Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

baclajean 

všechny recenze uživatele

Divák neoľutuje ani jediný cent, poriadne zhurta zažije útoky na bránicu už od prvých sekúnd. Po 10 minútach ma bolelo brucho a bál som sa, že všetok vtip bol vystrieľaný až príliš skoro. Omyl. Zábava od začiatku do konca. A už chápem, prečo poctivo mladíkom pred nami pri vstupe kontrolovali vek. ()

pavlynne 

všechny recenze uživatele

Keegan-Michael Key nezklamal, za něj dávám třetí hvězdu. Jinak ale spíš bída, především teda druhá půlka filmu a hlavně závěrečná scéna s vrtulníkem. Do kina už bych znovu nešla. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Odpočinek s Jamesem fungoval nejvíc ze začatku tam se neslo se zasmat :D Pak to trosku pomalu opadava ale stejne jsem se bavil, ale hodně k tomu přispěl tenhle komik, ten umí udělat fakt ze sebe prču :D :D :D 60% ()

kerolca 

všechny recenze uživatele

Na mě asi až moc americká komedie. Je pravda, že místy jsem se od srdce zasmála, ale ve většině případu to bylo až moc vyhrocené. Příběh filmu mi přišel jako nehorázná blbost a Kissáci to na konci úplně zabili. Dlouho jsem přemýšlela, jestli dvě * nebo jenom jedna, ale nakonec jsem zvolila dvě, jelikož jsem se u filmu fakt nenudila. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Komédiu považujem za jeden z najťažších žánrov - teda z pohľadu tvorcov. Spraviť totiž dobrú komédiu, v ktorej neprichádza k vtipným kiksom iba tým, že sa niekto vystrieka do pohára a iný to vypije alebo namiesto čokoládového koláčika sa zakusne do psačieho hovna, je poriadne náročné. Prečo práve on je naprataný vtipmi, ktoré presne tento model pripomínajú. Je to sprosté, vulgárne a objavia sa tam aj tie trapácke scény so šťankami a pod. Napriek tomu to nestojí iba na tom a to je dobre. Väčšina ľudí bude celkom iste ospevovať Franca, ktorý sa tu predviedol ako poriadny doublefucker, no absolutórium si zaslúži Bryan Cranston, ktorý v úlohe zošnurovaného tatka ponúka presne to, čo robí väčšinu vtipu. Kým sa totiž bude niekto uchechtávať na Francových motherfucker shit, tak by nemal zabúdať, že Cranstonove reakcie a hlášky robia z tých cool rečí čosi viac, čosi čo by sme mohli pri všetkých prižmúrených očiach nazvať atmosférou. Niečo čo odkláňa tento film od všetkých prcičiek a podobných strašne štýlových pičovín. No ani model super tatka, ktorý nie je ničím výnimočným a ani Cranston sám to nedokážu celkom vyvážiť a tak je to úplne priemerná komédia s priemernou zápletkou a možno o 2% menej priemerným záverom. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera dokaze rozesmat ikdyz je trhla a sem tam trochu vulgarnejsi. Ale povedla se. Clovek se zasmeje a o to v tomhle pripade i tak trochu jde ne? :) ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Komedie na jedno zhlédnutí s krásnou Zoey Deutch docela pobavila. Jamesi Francovi jsem věřil ale spíše jeho odvrácenou dobrodružnou tvář, než tu klidnou romantickou. I tak zapadl dobře do hlavního trojúhelníku. Líbili se mi luxusní prostory, kde byl film natáčen i všudypřítomné problémy. Jen když na to koukám realisticky, většina otců by byla od začátku vztahu ráda, že si dcera nabrnkla milionáře, tak nač ten hněv :-). Celkový pocit příjemný, ale nijak světoborný - 60%. ()

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc než průměr. Mám Jamese Franca ráda za humor, který jde daleko přes čáru. Pobavila jsem se, ale něco tomu trošku chybělo. Chápu, že si asi většina tatínků s nelibostí přiznává, že jejich holčička už vyrostla a má svůj život a svého muže. Ale když má hodného multimilionáře, nemůže snad být až tak proti. Sice je Laird opravdu značně výstřední, ale taky je dobrák od kosti. A protože je to machr přes počítače, má ve svém domě spoustu vychytávek....třeba jako chytrý záchod. Jenže technika občas zradí a na scénu přichází člověk, v tomto případě tedy sluha Gustav, kterého můžeme připodobnit k "žluté opoci" jménem Cato z Růžového pantera. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Jedna z nadprůměrných komedií, která měla něco málo wow momentů a k tomu i docela fajn příběh. Franco sem vyloženě sednul a kdyby si starostlivýho tatíka zahrál Steve Martin, bylo by to ještě o fous lepší. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Poměrně nevkusný druh zábavy postavený na tom, že úlisná a nesympatická hlavní postava pořád jenom kleje. Po dějové lince prakticky o nic nejde. Věřím, že spoustu lidí podobného ražení to pobaví, protože se v tom třeba poznají, ale .. bylo to trapné. ()

wendus92 

všechny recenze uživatele

Nečekaně velmi příjemná a vtipná záležitost. Ty pro někoho nechutné gagy mě velmi pobavily, hluchá místa jsem nenašla, všichni herci velmi vtipní a i ten Franco, kterého jinak moc nemusím, se mi zde moc líbil. Nenáročná, nenudící komedie! ()

Vasyl 

všechny recenze uživatele

Typickej životní příběh. Narodí se ti dcera a ty se ani neotočíš a už ti ji przní nějakej potetovanej, o 10 let starší, sprostej chlápek. Akorát tady Ned má štěstí, že ta jeho holčička se nechává lízat na pracovním stole od milionáře. A pak je ještě nasraná, že si otec s tím frajerem nerozumí. Já nevím, na mě je asi přeFrancováno. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Na túto komédiu som sa celkom tešil, lebo som chcel vidieť ten tzv. "humorný fight" v podaní Cranstona a Franca, keďže sú obaja z celkom iného cesta. Nakoniec to bola obstojná komédia, ktorá síce nejako nenadchne, ale vyčarí príjemnú vianočnú atmosféru a netlačí moc na pílu. Preto o niečo lepšie ako klasické romanticko-komediálne žánre a na jedno pozretie určite fajn. 65 % ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Že bych se za břicho popadal to určitě ne,ale vcelku to jako normální komediální vložka,která hází sprostá slova a varlata za každou pomalu větou není tak špatným kořením jak se zdá.James Franco po dlouhý době sednul,ale nejvíc jsem si to vychutnal kvůli Bryan Cranstonovi,který tátu Neda zahrál skvěle.Malinko zbytečně natahovaná story,která vlastně to hlavní odehraje v jedné vile a sem tam nahodí odbočku.Rodiče vs Laird bohužel po určité době vyšumí a dostanete nakonec jen sladký amerikánský konec s přistáním vrtulníku.Jestli někomu přijde ty hrátky mezi Lairdem a jeho pobočníkem jako Růžový panter tak jsou správně,jen tomu prostě chybí velký kus cesty,ale menší osvěžení je tu vítaným bonusem po celém filmu,kdy pobočník bourá stereotyp vilky a určitých gagů. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Určite sa to nestane vianočná klasika, ale v porovnaní so súčasnými vianočnými filmami je to skvelá vec. Navyše to obsadenie je luxusné. ()

Reklama

Reklama