Reklama

Reklama

Jumanji: Vítejte v džungli!

  • USA Jumanji: Welcome to the Jungle (více)
Trailer 1

Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh (Dwayne Johnson), náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) "o horního půl metru těla" a stane se z něj drobný génius (Kevin Hart), ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku (Jack Black) a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici (Karen Gillan). Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát - musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně - jinak ve hře uvíznou navěky... (Falcon)

(více)

Recenze (936)

stalkicz 

všechny recenze uživatele

Podle komercniho uspechu jsem cekal vetsi pecku. Dobrodruzny potencial filmu je podle me nevyuzity, ale cely film tahnou herecke vykony a humor hlavnich protagonistu. ()

Zrzka82 

všechny recenze uživatele

ZAčala jsem na to koukat s obrovským předsudkem toho, že kopie kdysi skvělé top rodinné zábavy s Dwaynem Johnsonem musí být ultrablbina. Spletla jsem se. Je to jenom blbina, ale taková milá, se kterou lze zabít jedno hnusné nedělní odpoledne s děckama, kterým jste dali neuváženě zaracha na kompa na celý víkend. Vtip to nějaký má, ale zas ne moc, hezká baba tam je, ale jenom jedna, akční to je tak nějak místy. Pointa samozřejmě očekávatelná, protože vyhrej, zavolej Jumanji a jsi z toho venku. Jak objevné. ()

marie.mach 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šla do kina spíše s donucením. Čekala jsem typickou americkou blbost u které nakonec budu litovat ztraceného času. Film mile překvapil. Dwayne Johnson se stává čím dál lepším hercem a herečka Karen Gillan byla opravdu neocenitelná. Líbily se mi herecké výkony a humor. 4* hvězdy si určitě zaslouží. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Keď som prvýkrát videl trailer a meno režiséra, povedal som si, toto môže byť pomerne slušná zábava. Mýlil som sa. 119 minút je dlho predlho, expozícia je príšerne dlhá a toporná a film sa utápa v pravidelnej strate tempa. Pritom svet Jumanji (ako sme sa presvedčili v pôvodnom filme) ponúka divákom všetko, čo od dobrodružného filmu môže žiadať. No tu sa mu dostane priam tupého putovania z bodu A do bodu B, pár gagov a to je vlastne všetko. Potenciál úplne zabitý. Je to veľká škoda, látka mala parádny potenciál, no jej prevedenie na filmové plátno dopadlo naozaj kostrbato. Škoda, mohla to byť pomerne slušná zábava. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Jak mě první verze z roku 1995 neoslovila, tak tady jsem se bavil. Jasně, je to film pro mládež a jako takový ho musím brát. Děj pěkně napodobuje lineární prostoduché plošinovky z devadesátek a takto je i prezentován spolu se zábavně zapracovanými prvky videoher jako NPC postavy, přehnané účinky "slabostí" postav, návraty po ztrátě života nebo statistiky postav. Film drží především herci, kteří byli vybraní prvotřídně a prolínání vlastností herních postav a hráčů je zábavné. Rodinný film bez do očí bijících moralit a přehnané korektnosti. ()

StanleyVanH 

všechny recenze uživatele

Na to že to je remake, tak se to moc povedlo na dnešní dobu. Od začátku do konce jsem si to maximálně užil a obsazení perfektní. ()

TheKleofa 

všechny recenze uživatele

The Rock opět potvrdil, že ačkoli vypadá jako vypatlanej bouchač, na plátně má obdivuhodně fungující charisma a herecky se film od filmu zlepšuje. Skvěle obsazená i zahraná sranda, která se díky bohu nebere vážně, doplněná o vcelku povedené efekty a kulisy. Výsledek funguje. Jen bych snažně prosila vrátit Nicka Jonase zpět ke kytaře, tam mu to šlo podstatně líp. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Dobrý film na jedno večerné posedenie. Pekné animácie a lokality,svieze herecke obsadenie a dobra zabava - obcasne vtipky alebo akcie. Neurazi a nezanecha ani dlhotrvajuci pocit blazenosti z pozerania. ()

Martinko991 

všechny recenze uživatele

Ťažko porovnávať s jednotkou keďže jednotku som videl ešte veelmi velmi dávno, ale film ničím neoslnil, no ani som sa pri ňom nenudil a zopár scénok bolo fakt vtipných. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Jednička měla hlavní přednost ten nápad, pak přišla Zathura a pak přišlo tohle. Přiznám se, že jsme od tohodle počinu mnoho nečekal (dle traileru jsem čekal, že se tvůrci zachovají opět jako poslední dobou všichni - tzn. megalomanské scény, akce stylu "vše naprosto nereálné, ale jsem 007, tak tomu všichni věřte, že to možný je" a konec o ničem - hlavně si ho nechat otevřený pro případné další pokračování,..). A ejhle, film se rozjel do příjemného svižného tempa, přitom byl ještě navíc i vtipný, brzy po začátku jsme se již ocitli v krásném prostředí jungle, triky graficky hezké a zároveň i ne moc přehnané, vlastně všichni hlavní představitelé sympatičtí (anebo aspoň se zajímavým charakterem), příběh ne moc složitý, zato svižný, do toho suprově zakomponovaná skutečnost, že jde vlastně o počítačovou hru,... no zkrátka Jumanji dostalo nový, moderní kabát, ale zároveň to nijak extrémně přehnané v oblasti triků (a přitom si o to námět vyloženě říkal), zkrátka nemám moc, co vytknout... ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Z očekávané píčoviny se nakonec vyklubala slušná komedie. Naprosto pohodová oddychovka, která mě bavila, měla slušné herce a příběh mě taky příjemně překvapil. Na to, jakou jsem čekal ostudu, jsem byl příjemně překvapen a dokonce se u toho i nejednou zasmál. ()

ondra.p 

všechny recenze uživatele

Vtipem nabitá akční jízda s charismatickými hrdiny. Jumanji v modernějším pojetí, pro něho možná postrádající tu tajemnost deskové hry. Ale nápad skutečně chválím, super. Film jsem si užil od začátku do konce, příjemně jsme se pobavili a proto dávám vysoké hodnocení. Původní Jumanji je též jeden z filmů, které mám rád. 80% ()

Související novinky

Dwayne Johnson chystá herní návrat

Dwayne Johnson chystá herní návrat

02.02.2022

Ačkoliv na filmovou adaptaci akční hry Doom z roku 2005 s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli jen málokdo vzpomíná s láskou, Johnson samotný se herních filmů ale tak úplně nezřekl. Vedle Dooma má na… (více)

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

11.10.2018

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson (Rampage Ničitelé, Pobřežní hlídka) si zopakuje spolupráci s režisérem Jumanji: Vítejte v džungli! Jakem Kasdanem (Zkažená úča), aby společně natočili příběh… (více)

Reklama

Reklama