Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy… Všechno ale stejně nakonec zamotá svérázný správce hřiště se zajímavou minulostí Jíra (Jiří Langmajer). (CinemArt)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Kdyby byly líp napsaný a obsazený ženský hlavní role, dal bych klidně 4*. Ale tohle byl naprostej omyl, zejména Hřebíčková. On je to vůbec trochu problém, s milou Petrou, protože podle mýho je to sice kočka, ale herečka dost mizerná, nevím o ničem, v čem by mi byla sympatická a v čem by mě bavila.

No ale Langoš to spolehlivě vytáhl na ty hvězdy 3. Pohodová kolečkovina, tak nějak od něj víc nečekám a tohle mi na nenáročný pobavení stačí. Od český komedie čekám hlavně to, že se aspoň občas zasměju a nebude mi stydno jako u troškovin. A to se tady jakžtakž podařilo.

GariCZ

GariCZ (hodnocení, recenze)

Zase chybí několik ostravských herců. Například Štěpán kozub.

Uživatel rounen smazal svůj příspěvek.

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Podle mě asi nejlepší film Jiřího Langmajera,Copak je to za vojáka je skvělý film,ale tohle je takový novodobý film a na tu jeho filmografií kterou v posledních letech měl je rozhodně vyjímečný.Jinak vcelku povedený film kde jsem neviděl žádnou velkou chybu 8/10

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Dadel

JJ, už se těším, až to Fuka tutově zmíní v recenzi - že milfka hraje dvacetiletou holku. :)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Ne, ale byl nejhezci. A kdyz uz jsme u toho, nechapu jak muze 40leta Hrebickova hrat profesionalni volejbalistku

na příspěvěk reagoval InJo

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

A koukam, ze nevybrali ten plakat, pro ktery jsembhlasoval :(

na příspěvěk reagoval InJo

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Ja davam *** Necekejte Most, je to spis normalni romanticka komedie

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

Podle traileru to má náběh na odpad, další z řady tupých filmů jako je LOVEní, přinejlepším to dopadne někam na úroveň Vejdělka.

Uživatel Dadel smazal svůj příspěvek.

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama