Reklama

Reklama

Temné lesy

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Sestra varšavského státního zástupce před 25 lety záhadně zmizela. Díky právě objevenému tělu má novou naději zjistit, co se tenkrát stalo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Dej bol dobrý, len náhľady do minulosti mohli mať rýchlejšie tempo. Hudba mizerná, čo je na tú dobu pochopiteľné, ale aj tak... Do konca som netušila, kto je vrah, čo sa mi nestáva často. No najhlúpejší zo všetkých bol policajný vyšetrovateľ vrážd v minulosti. A mierne stupídny bol aj ten zo súčasnosti, lebo dnes už aj decku napadne, že pri mieste, kde sa našla mŕtvola, treba prezrieť všetky kamery v dosahu... ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Prvé dva diely ponúkli divákovi všetko to, čo dobrý kriminálny seriál má mať – myšlienku, dejový spád, prelínanie prítomnosti s minulosťou, dobrú prácu kamery na navodenie atmosféry, sympatický herec v hlavnej úlohe – aj v mladej, aj v jeho súčasnej podobe. A potom sa celé dielo postavené na dobrých základoch akosi rozsypalo. Až do konca prevládal pocit nudy a neuveriteľnosti ako hlavného, tak aj vedľajších príbehov. Film stratil potrebné tempo a zahrnul diváka množstvom balastu. ()

Reklama

Mlle 

všechny recenze uživatele

Přepálený, rozkouskovaný příběh. Sám o sobě by mohl být dobrým námětem z černé kroniky, ale způsob, jakým ho pojala režie, mu odnímá veškeré napětí, drajv, návaznost i logiku. Všechny díly jsem si pustila jen proto, že jsem byla zvědavá na rozuzlení, ale stálo mě to dost přemáhání. Herci jsou sympatičtí, ale nedá se poznat, jestli jsou dobří, protože jejich postavy se seriálem procházejí bez jakéhokoliv výrazu. Z kamenných tváří jen tu a tam ukápne umělá slza. Což je vzhledem k šílenosti hlavní zápletky, jakkoli utopené v civilnosti prostých, ale dlouhých záběrů na to, jak se nikde nic zvláštního neděje, dost cynicky absurdní. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

W głębi lasu rozhodně není seriál, který by dokázal zaujmout v první minutě, ale rozhodně se o to snaží. Používá k tomu dva zcela odlišné avšak provázané příběhy. Zpočátku se soustředí zejména na děj odehrávající se v první polovině 90. let. Důvod je jasný, teenegři a retro kolorit je pro diváka mnohem atraktivnější, než složitější dějová linie ze současnosti. Postupně se však důraz přesouvá na pátrání varšavského prokurátora po pravdě a vlastní sestře. Rozhodně se nedá říct, že by bylo všechno z počátku přehledné, ale jednotlivé střípky do sebe postupně zapadají a divák se tak nestává jen svědkem vyřešení všech zločinů, ale zároveň více proniká do vztahů mezi postavami. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Není to špatná kriminálka, rozhodně mohu pochválit skvělou kameru, herci jsou i celkem snesitelný, ale bohužel tomu chybí nějaký větší moment překvapení a nápad. Jak název napovídá "Temné lesy" a já bohužel tu temnotu nepocítil. Atmosféra není bohužel dobrá a při srovnání s naší "Pustinou" či německým "Dark" je o několik kroků zpátky. Rozhodně jde o stravitelnou záležitost, ale radostí skákat nebudu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Keď sa v deji presunieme do roku 1994, keď mladý Pawel čaká Lauru pred jej panelákom, zreteľne vidieť, že na bytovke sú plastové okná, čo v roku 1994 nemohlo byť. (Stillborn83)

Reklama

Reklama