Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom, Soap, Eddy a Bacon jsou obyčejní mladíci z Londýna, kteří přemýšlí, jak bez práce přijít k velkým penězům. Využijí proto toho, že jeden z nich je geniální karetní hráč a tak dají dohromady pracně naspořených 100 000 liber a vyrazí do Harryho tajné herny. Výsledek je ale zdrcující - dluží Harrymu něco přes půl milionu, který musí do týdne vrátit, pokud se nechtějí setkat s Harryho „vymahači“. Co teď? Rozhodnou se proto okrást své sousedy, kteří se chystají uloupit marihuanu jistým pěstitelům. To vypadá slibně! Netuší však, že prodat ji nebude žádná legrace a londýnské podsvětí je malé. Zaplatit dluh tedy asi nebude žádný med. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (871)

marcek 

všechny recenze uživatele

Film je vážně úžasněj. Krásně se na něj dívá a ani minutku se nenudíte. Skvělí obsazení. Pro moji smůlu jsem viděl první Podfu(c)k a až potom Sbal prachy... a abych řekl pravdu nějaký podobnosti tyhle dva filmy měli. Snatch byl pro mě stejně asi o něco lepší ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Film som videl prvykrat pri premiere v anglicku, neratal som, ze bude mat taky uspech. Stalo sa, cz/sk distribucia nie je az tak skostnatela alebo za to vsetko moze Madona? V takej forme Guy Ritchie uz nikdy nebol a asi ani nebude. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Skvělá gangsterka s nadhledem, kterou se G. Ritchie stále snaží trumfnout, ale už se mu to asi nikdy nepovede. Jason Statham a Vinnie Jones se tímto filmem dostali do většího podvědomí diváků. Perfektní hlášky, trdla vs profíci, skvělé charaktery. Nejdůležitější jsou nože, VELKÝ NOŽE! :-) ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Tady to začalo a od té doby je to jeho styl. Prostě tohle je Ritchie, myslím že jeho styl natáčení naprosto nejde přehlédnout. Hromada postav, které na sobě prakticky nezávisí, velice zamotaný děj, který ke konci všechny postavy splete do hromady a samozřejmě Londýnské podsvětí, co dodat, jeho filmy jsou prostě bezva. ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Klasický Ritchie a zamotaná gangsterka plná nádherných postaviček, hrátek s kamerou, zamotaném ději a tašky plný prachů. Podfu(c)k je srdeční záležitost, ale tenhle příběh nezaostává. Hlavně za ten krásný Ritchiovský černý humor ****. ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem mazec :D Postupně se tu představí několik, docela dost, osob. Pak vykrystalizuje hlavní zápletka a najednou se to všechno propojí a každý získá nějakou spojitost s každým. Aby toho nebylo málo, tak se pak 3/4 lidí povraždí za dost bizardních situací. A ten konec? hehe... Fakt jsem se bavil. Dost lídí říká, že Snatch je ještě lepší ale mě se více líbí Sbal prachy a vypadni, ta zápletka tu je víc promyšlená a mě víc sympatická. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Ritchieho nejlepší film... Proč? Protože tady ještě z každého rohu nevykukuje snaha být za každou cenu cool, protože bezelstná rošťácká radost ze hry je v tomto filmu nejmarkantnější, protože Ritchie se ještě nesnažil naplňovat něčí očekávání a natočil si film jen tak pro sebe, protože obsahuje skvělou atmosféru podsvětní anglie, která se k němu náramně hodí a protože narozdíl od ostatních Ritchieho filmů měl tady víc nápadů než peněz... ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Víc se mi sice líbil Snatch, ale stále je to skvělá a hodně vtipná gangsterka z londýnského prostředí s velmi zajímavými a originálními postavami a vynikajícím scénářem. Napodruhé přidávám i pátou hvězdičku. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

843. hodnocený film: Gyu Ritchie mě již několikrát nadchnul a dneska tomu nebylo jinak. Výborný humor, skvělé herecké výkony a do jisté míry podobnost s Kmotrem a Gaunery (což ale není vůbec na škodu). Úžasně jednoduchý příběh se v rukou tohoto fenména stal veledílem a já jsem byl fakt nadšenej. 5* je jasně danejch a jenom musím kvitovat tu skutečnost, že on a Madonna jsou již minulostí. 5* ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie vletěl do světa velkých režiserů opravdu velkým filmem, a že do tohoto světa opravdu patří dokázal o dva roky později pro mnohé ještě lepším snímkem - 'Snatch'. U mě ale vítězí 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' ikdyž Snatch určitě není horší. ()

vykur! 

všechny recenze uživatele

A: What sort of pub is this, then? B: It`s Samoan pub. A: What`s that? B: It`s a coctail. You asked for a coctail. A: No, I asked you to give me a refreshing drink. I wasn`t expecting a fucking rain forest. You could fall in love with an orangutan in that. B: You want a pint, go to the pub. A: I thought this was a pub. B: It`s a Samoan pub. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

mno ... čakal som od Angličanov viac humoru ... sting si tam toho veľa neuhral a bol ťažkopádny ... celé to bolo príliš také parodované .. ani poriadna paródia ani poriadna komédia .. okukané scény .. kedy jeden vždy vyviazne a ostatní sa pohlušia ... vzduchovkou proti guľometu ... je na úsmev .. ale taky "cez zuby" ... nudný ... dávam len tri b. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Klasická akční komedie s typickým britským humorem, jak to jenom umí Guy Ritchie. I herecké obsazení se povedlo, byť většinu herců neznám nebo vídám jenom málo, takže i zde spokojenost. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Sice jsem viděl nejdříve Podfu(c)k, ale dal bych je oba na stejné místo skvěle sem se bavil. Vynikájící zápletka, a skvělé propletený příběh. A ty postavičky z toho podsvětí to prostě nemělo chybu, hrozně jsem se smál když jsem je viděl, ale naživo bych jim nechtěl nic dlužit. Prostě super zábava. Viděl jsem to během dvou dnů dvakrát a bavil jsem i při druhém shlédnutí. ()

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama