Reklama

Reklama

Love, Death & Robots - 1. svazek

(série)
  • USA Volume 1

VOD (1)

Epizody(18)

Recenze (51)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové rozporuplné pocity z toho mám... a spíš v negativním slova smyslu. Je tu hromada víceméně průměrných až podprůměrných povídek, ale v té mdlé záplavě se naštěstí daly najít dva skvělé díly (Zimova modř (což je JEDINÁ povídka se skutečným přesahem, ne jen jednoduchou, stokrát řečenou myšlenkou), Noc ryb) a pak pár takových ucházejících a aspoň trochu zajímavých (Požírač duší, Za souhvězdím orla a když přivřu oči, tak i Tři roboti - a když obě oči zavřu, zatnu zuby a budu tvrdit, že to končí jinak než to končí a že to kvůli tomu není jen moderní agitka, tak i Dobrý lov). Zbytek nestojí moc za řeč, snad jen kromě dvou příšerných dílů (Měňavci a Mrtvý úhel). Pokračovat v tomhle seriálu asi ale nebudu. Sice ty jednotlivé segmenty mají dost příjemnou stopáž a tenhle seriálový koncept mám rád, ale většina dílů mě prostě neoslovila a to mě zrovna neláká na další sérii. Jednou ji možná dám, ale teďka asi ne. Podrobněji k jednotlivým segmentům v komentářích k nim. Slabé 3* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitativně dost nevyvážené. Je zde kombinace akce, hororu, komedie, sci-fi i art. Výrazně se mění i vizuální stránka od perfektní k nerozeznání od hraného filmu k animované i abstraktní. Minimálně dva díly bych si dal i jako celovečeráky nebo jako počítačové hry, zbytek poté skáče mezi průměrem a občasnou podivností. Potěší, že jsou jednotlivé části do 15 minut, takže i ty slabé utečou. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říkejte si o Netflixu co chcete, ale jejich ochota k vrážení financí do neokoukaných projektů je prostě chvályhodná a Love, Death & Robots je jeden z jejich šťastných sázek na vítězného koně. Slyšeli o tom všichni, nenavazující antologie animovaných minipovídek dobyla povědomí seriálových fanoušků a stala se minimálně atrakcí, když už ne masivním hitem jako jiné hrané tituly z VOD multiverza. Stojí to za to? Rozhodně ano. Můj ctěný kolega bart_ to správně pojmenoval jako glorifikaci kreativity a já se pod tento přídomek s čistým svědomím mohu podepsat. Love, Death & Robots je jeden velký píseček, na němž tvůrci dostali dostačující, ale zas ne prostorem ani penězi překypující, prostor na vyhrání a zmíněné nedostatky jejich kreativní pohnutky mohou jen motivovat k ještě lepšímu výkonu. Vyšla z toho různorodá plejáda více či méně originálních námětů, odlišných vizuálních stylů, avšak zákonitě ne všechny povídečky sestávaly v normalizované jakosti kvality. Některé příběhy excelovaly v obou hlavních atributech, jako třeba Zima Blue, The Witness, nebo nedoceněné Fish Night, jiné jen v jednom z nich, například Suits, Good Haunting a Shape Shifters, a nebo sotva prošly, jmenovitě Blind Spot a The Dump. To jsou mé osobní preference, pro seriál to je hlavně výhoda, tímto způsobem na 100% dokáže aspoň jedna epizodka oslovit opravdu každého, jelikož tam je vše, na co lze jen pomyslet, třeba sex (teda… láska, hehe), smrt, robůtci, mamuti, vlkodlaci, Sovětský svaz, jogurty, Hitler, vesmír, Mary Elizabeth Winstead (<3), burani… prostě všechno! I přes menší výhrady s konzistencí kvality tomuto projektu držím všechny čtyři palce, má to neskutečný potenciál a pro menší animátory to může znamenat zásadní zlom v jejich kariéře, jenž jim může otevřít vrátka do větších a slavnějších produkcí a už jen kvůli tomu je existence Love, Death & Robots důležitá a neocenitelná. Od Bakalářů tu lepší povídková série nebyla, 8/10 a šup sem s další sezónou! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Krev, sex, násilí… ale i ukecaná nuda. Příběhy s různým stylem animace, spoustou nápadů a sázkou na pointu. Prostě povídky. Takový, jaký mají bejt – krátký a úderný! (Občas i vtipný!)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukat hodinu a půl na film mně připadá zbytečný. 2.) Těším se, až Jogurt vyřeší můj problém.         /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  ** ()

MnamBuchta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice zajímavý seriál, který mě zpočátku trochu odrazoval tím že na sebe díly nenavazují ale po chvíli vám dojde, že to je na tom to SUPER. Tvůrci mají obrovské možnosti a obrovské množství nápadů pro jednotlivé díly, které jsou od sebe velice odlišné a každý si najde něco co mu padne a zamiluje. Mě se třeba nejlépe hodnocené díly přišly nadhodnocené a ty které mají zase špatně hodnocení tak mi přišly geniálně napsané a vizuálně podmanivé. Velice doporučuji všem co hledají něco nového a svěžího.    8/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • V epizodě zazní píseň „Living in the Shadows“ od Matthewa Perrymana Jonese. (Duoscop)
  • V 9. minutě chybí v jednom záběru postavám obličeje. (Duoscop)

Reklama

Reklama