Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 1

(série)
Trailer 2
USA, 2021, 5 h 23 min (Minutáž: 32–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hudba:

Laura Karpman

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (32)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ostatně vždy u jakýchkoliv antologií, vyskytují se tu i slabší kousky (dokonce takové, které mě vůbec nebavily – Killmonger E6). Vyvažují je nicméně ty povedenější (nebo aspoň s nějakým výrazným prvkem – nabušenou akcí (Kapitánka Carterová E1), humorem (party Thor E7)) a najdou se i vyložené dramatické klenoty (Dr. Strange E4). O nepochybné 4. hvězdičce pak rozhodl ten poslední (E9), který všechny předchozí nečekaně propojil. Jinak animace byla OK, ale na zadek jsem si z ní určitě nesedl (zvlášť pod čerstvými dojmy z Arcane: League of Legends). PS: Vyloženě mě zklamalo, že navzdory marketingovým vnadidlům mnoho zásadních postav nemluvilo svými hlasy z MCU (Black Widow, Captain Marvel, Tony Stark, Peter Parker, Steve Rogers, …). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 75%. Priznám sa, že moc nezaujal tento seriál podľa obsahu a ani som moc nerátal, že sa na to pozriem, no nakoniec som sa k tomu dostal a celkom ma tieto - Čo keby príbehy, bavili. Je to celkom krátke, prevážene polhodinové diely, ktoré ťažia predovšetkým s prvých a tých obľúbenejších filmových príbehov (Iron Man, Thor, Captain America, Stražci galaxie, Black Patnher). Najviac ma bavili diely s Kapitánkou Carterovou (E01), diel zo Zombíkmi (E05), Ultronové víťazstvo (E07) )a záverečný diel (E08). Potešujúca sprava môže byť pre niekoho aj to, že v českom dabingu sa veľa hercov ukáže v tých istých postavách, čo ich dabujú aj vo filmoch. ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. seriál v Marvel Cinematic Universe - 1. série = (7,5/10). Všichni říkájí jak bylo What If..? ze začátku přehypované a nevím co ještě. V mých očích to byl právě nejméně očekávaný seriál z dílny Disneyho. Osobně moc nesleduju animované seriály, ale kvůli Marvelu jsem udělal výjimku. A jsem moc rád, že jsem ji udělal. K mému překvapení jsem tomu po pár epizodách fakt přišel na chuť. Dokonce si myslím, že některé epizody byly lepší než filmy. Třeba epizoda s Dr. Strangem nebo T’Challou alá Star Lordem byly srdceryvným proudem emocí. Na druhou stranu Ultronovo běsnění byly zase pocity naprosté bezmoci a strachu. Kdo by to byl řekl, ale What If..? Posunula Marvel zase o velký krok směrem k multiversu a cestování mezi nimi. Představila nám důležité postavy, pohrála si s alternativními světy a splácala to dohromady. Výsledek? Z devíti epizod jsem si jich 5 užil naplno a budu na ně dlouho vzpomínat. Ty další ve mě nezanechaly tak hlubokou stopu, abych o nich mluvil jako o povedených. Když se mě však někdo zeptá, jestli má dát šanci tomu animovanému seriálu od Marvelu, tak mu jej vřele doporučím. Nejlepší epizoda: What If... Doctor Strange Lost His Heart Instead of His Hands? (S01E04) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Animace nakonec lepší než jsem čekal. Mohli by udělat další animované filmy jako byl svého času Planet Hulk. Tyhle What if příběhy z MCU pro mě tolik záživné nebudou, čekal bych větší odchýlení od MCU. První polovina mě skoro vůbec nebavila a na 3/4 roku jsem si dal od seriálu pauzu, abych se k němu vrátil před blížící se premiérou Doctora Strange, jehož návaznost je pouze sporadická, ale ke konci se seriál pěkně rozjel a moc mě bavil, takže nakonec 4 hvězdy. Jen doufám, že blížící se druhá série bude podstatně odvážnější. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Marvel Studios | Spoilery. Je to fajn. Alternatívne príbehy bavia, aj keď sú to skôr také fillery, ktoré potešia, ale na druhý deň si už ani na jeden nevzpomeniete. Ale za to sú tu tak 3 epizódy, ktoré sú viac memorable, ako polovica marvel filmov. Predposledná, kde Watcher dostane ultimátny reality-check (doslova), úplne posledná, ktorá obsahuje alternatívnych avengerov a je to proste super a tá s Docom Strangom, asi pravdepodobne najlepšia, s ultra-temným, antimarvelovským koncom. What If...? je proste fajn. Neviem, či sa extrémne teším na 2. sériu, minimálne ale budem určite pri tom. | Hodnotenie: 6/10 | ()

Galerie (148)

Zajímavosti (129)

  • Black Panther je zde držen jako potrava pro zombie Scarlett Witch, stejně jako v komiksech. V nich ho však unesl Hank Pym, nikoliv Vision. (NiWi)

Reklama

Reklama