Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Seriál "Bažináč" sleduje dr. Abby Arcaneovou (Crystal Reedová), která v louisianském městečku zkoumá smrtící virus pocházející z bažin. Ty však, jak Abby záhy zjistí, skrývají mystická a hrůzostrašná tajemství. Když se z temného močálu vynoří záhadná nestvůra, Abby stane tváří v tvář nočním můrám nadpřirozeného světa, kde nikdo není v bezpečí. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

První reakce: The first two episodes of DC Universe’s @DCUSwampThing
solidify it as the best DCTV series yet. Strong character dynamics, impressive CGI, gripping performances from the cast, and a dark & grim atmosphere all mix together to create the start of a fantastic southern gothic epic.

na příspěvěk reagoval PKD, movieband

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Stargirl - seriál vycházející příští rok.

Stargirl vytvořil Geoff Johns, který chtěl vytvořit hrdinku, která by ztělesňovala jeho mrtvou sestru Courtney, která zemřela při výbuchu letadla.

Courtney Whitmore, je teenage dívka, která díky kosmické holi dokáže lítat a vrhat energetické střely.

Velkou součástí seriálu bude i Justice Society of America (se členy Starman, Hourman, Wildcat, Doctor Mid-Nite, Stripe), , které Courtney bude velet.

Uživatel LizianShaw smazal svůj příspěvek.

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Já mám takovou zbožnou konspiraci, že by Constantin mohl mít cameo právě v Bažináčovi - podobně jak se poprvé objevil v Moorově sérii ("Jsem pěknej hajzlík, zeptejte se kohokoli")

A s tou Star-Girl se jedná o co, o koho? Zas tak v komixech kovaný nejsem...

na příspěvěk reagoval LizianShaw, PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Uvidíme jak to pojmou. Titans si také nikdo nepředstavoval tak temné jako nakonec byli.

na příspěvěk reagoval Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak seriál o mém velmi oblíbeném Crime Syndicate,by byl si myslím,dosti náročný na efekty,ale asi by to šlo. Ale spíše do filmu.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak určitě nemusí být vše stejné. Vedle těch drsných a hororových seriálů si dokážu představit seriál o Blue Beetlovi, Lobo, Plastic man, klidně seriál o Cpt atomovi, nebo klidně země dva se syndikátem

na příspěvěk reagoval PKD

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

No já tu postavu mám rád, v Injustice je skvělá..ale myslím si že ho dají spíše do filmu přeci jen konkurence má Doctora Strange a ve dvojce má být ještě Doctor Vodoo takže by byli blbý nenasadit to samé... čekám ještě Atoma v kontrastu s ant manem...

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Bingos

Dobře podáno. Snad to vyjde a my se pak budeme moci spokojeně zpětně ohlédnouti a říci si...jo,tak tohle se povedlo. Rozhodně držím celému tomu tv DCU,palce,byť nesleduji všechny série.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Vidíš,dr.Fate mě nenapadl. Rozhodně zajímavá postava,která by určitě utáhla celý seriál. Já ho žeru ve Smallville. Tam mě dostal. Constantina by rozhodně! měli udělati jako další postavu po Swampym a ne postavu,kterou skoro nikdo nezná,krom fanatických uctívačů JSA,haha. Byl by jistě Rkový,šíleně vulgární a nádherně skeťácky amorální.:) A ne,jak ten vykleštěnec z předchozí zbytečné tv s.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Bingos

Souhlasím a proto nechápu zpracování Star Girl... místo ní si dokážu představit nové opracování Constantina, zatanny, M Xanadu, Knihy Magie, černou orchidej nebo rovnou Doctor Fate pokud ho někdy nevytahnou z klobouku do Dceu

na příspěvěk reagoval dragon94, PKD

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

PKD

Statistika ti dává za pravdu.
Na druhou stranu - streamovací služba, která je exkluzivní pro americký trh a zatím má v portfoliu tři eRkové seriály založené na relativně neznámých komixových postavách... něco mi říká, že tohle má někdo pevně ve svých rukách a rozhodně necílí na většinového diváka...
Moc bych si přál aby to tak bylo, protože to má tak kurevský potenciál... vlastně něco jak má klasické DC svou odnož Vertigo...

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Bingos

No,ani mi nemluv. Sakra,musí prostě musí!!!!! se to povést. Ovšem,i když se to povede,tak to satanžel v této době,neznamená,že to po 1.s.nezruší,jako spoustu jiných supr seriálů. Páč já vím jasně 1 věc...čím promakanější a dospělejší záležitost,tím je toto riziko,větší. V době,kdy vládnou obrazovkám,CW sračky na vymývání mozků,se těžko takovéto série s potenciálem jako Swampy,či Doom Patrol,prosazují. Aspoň , já mám ten silný dojem.

na příspěvěk reagoval Bingos

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

PKD

Jsem vážně zvědavý jak se vyhrajou s tím originem!
Ale očekávání, které mám vlastně už od samotného oznámení (a shlédnutí Titans) zatím jenom eskaluje...

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

https://www.youtube.com/watch?v=nD2l0-e2gPU  sakra,málem mě trefil šlak. Jestli to nebudou jen lekačky,tak by z toho mohla býti,jedna z nejzásadnějších tv comicsových sérií,za posledních...no hodně let,hodně. Doufám,že Tyler si dá záležeti na hudbě,jako např.autoři u Doom Patrol.

na příspěvěk reagoval Bingos

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Jasně no...
Jen jsem si říkal, že v současné záplavě internetových kabelovek mi DCU dává smysl a klidně bych ji podpořil.
Ale zas se mi kvůli tomu nechce překopávat IP adresa :D
Takže si Bažináče stejně budu muset napirátit a doufat, že se streamovací služba DC dostane i na český trh a zároveň nezmrdá svůj potenciál...

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Neorientuje se někdo v tom, jestli je do budoucna reálné, že by bylo DC Universe přístupné pro českého diváka?

na příspěvěk reagoval LizianShaw

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

WAW!!! Ten 34s. dráždič je neskutečný. Naděje vystoupaly o 200% výše.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Bingos

Se vším souhlasím...ne nadarmo je Swamp Thing moje nej topka Dc... úžasná postava, úžasný komiks a dle mě nejlepší Moore

Bingos

Bingos (hodnocení, recenze)

Ratemus

Alan Moore v Bažináčovi stvořil Constantina. A vůbec reinkarnoval spoustu zašlých postav a motivů a probořil cenzorské konvence CCA. Já osobně Moorova Bažináče považuju za stěžejní kámen současného "dospělého" komixu.

Trailer na mě funguje. Z Titans jsem byl nadšený, Swamp Thing je pro mě vysoko, co se očekávání týče. Ani by mi nevadilo, kdyby si to našlo svoji polohu, ne nutně otrocky vycházející z Moora. Občasné pomrknutí a známé reálie by mi bohatě stačili. Hororová atmosféra působí skvěle, teď se jen modlit za silný příběh :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

FialovaMaska

FialovaMaska (hodnocení, recenze)

Ratemus

No jelikož mi to přijde jako nejstřelenější věc co kdy morrison napsal, tak to po tom cos napsal nemůžu úplně doporučit. Ale já si v tom vyloženě liboval. Stejně jako ve Wayově runu

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama