Reklama

Reklama

Picard riskuje totální válku s Romulany a romulanský velitel odhalí svůj vztah. (SkyShowtime)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namakané zavŕšenie dvojepizódy. Intrigy, Romuláni, boj za česť a Data ako dočasný kapitán hviezdnej lodi. Krásne romulánske lode na obrazovke vždy rád vidím. Akurát tej akcie mohlo byť aj viacej a prvok Tashinej dcéry je zbytočnosť. Worf na klingónskej lodi príliš dlho nepobudol a očakávane sa vrátil späť aj so stiahnutým chvostom. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klingonská válka přinesla velké změny, O'Brien dostává prostor na můstku a Data velí vlastní lodi. V podstatě mám vůči druhému dílu Redemption pouze jednu výraznější výtku, a to, že je to díl poslední - Datova kapitánování bych si rád užil víc, o Tashe ani nemluvě. Jednu drobnější výtku bych pak měl kvůli Worfově nadměrné humanitě:-) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totéž co předchozí - další rozšíření Star trek univerza, další návaznost na dřívější díly. Podtrhávat naprosto dementní zabití Taši v naprosto stupidnim dílu tím, že se k ní seriál pořád nějak vrací (sestra, dcera...) je poněkud lame, nicméně její vyobrazení je tentokrát velmi dobré. Ale samozřejmě, ta 5*, to ono "něco navíc", co první část nemá, je za Data v roli kapitána. Škoda, že nevznikl spin-off s touhle premisou, protože by to mohlo být velmi zajímavé v mnoha směrech. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já ty klingony nikdy moc nemusel... Beru je, protože jsou důležitou součástí ST, ale vždycky mi přišli trochu jako ze středověku na to, že cestují Warpem... Dcera od paradoxní Tashi byla zajímavá, ale jen abychom věděli, jak to s Tashou a NCC-1701-C dopadlo... ()

Reklama

Reklama