Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

heyda 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil tento snímek a musím poupravit své hodnocení. Nejen, že jde o docela originální snímeček, ale dokonce mě i přes jeho délku nenudil. Nebýt toho typicky ujetého amerického konce, který tady figuruje vlastně jako zrdcadlo začátku (protože začátek je zde suprový), tak vlastně není co tomuto filmu vytknout. Takže ze 3 hezkých hvězdiček měním své hodnocení na 4 obyčejné hvězdičky. Těžko říct, co zní lépe :-)))), ale teď už to vidím spíš na 4 než na 3. ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Edwarda Nortona. Příjemná, inteligentní, zábavná komedie. Norton a Stiller v hlavních rolích předvádějí už tradičně dobré výkony, Jenna Elfman v roli blondýny však nic moc. Potěší i cameo Miloše Formana, coby z Československa prchnuvšího kněze. Škoda, ke konci už se ale příběh zbytečně natahuje. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solidna romanticka komedia s netradicnym trojuholnikom v ktorej ale viac citim chirurgicku vykalkulovanost a trefne narazky do krestanskeho/zidovskeho prostredia namiesto skutocne fungujucej romantiky, ktora prilis emocie nevyvola. Norton to ako reziser natocil viac rozumom ako srdcom. Celkovo mi ustredny trojuholnik prilis nesadol a mimo komickych scen mi bolo viacmenej jedno z ktorym z nich ona skonci. Prijemnym bonbonikom je obsadenie hereckych veteranov do vedlajsich uloh v ktorych dokazuju, ze stale maju, co ponuknut. Takze vysledok nie je zly, ale moja srdcovka tento film nie je. 7/10. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Další naprosto průměrná a ničím nevyčnívající inteligentní romantická komedie, která se může pochlubit plejádou hvězdných jmen (nejvíce překvapí Miloš Forman) a solidně vystavěným scénářem. Stiller potěší, neboť poprvé ze sebe nedělá debila, nýbrž solidního New Yorského rabína playboye a rozhodně ujde. Norton je pro změnu přesně tak jak ho nemám rád - "ťutínkovský" ňouma. Snaha o vymanění se ze škatulky průměrnosti tu je, bohužel však neúspěšná. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů co jsem měl v poslední době v televizi zhlédnout. Měl naprosto vše co sem opravdu nečekal. Norton si zahrál s náboženstvím na velice skvělé úrovni a dokázal jej přenést do tak jednoduchého obsahu, to bylo úžasné. Blondýna mě uchvácela celým filmem a do toho všeho se prolínal skvělý scénář. Ben Stiller bzal svou roli v celku vážně a to bylo jediné co mne trochu vadilo více se mi líbill ve filmu Bába na zabití. No a jako perlička Miloš Forman a jeho vyprávění o Česku v 70. letech, biť velice krátké, ale vkusné. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • V scéne, keď sa Brian (Edward Norton) baví s Annou (Jenna Elfman), obleje si hlavu vodou, aby sa schladil, ostanú mu mokré vlasy. V ďalšej scéne točenej z iného uhla už ma vlasy suché. (F2003F)

Reklama

Reklama