Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Nadalej sa drzim stvrtej hviezdicky, pretoze ak by som znizil na 3*, musel by som najst dalsie desiatky filmov, kde by som musel znizit hodnotenie o 1* kvoli prehnanym alebo nerealnym zaberom. Odpustam Chuckovi Russellovi tu scenu s lietadlom, z ktoreho Arnold vypadne a to nechcem opisovat, co vsetko sa tam stane, ale zaujimalo by ma, ako sa podarilo pristat Jamesovi Caanovi, pretoze to mohol byt krasny akcny zazitok, asi tak ako vo filme BOEING 747 V OHROZENI (1996) a Kurtom Russelom, ale to uz odbacam od filmu. V podstate po par komediach som mal tuzbu vidiet Arnolda v nejakom drsnom akcnom filme. Sice tento film sa moze hanbit v porovnani s jeho filmami z 80-tych rokov, ale stale je to celkom slusna zabava, kde sa nesmie premyslat o zemskej gravitacii, ale jednoducho sa treba iba zabavat. Reziser Chuck Russell zacinal horormi a to celkom slusnou tretou castou NOCNEJ MORY Z ELM STREET: BOJOVNICI ZO SNA (1987), o rok neskor SLIZ (1988), po pauze sa pustil do fantasy komedii MASKA (1994) s Jimom Carreyom a s Cameron Diaz. S filmom DOTEK ZLA (2000) s Kim Basinger uz u divakov nemal take stastie a vlazne dopadol aj jeho akcny dobrodruzny fantasy snimok KRAL SKORPION (2002) s Dwayneom Johnsonom... 14.10.2010 _______ Arnold Schwarzenegger - (John Kruger) +++ James Caan - (Robert Deguerin) +++ Vanessa Williams - (Lee Cullen) +++ James Coburn - (Séf ochranky svedkov Beller) +++ Robert Pastorelli - (Johnny Casteleone) +++ James Cromwell - (William Donohue) +++ Joe Viterelli - (Tony) +++ Produkcia: Arnold Kopelson, Chuck Russell +++ Hudba: Alan Silvestri +++ Nemecka Cinema - 75% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

S odstupem času už pouze a jen čistokrevná rutinní "made in Hollywood" záležitost. Zbraně jsou neskutečně cool a akční scény jsou špička (taky za ty peníze), avšak dějově je to opět špatné. Tímto akčňákem se měl Arnie dostat opět na akční vrchol. Zda se mu to povedlo je věc relativně diskutabilní. V porovnání s jeho pozdějšími snímky jde však pořád ještě o nadprůměr. James Caan si zápornou roli užívá měrou vrchovatou a i Vanessa Williams je celkem sympatická. Těžko říct, na kolik se dá Likvidátor nazvat pořádným akčním filmem. Akce je tu skutečně dost, avšak samotná na dobrý film nestačí. To je bohužel ten největší problém celého konceptu. Nic jiného tu prakticky není. Nuda... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasická Arnoldovina. Možná až příliš klasická, protože Eraser krom akčního Arnieho nemá moc co jiného nabídnout. Scénář je slabý, provedení dost béčkové, ale závěrečná superakční pasáž v přístavu to dost táhne nahoru (v mém případě přesně o jednu hvězdu). Škoda absence klasických Arnieho suchých poloblbých hlášek, ty tu dost chybí. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiarivá hollywoodska kariéra rakúskeho svalovca Arnolda Schwarzeneggera začala v druhej polovici deväťdesiatých rokov minulého storočia pohasínať. Hrdina kultových snímkov ako "Conan", "Terminator" či "Predator" sa začal objavovať vo filmových prepadákoch, ktoré nemali úspech u odborných kritikov ani u bežných divákov. Upadajúci trend Schwarzeneggerovej hereckej kariery je cítiť i v akčnom thrillery "Likvidátor". Je to zdĺhavé a nudné. ** ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledna klasicka velkolepa Schwarzeneggerovka v ktorej bol este stale v dobrej forme. Zapletka je zaujimava. Arnie je tu za svojho klasickeho drsniaka a ma dost vtipnych hlasok. Akcne sceny su kvalitne ale uz pôsobia miestami dost moderne. Ubral by som digitalne krokodily, blbnutie pred zelenym platnom na kontajnery alebo vo vzduchu a namiesto toho by som pridal nejaku poriadnu nahanacku a nejaky realny kaskadersky kusok. Perfektne su ale prestrelky a v bitkach sa Arnie tiez slusne predvedie. Uz nie su tolko zalozene na sile ale maju aj slusnu choreografiu. Herecke obsadenie je slusne. James Caan je fantasticky charizmaticky zaporak. Ale chyba mi tu nejaky jeho namakany poskok. Namiesto neho tu je kopa tuctovych poskokov, ktory maju aspon poriadnu fazovu pušku. Scena, ked Arnie chyti do ruk dve tie megapusky, tak je to ten stary dobry Arnie, ktory vyhadzuje do vzduchu vsetko, co trafi. A on ma dobru mušku. Neskutocne zabavny je Robert Pastorelli. Vanessa L. Williams je sympaticka aj ked nie je môj typ. V malych ulohach potesia aj James Coburn a James Cromwell. Hudba sa mi zdala dost nevyrazna. Chybal mi nejaky pamätny hlavny motiv. Celkovo ten film pôsobi ako jednoduche becko s obrovskym rozpoctom. Uz to nie je tak unikatna zabava ako Komando a miestami to je uz zbytocne preplnene trikmi na ukor kaskaderskych kuskov, ale stale z toho citit ten klasicky Arnieho styl. Pre Arnieho fanusikov to je ale povinnost, ktoru si urcite pozru viackrat. 7/10 ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V českém dabingu nalezneme jednu chybu. Railgun nebo-li elektromagnetické dělo, též známé pod přezdívkou kolejovka (podle „kolejnic“ po nichž střely obrovskou rychlostí krouží) byla ve filmu přeložena jako vlaková puška. Tyto kolejnice ovšem s vlakovou dopravou nic společného nemají. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)
  • John Kruger (Arnold Schwarzenegger) se skrývá v domě Lee Cullen (Vanessa Williams) za lednicí a šrapnelová výbušnina mu provrtá záprstí pravé ruky. Když však zanedlouho vyráží na akci s Robertem DeGuerinem (James Caan), není na jeho pravačce vidět žádnou stopu po zranění. Je vyloučeno, aby se mu bez následků zhojilo. (Robbi)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama