Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento fake dokument nebol vôbec najhoršou komédiou. Dokonca to má v sebe aj určitú myšlienku, ktorá sa dobre sleduje a má to zaujímavé momenty. Hudba je síce podľa mňa úplne otrasná (možno s výnimkou záverečnej skladby od Style Boyz) ale na druhú stranu ma veľmi bavili všetky hviezdne cameo a ako som už naznačil.. Andy Samberg nám trošku ukazuje ako to vo svete pop music funguje a zvláda to celkom dobre. Je to uveriteľné a aj jeho postoje sú veľmi uveriteľné. A chvíľku mu trvalo, kým si uvedomil skutočné hodnoty. Bavil som sa na správnych momentoch, ale čo mi vo filme chýbalo bol moment, kedy by som sa skutočne rehotal a smial na plné kolo. Väčšinou som sa sem tam pousmial a zasmial trošku, ale nič také silné tam nebolo. Je to podľa mňa film, ktorý stojí za to vidieť, má to nejakú inteligenciu, ale nečakal by som od toho zázraky. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B- ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

The Lonely Island sleduji již od dob, kdy „I'm on a boat“ byla jejich novinka. Strašně se mi na nich líbí, že celou dobu dělají jen blbiny, ale v kvalitě naprosto rovné populárním skladbám a klipům. Díky tomu dokázali do tohohle filmu dosadit koncerty, které vypadaly tak dobře, že by to v reálu určitě fungovalo. Komedie mi přišla super nejspíš hlavně kvůli mému nadšení k této skupině, jejichž humor mě pokaždé dostane. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Lonely Island miluju a tohle je pohodová komedie přeplněná hudebními celebritami. Na nejlepší songy (resp. videoklipy) téhle party to nemá, ale je to opravdu fungující film, který nestojí jen na té hromadě cameí. Trochu jsem se bál, ale za mě fakt povedené převedení Lonely Island do filmu. (8/10) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chtěla, ať ji vymrdám, jako jsme vymrdali s bin Ládinem." Tak tohle nebyla úplně hudba, jejíž rytmus by dokázal postavit mé uši do pozoru, ale ty neskutečně hovadské texty udržely mou pozornost i při štěcích Ringo Stara, Mariah Carey a výběru divných černochů, kteří rychle povídají do hudby. Mě to tedy hodně bavilo v jednotlivostech, ale přesto si má bujná fantazie dokáže představit, že bych se u tohoto poťouchlého rýpání do prohnilosti hudebního byznysu dokázal pobavit o dost líp. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím jak to hodnotit :D Já Lonely Island poslouchám a strašně miluju jejich humor, který chápu, že ne každému může sednout. A jo je to dementní až za hrob. Ale ty vole... Jestli mám tenhle paradokument hodnotit jako komedii tak tady není co řešit . Řezal jsem se smíchy snad co 2 minuty a každé cameo nebo nějaká trefná poznámka ohledně celebrit mě nepřestávala šokovat. Můžeme se bavit o nějakých filmových postupech nebo tady řešit cokoli po vkus až po nějakou etiku, ale o tomhle to vůbec není. Ti borci jdou totiž za hranu 4 real! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)
  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)
  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama