Reklama

Reklama

Loki - Season 1

(série)
Trailer 2
USA, 2021, 4 h 47 min (Minutáž: 42–53 min)

Tvůrci:

Michael Waldron

Režie:

Kate Herron

Předloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Tara Strong, Derek Russo, Erika Coleman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ihned poté, co se zmocní Teseraktu, je Loki zatčen Úřadem časových odchylek (TVA). Poté, co spatří svou předpokládanou budoucnost, se Loki pokusí uprchnout, ale je znovu dopaden. TVA ho naverbuje, aby pomohl odchytit zběhlou Lokiho variantu, která působí potíže. Společně s Mobiusem a B-15 pak vyšetřují apokalyptické události, zatímco odhalují tajemství ukrývající se ve zdech TVA. (mikki089)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (111)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně přišel MCU seriál s hlavní postavou, která je trošku víc zajímavá a utáhne svůj seriál, protože u dvou předchozích jsem měl nějaké problémy a už vůbec se nebudu vracet k mému nas*ání ze zrušení Daredevila. Loki mi udělal velkou radost již v prvním díle, nicméně pořád je kam stoupat a je dost vidět, že co se týče výpravy jsme ještě někde u Thora 2 a jeho greenscreenů. Neříkám, že řeči o filmovém rozpočtu jsou úplné lži, ale když si ten rozpočet vydělíte šesti či u WandaVision devíti, už to taková sláva není, ačkoliv je to pořád pěkné domácí pokoukání, obzvláště ve 4k. Nicméně u Lokiho musím zejména vypíchnout skvělé obsazení mého velkého oblíbence Owena Wilsona (moc už dnes není vidět) a Sophiu Di Martino, která v roli Lady Loki rozbouřila při první fotce z natáčení bouřlivé diskuze, nicméně v blond verzi se ukázala jako středobod seriálu, na který se vážně dobře kouká a výborně si notuje s Tomem Hiddlestonem. Co se týče obsazení, tak tu ještě najdeme zásadní část obsazení již zrušeného (bohužel) Lovecraft Country, vypisovat ale nebudu, je to spoiler. Nashle v již potvrzené druhé řadě a snad bude mít Loki ještě mít co nabídnout. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi mě bavila o chlup víc (o pár týdnů dřív viděná) WandaVision. Tohle ale bylo víc filmové, dost akční, Hiddelston výborný a hlavně ten závěr docela rezonuje a dá se s ním do budoucna hodně pracovat nejen v dalších sériích ale i ve filmech. Navíc soundtrack absolutní pecka. _ Co to vyšlo, jsem S1 viděl ještě asi 3x, ost naposlouchal v desetihodinách a na tu pětihvězdu to dojde v pohodě. 9.5/10 ()

Reklama

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ pre mňa najlepší Marvel seriál a hlavne seriál, ktorý som čakal od začiatku od veľkého Marvelu. Wanda aj Falcon boli produkčne Bčka, a pomaly som sa začal báť, že rozdiel medzi filmami a seriálmi začne byť priepastný natoľko, že keď sa povie "Marvel seriál" tak si všetci povieme MEH... Našťastie Loki je vizuálne úplne inde, potešil nielen skvelým hlavným multi hrdinom, hravou réžiou, návykovým soundtrackom, ale hlavne ORIGINÁLNYM príbehom, ktorý na nás vypustí poriadne desivého hlavného zlolotra pre Fázu 4!!! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ve stylu letošních pokusů Marvelu o expanzi svého megalomanského vesmíru i na seriálové pole se svět dočkal vlastní sólo cesty jednoho z nejoblíbenějších záporáků a i když většinu diváků zjevně uspokojil, já se u téhle prapodivné variace na hrátky s časovou osou skoro až nudil. Více času jsem spíše nechápal, o co tu vůbec kráčí, kromě samotného boha lsti jsem se ztrácel v postavách a s každými nabalovanými komplikacemi jsem si přál, ať už je série u konce. U druhé oznámené pravděpodobně ani nebudu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 80%. WandaVison ma moc nebavila, Falcon a Winter Soldier nebol zlý, ale v podstate zbytočne dlhý a radšej by som si to dal vo filmovej podobe. A Loki s tejto trojice seriálov je zatiaľ s prehľadom najlepší. Tom Hiddleston je znova famózny, je vidno, že mu rola Lokiho sedí. No čo robí týmto seriálom dobrým, je nie len príbeh (ktorý bude mať neskôr určite veľký dopad na neskoršie filmy), ale aj dobré a zaujímavé postavy. S Lokiho už nie je ten slizký zápork, okolnosti ho prinútia zmeniť sa, a aj keď mi to prišlo miestami zbytočne dlhé a radšej by som si to dal vo filmovej podobe, bavilo ma to. Pôsobivá a zaujímavá výprava a kostýmy, nám ukážu niečo čo sme ešte nevideli, cestovanie časom dokáže niekedy zmiasť, tak ako aj samotne finále. Dovolil by som si tvrdiť, že Lokimu nechýbajú miestami ani emócie. Veľký podiel ma na tom práve Tom, ale aj prekvapivo dobrá hudba. Bavil som sa a teším sa na to, čo bude ďalej. S podceňovaného seriálu sa vykľulo nakoniec príjemne prekvapenie. P.S: nezabudujte, že niektoré diely majú aj scény za titulkami. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (68)

  • Scéna, kdy Loki (Tom Hiddleston) zahodí hrnek s poznámkou: „Another“ odkazuje na film Thor (2011), kde Thor v kavárně udělá to samé. (MrMartinTm)
  • Výhružka: „Vykuchám tě jako rybu, Casey,“ je odkaz na stejnou hlášku z filmu Vřískot (1996). (NiWi)

Reklama

Reklama