Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká p*ča co se za komančů odstěhovala do německa a tam si vytvořila hospody, vzala si "itala" a má rozmazleného haranta. Tak bych popsal hlavní "hérečku" jinak li zvanou šéfovou. Škoda že se na to ten Pohlreich vysr*l. S ním to byla alespoň sranda. Stačilo mi jenom 10 minut a už jsem zjistil, že oba jsou rozmazlení snobáci, co si stěžují na každou kravinu. Ženská si myslí že je nějakej profík jenom protože si v německu otevřela několik restaurací. Její harant (přizdi*ráč), je očividně namyšlený idiot, který si myslí že ví všechno a je nějaká vip. Hned v prvním díle (nevím jestli je to první díl, byla to nějaká hospoda na barandově v praze) skritizovali všechno, co by ani pohlreich neskritizoval. Jakmile ti dva mentálové zjistili že v jídelním lístku je místo gnocchi napsáno noky, tak se málem posr*li. Hned mladej frája začal vysvětlovat že se to píše jinak, prootže on je přeci ten inteligentní, italský klučina. Nehorázná kravina toto. Byl bych mnohem radši kdyby místo tohoto dávali staré díly Ano šéfe. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfová! - 21% vs. Ano, šéfe! - 78%. Takže jestli dobře počítám, tak 57% dělá absence / přítomnost "hlášek" typu "No ty vole, to ses asi posral, ne? Voe, takovou sračku někomu servírovat! Voe, do prdele, to je hnus, voe!"? Ano, uznávám, že Jitka a Santo nejsou zrovna nejcharismatičtější osobnosti, ale po té zdrcující vlně kritiky jsem čekal něco absolutně jiného a mnohem horšího. Čekal jsem arogantní kretény s nosem nahoru, kterým není nic dobré, protože jsou to všechno český hnusy, který by oni ve svých německých restauracích nikdy nikomu nepodali a který se s italskou kuchyní nedají vůbec rovnat... A co jsem dostal? OK, možná trošku nemastní neslaní, ale pořád milí, sympatičtí lidé, kteří působí dojmem, že gastronomii rozumí a snaží se pomoci, Ale bez těch kurev a prdelí se to zřejmě plebsu nelíbí, což...? 80% ()

Reklama

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Zdenda Pohlreichů tomu udal směr, který prostě bavil a ještě to doplnil hromadou vtipných hlášek. Tohle působí strašně "připraveně", ty dialogy jsou jako z nějakého scénáře. Takové strohé, ani ne poloviční. Překvapilo mě, že ani po tolika letech a tolika předešlých dílech se stále najdou lidé, kteří nemají žádnou soudnost a opakují chyby stále dokola. Hezky to bylo vidět už ve druhém díle - úplně jsem si představoval, jak by se s takovou anarchií Pohlreich vyrovnal. Hláška "Tak tady to mrskáte,jo?" tomu prostě chybí. ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Mohli jste to zakoncit jako Her Pohlreich! S gracii a se vsi uctou, ale ne. To by nebyla TV Prima a klasicke zumpovstvi. Jeden z mala ceskych poradu, ktery se dal celkove v TV sledovat, a to zejmena kvuli charakternimu cloveku, ktery mel vsechno co ma spravnej showmen mit. Protoze ano, kupodivu - svete div se - "Kitchen Nightmares" je SHOW!! Pohlreich umel byt vulgarni, temperamentni, lehce a prijemne agresivni, zaroven zabavny, pokorny a empaticky! Neprehanel, necukroval a nehral to na divaky. Delal to tak, aby si zachoval svoji dustojnost a myslim, ze v tomto poradu to byl prave Zdenda, kdo tomu sefoval a ne televize. Tihle dva? Co to je proboha za klauni? Prima proste neumi skoncit vcas a potrebuje si tu drzku nabit, aby zjistila, ze pokracovani noveho "Ano sefe" proste skonci driv, nez se dotoci do konce. Ostatne jako se vsim, co ma v tv nejake nove pokracovani.... Jsem znechucen, zklaman a Zdendovi palec nahoru, protoze vcas poslechl svou intuici a vedel, ze se z toho uz nic vic vytezit neda! 😉 ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný to není, neblázněte. Už jenom že si udělali srandu z původní upoutávky. :-) První díl taková klasika alá Polreich. Zato v druhém dílu se krásně představila Ostrava, tam bych tedy nechtěl skončit bydlet. :-D Po třetím díle jsem upravil ze 3* na 1*. Borec v Motorestu (ten by potřeboval 5*) s nima pěkně vyběhl a když chtěl po tom taliánovi, aby si stoupnul ke grillu, tak utekl jak malej kluk a potom za pár hodin borca z motorestu pomlouval jak chudák. Ty dva ze čtvrtýho dílu budou doufám od vysílání všichni bojkovat, ale češi si nechají klidně srát do rypáka, jak je ti dva pičusové omrdávají a pomlouvají a budou u nich dál v té jejich předražené "restauraci" nechávat svoje prachy, protože jsou přece na Lipně a ať to stojí co to stojí. Osobně pokud se dostanu na Lipno, půjdu si to k nim vychutnat. Udělám velkou objednávku a odejdu od těch hovad bez konzumace a bez zaplacení. Až ve čtvrtém díle talián vzal vařečku do ruky, tři díly za něj vařili různí kuchaři, stejně i tak předvedl takové to správné kulové a během 45 vteřin hotovo. V pátém díle na kameru paní provozní prakticky všechno pochválí a za rohem u Havloidního sluníčkářského prasopsa starosty ji shodí jak největší blbou kundu, která kdy provozovala restauraci. S tímto sráčem si notovali tak, že jsem čekal, že si ho s taliánem zrovna vykouří před kamerou. Jediné pozitivum pátého dílu bylo, že na konci udělili plný počet hvězdiček ženské, která pro restauraci viditelně žije. V posledním šestém díle vzala matka do ruky výrobu bylinkového másla a vypadala u toho jako panna co drží poprvé ocas, hned druhý den si přivezli zase kuchaře ze své restaurace. ***** Více než 6 dílů tohoto pořadu těžko uvidíme. Naštěstí. Zase se totiž ukázalo, že když dva dělají totéž, není to totéž. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama