Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Příhody mluvící mořské houby, která pracuje v restauraci rychlého občerstvení, navštěvuje vodáckou školu a žije v podmořském ananasu. SpongeBob žije ve dvoupatrovém ananasu několik sáhů pod tropickým ostrovem Bikini Atoll v podmořském městě. Místo logického přístupu ke každodenním výzvám přistupuje SpongeBob k životu svérázně a nekonvenčně. Ať už hledá nejlepší obracečku, aby se zdokonalil v technice smažení hamburgerů v Krusty Krab, nebo se jen tak poflakuje se svým nejlepším kamarádem Patrikem (sympatickou mořskou hvězdicí), SpongeBobovy dobré úmysly a přehnaně horlivý přístup k životu obvykle způsobí v jeho podvodním světě chaos. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Flaxik k tomuto seriálu (1)

SpongeBob v kalhotách (1999) 

A s pravdou ven, kdo jste podle obrázku nejdřív mysleli, ze SpongeBob je kus ementálu? Nevěřím, že jsem jediný! Celkem pošahaná, občas až vyhulená úchylačinka, ale stokrát lepší než vykozené Winx nebo vymozkovaní Bakugani. SpongeBob je takové otravné hovado, že mě občas i baví. Ale fakt, vypadá jak kus sýru, že jo? ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno