Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jen výjimečně lze najít ve filmovém průmyslu tak ukázkový případ product placementu, jako je tenhle filmeček. Nicméně musím uznat, že jsem se u téhle zbytnělé reklamy na NOKII ani trochu nenudil. Výhodou snímku je překotné tempo a rozumná stopáž. Třebaže jsem citlivý na odbytý scénář a nelogičnosti v ději, v tomto případě mi nedostatky tohoto druhu nevadily. Basingerová jako hlavní herecká hvězda přitahuje pozornost asi jako má babička v noční košili, ale ani to není na překážku. Pokud nemáte velká očekávání, dává snímek slušnou šanci na zábavu a představuje lehký žánrový nadprůměr. Celkový dojem 65%. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na jednoduché zápletce a v kterém se vlastně pořád něco děje. Film je poměrně krátký a tak neztrácí dech a myslím, že hodně lidí bude i bavit. Celkový dojem ale poněkud sráží naivita a banalita příběhu a také různé nelogické řešení dějových zápletek. Pokud se chcete skvěle bavit vypněte mozek a jen sledujte. U mě je to lehce nadprůměrný film a s odřenejma ušima mu dávám nakonec 4 hvězdičky. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé, to ano, ale líbil se mi ten přímý tah na branku, bez nějaké leckdy až neuvěřitelně nastavované omáčky okolo. Cellular nabídne možná uvěřitelný, možná neuvěřitelný příběh, jenž umí vtáhnout do děje i přinutit diváka k okusování nehtů (vlastní zkušenost :-) ). Jistě se dá namítnout, že je řada jiných, skvělých thrillerů, tak proč ztrácet čas s tímhle, když je tak klišovitý. Co třeba odpověď "Prostě proto."? Klišé u thrilleru nemusí být nutně na škodu, pokud jsou jen doplňkem scénáře, a nikoliv jeho kostrou. Tady jsou jen doplňkem. Proto dávám 4*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To Vy budete potřebovat pomoc, až si ze zadnice budete dolovat obsílku s mojí žalobou." Právník a jeho Porsche mě ve svých třech scénách neskutečně pobavili. O nich to však není. Tohle totiž je o záhadách elektroniky, o reklamě na Nokiu a o zlých poldech. Zní to sice neuvěřitelně, a nikde jinde na světě nic takovýho neexistuje, ale v USA se najdou i poldové, kteří porušují zákon. No fuj. Naštěstí je tu i svědomitej polda seržant Mooney, kterýho chci okamžitě u nás doma za okrskáře. To byl charakter. A pak už je tu floutek Ryan, kterej se poprvé v životě setkal se zodpovědností a jde do záchrany neznámýho hlasu s takovým odhodláním, že já jsem si přitom zavrněl spokojeností. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký priemer, že sa mi až k tomu nechce nič napísať. Logika si zobrala dovolenku, herci honorár za pobehovanie po pľaci a prednášanie nejakých tých dialógov. Ako jediný sa mi celkom páčil Statham, ktorý bol ako záporák dosť nepríjemný. Z podobných typov filmov, na ktoré sa už asi ani príliš do kina nechodí, sa mi viac páčil Firewall. Ale na druhú stranu to celkom rýchlo ubehlo, takže 50,5 percenta. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama