Reklama

Reklama

Jumanji: Vítejte v džungli!

  • USA Jumanji: Welcome to the Jungle (více)
Trailer 2

Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh (Dwayne Johnson), náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) "o horního půl metru těla" a stane se z něj drobný génius (Kevin Hart), ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku (Jack Black) a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici (Karen Gillan). Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát - musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně - jinak ve hře uvíznou navěky... (Falcon)

(více)

Recenze (936)

Michal118 

všechny recenze uživatele

The Rock nezklamal. Jeden z mojich nejoblíbenějších herců a zároveň skvělý komik. Zpět k filmu, film se nápadně podobá o něco lepší Cestě na tajuplný ostrov 2. Pomalý rozjezd ale poměrně dosti dobrodružný průběh tohoto trháku. 83% ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Obavy z toho, že film bude len nejakou chabou napodobeninou originálu sa rozplynuli veľmi rýchlo. každá postava ma svoje momenty Dwayne je skvelý ale rovnako aj jeho partáci a partáčka. Oproti pôvodnému systému hry sa dej presúva priamo do jej centra a o zábavu aj akciu je postarané od začiatku do konca. Veľmi podarená priam rodinná komédia a pohodový film. ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Takových filmů by mělo být víc. Fantastika, humor, kouzla a skvělý český dabing. Já a celá naše rodina takové folmy milujeme. Určitě všem doporučuji :o) ()

WilliamMW 

všechny recenze uživatele

Je to svatek, ale deje se to. Cas od casu se podari, aby druhy dil byl lepsi nez prvni a to je pripad Jumanji. Zatimco ve filmu s Robinem jsou hluchá mista, akce s Rockem je cista komediální jizda od zacatku do konce. Perfektně promyšlený svět, který je založen na znalostech neduhů videoher. Je to PC a pritom to neni PC (korektni). Navazuje to a pracuje se specifiky jednicky a pritom je to pořád originální. Vtip z prohozenim tel a charakterů vytezený na maximum. Prominul jsem i prohresky vuci logice a fyzice, protože tady to dává smysl - jsme ve videohře! Ps: takhle nejak by asi dopadl breakfast club, kdyby jej tocili dnes. ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele

Tahle novinka mě vážně potěšila. Už po zhlédnutí trailerů jsem věděl, že tohle bude jistě skvělé oživení letošní produkce, a také bylo. Moc jsem se těšil na Dwayne Johnsona a Jacka Blacka, ale ve výsledku mě i mile překvapila Karen Gillan a Kevin Hart, kteří tomu všemu dodali ještě přidanou hodnotu navíc. Hlavně bez černocha nemůže být v žádném filmu sranda, takže Kevin byl takovou třešničkou na dortu. Džungle byla fajn, líbily se mi i vtipné scénky, zejména když Jack Black, který byl v realitě žena, poprvé zkoušel, jaké to je močit mužským přirozením, a jak moc si to vychvaloval :D Abych nebyl vždy jen v roli vychvalovače, tak jako slabiny mohu vytknout málo prostoru pro toho drsného záporáka, který nám kromě své motorky prakticky nic nepředvedl a mohl zde být využit lépe prostor pro různé narážky na videohry. Určitě by se mi líbilo, kdyby se jednotlivé postavy fakt levelovaly a učily se novým schopnostem, ale to by asi bylo na delší lokte. Nicméně i tak mi to nezabrání, abych hodnotil ruskou 5 :) ()

mrGhostly 

všechny recenze uživatele

OK, nějaký ten otravný puberťácký humor, trocha patosu na začátku a na konci a také špetka klišé a stupidity. Jinak ale nespoutaná, zábavná, nápaditá, jednoduše parádní jízda v dobrodružné komedii, jaká tu už dlooooouho nebyla. Jak zde mnozí zmínili, kupa za běžných okolností otravných herců vytvořila dokonalou souhru a své role si vyloženě užili. Stejně tak jako já je na plátně (které se mimochodem hemžilo překvapivě slušnými 3D efekty). Nápad přenést hru do modernějšího kabátku vyšel na jedničku, jedná se o skutečnou poctu devadesátkovému Jumanji a Robinu Williamsovi. Že budu u tohoto filmu přemýšlet až nad maximálním hodnocením jsem vážně nepředpokládal. Nejmilejší překvapení letoška a ještě k tomu Vánoční... // 3D // dabing // 29. 12. 2017 // 85% ()

JJaannee 

všechny recenze uživatele

Super komedie..vůbec se mi na tenhle film nechtělo jít..první Jumanji pro mě bylo zklamaní a tak jsem si říkala, že druhé bude ještě horší, ale ještě že jsem šla, protože tohle byla neuvěřitelná sranda..už dlouho jsem se takhle nezasmála..the rock byl sexy jako vždy.. ()

Kapuce 

všechny recenze uživatele

Nejlepší remake co jsem viděl... Možná dokonce lepší jak originál.... Velice povedené Top hlášky krásná příroda skvěle obsazení... Kevin Hart to prostě zabíjí hlášky ksichty prostě nejvíc ... Jack Black v podání holky úplně skvělej... Dwayne Johnson konečně nehraje svoji klasiku a je tu prostě skvělý.. 10/10 ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem že film nebude předělávkou původního filmu, což se nakonec splnilo. Film byl zábavný, o to se postaral hlavně Kevin Hart který je prostě vtipný vždy. Líbilo se mi herecké obsazení, s Johnsona a Harta se stává nová komediální dvojka. Už v centrální inteligenci byli spolu skvělý a tady s tim pokračují. Je mezi nimi skvěla chemie. Nemám rád filmy kde se lidi převtělují zvlášť když je to žena do těla muže. Ale v Jumanji mi to prekvapivě nijak nevadilo. I přesto že na plátně byli jini herci furt jsem si uvědomovál jaky jsou postavy mimo hru. Jinak mi film přišel docela krátký a bez hlubšího příběhu. Je to spíš taková lehčí oddechovka. Přemýšlel jsem mezi třemi nebo čtyřmi hvězdami nakonec dávám čtyři kvůli hlavně kvůli vtipu a obsazení. Rozhodně ne kvůli příběhu. ()

Lubik333 

všechny recenze uživatele

Parádní odpočinkovej film, pan skála zase všechno rozmetal a líbili se mi i ostatní herci. 2 hodiny akce, humoru a skvělé následování prvního filmu. Já si film velice užil. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Všichni tam pochcípali a povraždili se, rozpadli se na malé kousky, vyblili kyselé zvratky a bylo konec všeho, protože zlo navždy zvítězilo. 8P ()

Honzik1088 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nenasmál!! :D super nápad .. bál jsem se toho, že to bude kravina, ale tohle byla fakt bomba :D Black a Johnson si to natáčení museli hrozně užít :)))) ()

Maulincio 

všechny recenze uživatele

Popravdě sem nečekal, že to bude za něco stát... Ale film je celkem příjemným překvapením a to se mi u filmů dloooouho nestalo. Proto dávám 5 hvězd, ano asi to není film tisíciletí ani to není nejlepší film tohoto roku, ale je to příjemná oddychovka, která má příjemný tempo a i když se to může zdát jako další z reklam na The Rocka, tak to není tak špatný jak ty předtím. JB je perfektní, Kevin Hart - toho herce ňák nemusim, ale tady byl snesitelnej. ()

Tom_17 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychová záležitost, která mi svojí lehkostí dala víc, než jsem od filmu očekával. A když si člověk připomene, že to vlastně je videohra a nemá to být "realita", tak je to fantastická zábava. Za mě horoucně planoucí 4 **** ()

WilliamWalla 

všechny recenze uživatele

Ruku hore nech dá každý, kto si myslel, že to bude debilina! Ja som si to rozhodne myslel, ale stalo sa prekvápko a veľké. Snímok bol nesmierne zábavný. Na Bethany som sa neuveriteľne nasmial a ľutujem, že som si to nepozrel v kine. Fakt som veľmi príjemne potešený. Všetci zúčastnení herci majú nesmierny talent na komédie a tu to rozbalili vo veľkom štýle. Narážam hlavne na The Rocka, Harta a perfektného Jacka Blacka (naozaj neskutočný!). ()

Nemezzis 

všechny recenze uživatele

S Bají v Ostravě, libilo se mi to pojetí ve stylu single playerové hry. Celkem zábavné, samozřejmě z toho šlo vytěžit i víc... ()

Související novinky

Dwayne Johnson chystá herní návrat

Dwayne Johnson chystá herní návrat

02.02.2022

Ačkoliv na filmovou adaptaci akční hry Doom z roku 2005 s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli jen málokdo vzpomíná s láskou, Johnson samotný se herních filmů ale tak úplně nezřekl. Vedle Dooma má na… (více)

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

11.10.2018

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson (Rampage Ničitelé, Pobřežní hlídka) si zopakuje spolupráci s režisérem Jumanji: Vítejte v džungli! Jakem Kasdanem (Zkažená úča), aby společně natočili příběh… (více)

Reklama

Reklama