní herci, krom teda Jima Parsonse.

U přátel to bylo aspoň tak, že všichni trvali na tom, aby brali stejně. Opravdu to raději přidám scénáristům, než takové sortě neherců...

Když se teď tak dívám, tak první IM měl rozpočet 140 mega.. Takže při současném platu by Downey spolkl víc jak půlku rozpočtu. :D

A co ti ostatní herci? Třeba u toho Endgame... Předpokládám, že Evans a Hemsworth berou taky velký prachy. O něco méně pak Johansson a Rufallo, ale i tak... Při takovém počtu herců... Šílený.

Na to, že jsem studoval ekonomiku, tak mi spoustu věcí hlava nebere. Třeba včera jsem vešel do obchodu s ložními věcmi v Šantovce (to je takový obrovský nákupní centrum v Olomouci), kde nejlevnější ručník byl za 1200 Kč, nejlevnější povlečení za 1600 Kč a nejlevnější župan za 2720 Kč. Já si za boha nemůžu představit jak si takovej obchod může vydělat byť jen na nájem, natož tak ještě na platy zaměstnancům atd...

A nebo jsem prostě chudej a lidi si běžně za 3K kupují župany, co já vím..

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo ty částky jsou opravdu ohromně velké. To je fakt jak kdyby to bylo buď miliarda nebo nic...  Ono zase se musím zastat, že film se Supermanem těch 180 - 200 asi spolknout musí. Superman není žádný Iron man, Cap nebo Thor. Obzvlášť, když ho pojali bez té novinářské linky. Aquaman se taky odhaduje mezi 160-200 mega... Ale víc jak 200 na sólovku bych do toho určitě zezačátku nestrkal. Snažil bych se držet kolem 150 jako má WW. Týmovce bych pustil žilou na max 250 milionů.

Mimochodem je zajímavé, že Endgame stál jen 356 milionů, když z toho údajně 50 spolkl jenom Downey.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

No mně by stačilo aby to bylo alespoň tak dobré aby byl další díl...Ultron se mi nelíbil ale stačilo to...první Avengers byl o seskupení a poskládání týmu a semknutí, druhý díl o tom jak si Avengers poradí s tím že jsou po semknutí trochu v krizi a jak jako tým dále budou fungovat... bohužel v Lize nebylo nic z toho. A ano Superman dokázal že žádná Liga není potřeba...no já zase říkám ano Warner má svůj podíl ale i Snyder. Jalvme vizi má mít studio ne režisér který tam prostě věčně být nemusí. Hlavně je až zarážející že jeho první MoS stál 220 BvS tedy nejméně 400 a najednou Liga 300... To není normální, co si jako myslí, že udělají díru do světa? Paradoxně nejúspěšnější filmy jsou ty co snyder netočil, tak kde je možná asi chyba

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No ty filmy se popírají hodně. Upřímně ani nechci, aby Batman byl součástí universa. Buď ať si vybuduje své vlastní... nebo ať má třeba jeden dva díly a pak ať se na jeho základu rosroste nové universum.

Ať si říká kdo chce co chce, tak já věřím, že JL posralo hlavně WB. Stupidní přetáčky, nátlak na to, aby se film vlezl do dvou hodin, neochota posunout film o pár měsíců. Překopání původního plánu na JL part one a part two..Ten film měl být o tom jak se postavy dají dohromady a naučí se spolupracovat, protože na to samy prostě nemají... Bohužel je z toho to, že přiletěl Superman a udělal bum... bum...bum... a unesl celej panelák.

Jako neříkám, že by to byla 100% pecka, kdyby se do toho nepletli a nedávali si tak nesmyslné požadavky, ale věřím tomu, že by to bylo alespoň tak dobré jako Age of Ultron... Což je podle mě docela ucházející výsledek.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Souhlasím, to jsou pořád přetačky, dotáčky, posuny premiér, rušení filmů, špatné ohlasy...tohle si u mcu pamatuji snad jen ohledně antmana co se týká Wrighta...to je tak.kdyz dceu začne s filmy o min 200 mil rozpočtu. Nenasytnost a uspěchanost která hnala Warner k tomu aby během pár filmů a prvních pár let dohnaly celé snažení a postupné budování MCU...teď tu máme polorestarty, snahu ignorovat a zapomenout na Snydera ale přesto pár Snyder věcí zanechat, Dceu je rozdělené na přítomnost a minulost...filmy se trochu popírají... bohužel, d mrtvým dceu jsem se smířil, teď už jen mě zajímá jak to budou vést dál...očividně to dělají formou subuniverzí. Shazam, Batman nejspíš a doufám, Harleyuniverze, Aquaman

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já osobně se divím, že Liga vydělala takový peníze, ale to bude tím jak moc je oblíbená. DC ve své "první fázy" táhne do kin jako Marvel ve druhé fázy, ale musí jít o kvalitní filmy, které neprovázejí zprávy o samých dotáčkách, přestřihách, příšerné recenze atd... A i přes tyhle všechny věci zvládla Liga 657 mega... Z toho 227 v USA.. To jsou dobrý čísla na to jak otřesný film byl a jaké zprávy ho provázely.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Já jsem zvědav na SSq a to jen kvůli gunnovi jinak by mě to absolutně nezajímalo asi jako Birds. Udělat druhý film univerza za 500 milionů a ještě po ne příliš úspěšném prvním filmu univerza je naprostá zhovadilost a známka nekompetentnce šéfů Warneru. Naštěstí přišla Liga za 300 milionů která to jen podtrhla a potvrdila. Jo Snyder je bůh...

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Přesně mělo se začít menšími rozpočty a 500 mil... To je prostě šílený. Teda říká se mezi 450-500 mil... Ale na druhej film? Potom co Green Lantern dopadl jak dopadl... 200 mega rozpočet 219 výdělek.  Asi se holt shlédly ve dvou miliardových Batmanech nebo já to fakt jinak nechápu. Batman Begins stál 150 mega a vydělal jen 374 a bylo to v pohodě. Kasovní trhák to sice nebyl, ale na pokračování to stačilo. Man of steel vydělal trojnásobek toho co stál, ale na pokračován to zřejmě nestačilo... Hlavně, že ho bude mít Shazam. Tam se, ale musí uznat, že je za hodně levné peníze a žánrově je to komedie na což lidi rádi chodí.

Jako popravdě z těch Dc projektů se krom Batmana nejvíc těším asi na toho Plastic mana, protože to fakt může být dobrá prdel. :D Když by ho pojmuli trošku jako prvního Ant-mana bylo by to super.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

O BvS jsem slyšel ale 500 mil? To jsou ve Warneru samí kreténi? Jak si mohli myslet že s tím uspějí? Něco vydělají nebo že to prostě klapne? Nechápu...no Hulk stal 150 milionů a trhnul 263 milionů, Cap stál 140 a dal 370 milionů no a Thor 150/449. S takovými výsledky by to Warner dávno zabalili. I když Thor dopadl jakž takž dobře...

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak Thor vydělal trojnásobek rozpočtu a Cap 2,6 násobek rozpočtu. Takže bych je za propadáky to neoznačoval. Věřím, že každej z nich přinesl dost peněz na to, aby se zaplatil a ještě zvládl vydělat na minimálně půl rozpočtu dalšího filmu.

Ale DC ty čísla mělo sakra lepší. Jenže oni úplně neuvěřitelně vyhazovali prachy za reklamu. BvS byl údajně nejdražší film v historii, protože i s reklamou prý stál kolem 500 milionů... To je neuvěřitelně šílený.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Když si vezmeš jaké propadáky byly např první Thor, Captain America, téměř nic nevydělali...a stejně si MCU šlo za svým cílem a kde jsou dnes.. Warner se hned posral a vše je v prdeli...

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Říká se, že od toho Ezra už také odešel. Nejde mi o Ezru jeho Flash prostě nebyl Flash. Postavu Flashe mám, ale hrozně rád a chtěl bych vidět nabušenej celovečerák s ním.

Btw. plán DC komiksových filmů z roku 2015:

24. března 2016 - Batman v Superman: Dawn of Justice (r. Zack Snyder)
5. srpna 2016 - Suicide Squad (r. David Ayer)

23. června 2017 - Wonder Woman
17. listopadu 2017 - Justice League Part One (r. Zack Snyder)

23. března 2018 - Flash
27. července 2018 - Aquaman

5. května 2019 - Shazam (s Black Adamem Dwaynea Johnsona)
14. června 2019 - Justice League Part Two (r. Zack Snyder)

3. května 2020 - Cyborg
19. června 2020 - Green LanternCorps

 

Je zajímavé jak jeden zmrtvený film může všechno posrat. Warneři to prostě měli odložit a trvat na té stopáži do dvou hodin i s titulkami byl taky obrovskej nesmysl. Takhle to dopadá, když 14 dní před premiérou pořád není film hotový, ale někdo prostě né a né couvnout. Škoda, že je nenapadlo se na to vysrat a začít od znova.. nebo natočit novou ligu a dělat, že se ta stará nikdy nestala.

na příspěvěk reagoval Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Aha. Sigebert zřejmě reagoval na mé obavy kolem tv ST. Já měl za to,že na tu naši debatu o ´´novém´´ Batmanovi. Ne,opravdu nebude. Alespoň zatím,je to (jak neustále opakuji) nesmyslné (s prominutím) tvrzení,když nikdo neviděl ani políčko filmu,který se připravuje tak dlouho,že jsem mezitím ztratil zájem o to,to vůbec viděti. V kině,myslím.

na příspěvěk reagoval dragon94, Sigebert

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Bude když rozjíždí univerzum kolem Harley, Aquamana, Shazama tak určitě i Batmana

na příspěvěk reagoval PKD

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

PKD

No, jelikož to nebude mít žádné pokračování, možná ani nemá cenu aby sis kazil chutě :p 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Samoz.,že je. Tohle podezření potvrzuje už jen to,že není schopen míti trvale,ženskou na vážno. A opakuji,že nevíme,zda vůbec nějaká trilogie z tohoto bude. To je mooooc brzy. Takže bude se servírovati guláš,pokud budou chtít narvati co nejvíce postav do ´´1´´ filmu,když nemůžou pochopitelně věděti,zda jim budou přiklepnuty další 2. Takže jsme zase na zač.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Tak ono to bude v rámci nejspíš celého univerza což je třeba trilogie, ne vše v jednom filmu..co že má moc pomocníků ale moc adolescentních pomocníků...není on Bruce tak trochu pedofil

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak ty to máš v tomto v poho. Mě byla a vždy bude (až na Jasona/Red Hooda) nějaká Batfamilíe lhostejná a jestli tam narvou vše z Batuniverse,tak to bude akorát totální guláš a ne film jen s Batmanem,tak jak já si to představuji. Sorry. Jak řekla přesně Catwoman v Hush-víš,na samotáře máš kolem sebe až moc pomocníků. Nebo tak nějak. A já s tím odjakživa,souhlasil. Alfréda,nepočítám za sidekicka. Když nebude negr Twoface,tak to bude jistě Kara. Jestli to vůbec,vznikne. Oznámí film a pak je rok ticho po pěšině. Nechápu filmový US svět 21.st.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

Tak Batman je nejprodávanější Dc postava. Prostě ty filmy vznikat budou akorát teď v době pseudo Dceu když je mimo stojící a ještě z minulosti tak působí skutečně zbytečně. Ovšem mně to nevadí, navíc Matt chce představit batfamily. Za mě rozhodně nejočekávanější Dc film... černý TF je jen zvažován ještě nic není definitivní... mně by se na tu roli hodil Oscar Isaac nebo Josh Brolin

na příspěvěk reagoval dragon94, PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

To mě to, až takhle nesere. Pokud ten film bude dobrej budu ho mít rád. Miluju Batmana a černej Two-face je sice na houby, ale zase tak zásadní to pro mě není. Možná bych přežil i kdyby byla Cat španělka... Jsou tam zásadnější postavy, u kterých by mi to vadilo. Ačkoli si myslím, že je to fake, protože by nedali do filmu černocha s upáleným ksichtem :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Ono jako těžko říct. Každej máme jinej vkus. Jsou lidi, kterým se líbila 7dmá a 8smá série Game of Thrones a vykládají o tom jak je to totálně nejbožejší a nejlepší. Co jsem se díval na ednu, tak se takový lidé najdou i u Swamp Thinga. Fakt je, že jsem se na seriál dost těšil, ale úplně odvařenej jsem nebyl už z prvního dílu. Takže to možná zatemnilo můj úsudek.

Ale když si ty události té série teď promítám v hlavě, tak vlastně ani né. Už v tom prvním díle byla do očí bijící chyba, kdy Abby řekla celé nemocnici, že ona je těžkej boss a frajerka, a že dokud je tam ona , tak se nikdo nenakazí, takže všichni musí mít ochrané rukavice, masky, a brýle při styku s pacienty. A v hned další scéně si k pacientce napochoduje bez ochraných pomůcek...

Což je jedna z těch věcí co fakt nechápu, že to nedojde scénáristovy, dramaturgovi nebo režisérovi ok, ale to to není blbý ani těm hercům nebo komukoliv kdo se na place nachází?

Pořád to teda není tak hrozný jak Starbucks nebo ta minerálka u GoT, ale stejně...

Já vím, že se ty scény třeba netočí ve stejný den, ale je to scéna z jedné lokace a z prvního dílu, takže předpokládám, že se to točilo ve stejný den.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak,to je fakt pro mě v dnešní zkur. době,opravdu...šok. Ale  sedí to aspoň dohromady s Burtonem,páč si musíme uvědomiti,že 1 (dodnes dokonalý film) Batman má black Denta aka Lando Carlissiana aka naprosto zbytečnou postavu,ze které se ten Dwojxicht ani nestačil státi,haha. Já se nejspíše stejně na toho The Batmana (jak víš) vykašlu a když to tak fakt bude,tak o důvod víc pro mě,se na to vyjebat. Negerského Zoda odmítám a stejně tak TwoFace. Už toho mám pár let,dost. A navíc,dosti pochybuji,že zrovna tento Batman bude nějak totálně zásadní,bez kterého se nikdo neobejde. Takové filmy s ním už dávno vznikly.

na příspěvěk reagoval dragon94, Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Pokud by to nebylo propojené a šlo tu jen o samostatné díly,nahodil bych to nejraději až od pol. Já ještě přesně nevím,zda my 2 máme shodu jako ty a Invicible:) ale kouknu na to (někdy) už jen proto,abch zjistil,jak se věci opravdu mají. Ovšem,pokud tvůj faktický popis dílů sedí,tak je to v hajzlu. Comicsy to jako vždy...jistí. To je opravdu,jediná konstanta. R.I.P. DCU tv Swampy.:(

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama