Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 1
USA, (2020–2024), 24 h 19 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (208)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Teda tohle byla debilita ... ale bavilo mě to ... takovým zvráceným blbým způsobem ... erotické scény hrůza ... hlavně ústřední dvojice první série byla total marná a trapas ... ve druhé ... když přijdou na řadu krásky z Indie jsem si lebedil ... kecy se daly těžko poslouchat ... ale bylo na co koukat ... jak říkávala moje babka - tak blbé, až se na to musím dívat a smát se ... ()

Natabar 

všechny recenze uživatele

Naprosto nepobírám ten hype, který se kolem tohoto seriálu vzedmul. Dlouho jsem se srovnával s (z principu naprosto debilní ideou) rasové hyperkorektnosti a to, že půlka britské šlechty z roku XY je černá. Až jsem si v hlavě nasadil premisu "budu se to snažit přehlédnout a dělat, že nic", dal jsem Bridgertonovým šanci. A bylo to horší než jsem v nejhorších snech mohl očekávat. Tak hloupý scénář, nelogické jednání postav a feministickou propagandu (9 z 10 ženských postav jsou umělým roubováním tužeb a představ novodobých amazonek z počátku 21. století na kulisy 19. století) jsem v této lize neviděl snad 10 let. Místy až bolestivě nekoukatelné. ()

Reklama

Magenta 

všechny recenze uživatele

Baví mě, že některým tady, zdá se, prdne žilka z něčí barvy pleti :D A to i přesto, že je v seriálu jasně řečeno, že jde o alternativní historii. Takže je opravdu k nepochopení, proč to někdo řeší... Ale v takovém světě bohužel žijeme. Seriál je celkem svěží červená knihovna, ideální na binge watching, líbily se mi neokoukané tváře a hádání, kdo že je ta tajemná Lady Whistledown. Netflix válí. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal docela dobře, ale seriál je hodně jednoduchá young adult romantika, kterou jsem ponechal ženě a stačilo mi z dalších dílů vidět posledních pět minut, abych pochopil, co se zase úchvatného událo, když zrovna ti dva krásní mladí lidé nesouložili. No dobře, možná jsem se díval na víc než posledních pět minut, ale pohrdal jsem tím! Není to seriál pro skutečné muže! ;-) Je to růžová knihovna v prostředí londýnské šlechty začátku 19. století. No, i když - černošská anglická královna a část šlechty je úžasný krok ke korektnosti, jen tak dál, postupně je asi třeba skutečnou historii v očích nové generace přepsat od základu. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Je strašně vtipné, jak jsou černoši lidem trnem v oku :D Tohle není dokument, ani to tak není myšlené, je to telenovela využívající skutečného historického pozadí, ale tolik věcí je tam tak, jak by se nikdy nestaly, takže to, že jsou tam obsazeni lidi různé pleti, už fakt ničemu nemůže vadit. Mě to bavilo, postavy jsem si oblíbila pro jejich vlastnosti. Jediné, co jsem nečekala, bylo množství sexuálních aktivit. Edit: Třetí řada je boží, miluju Penelope. ()

Galerie (441)

Zajímavosti (56)

  • V první sérii Colin (Luke Newton) Penelope (Nicola Coughlan) požádal o tanec a ta jej odmítla. Ve druhé sérii se odmítnout nenechal a místo, aby se zeptal, jestli si spolu zatančí, oznámil to jako fakt, zatímco ji odvedl na taneční parket. Ve třetí sérii se s mluvením vůbec neobtěžoval, když nakráčel doprostřed tanečního parketu k Penelope a lordu Deblingovi (Sam Phillips) a jejich probíhající tanec přerušil. (klara.leb)
  • Colinovo (Luke Newton) žárlení začne ještě před jejich prvním polibkem na Měsíčním bále, kdy se Penelope (Nicola Coughlan) baví s lordem Remingtonem (Zak Ford-Williams) – jak naznačuje i instrumentální verze skladby „Jealous“ od Nicka Jonase. Nejde zatím o žárlení romantické, ale přátelské. Colin a Pen spolu vždy na bálech probírali dění a vtipkovali spolu. Nyní však poprvé viděl tuto situaci s Pen a jiným mužem a začíná mu docházet, že jakmile se vdá, jejich přátelství už takové nebude. Jedná se o paralelu scény zejména z první série, kdy probírají legitimnost hostitelčina syna, i několika dalších momentů ze druhé série. (klara.leb)
  • Ve scéně v nevěstinci Colin (Luke Newton) odchází s omluvou, že jde pozdě. V dalším záběru je však vidět, že to on čeká na trhu na Penelope a ne naopak, tedy se jednalo o výmluvu. Je to jedna ze scén ukazující, jak moc je jeho sukničkářská fasáda falešná. (klara.leb)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama