Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušně obsazený film, který ze zápletky nedostává všechnu šťávu, ale je rozhodně dost příjemný a jeho tempo není vůbec špatné. Kim Basinger mi přišla lehce do počtu, protože by za ní mohla každá průměrná herečka zaskočit. Chris Evans mile překvapil a dvojice Statham Macy si užijí jen málo času na obrazovce. Film se nedokáže dostat přes průměr, i přes své slušné tempu, hudební doprovod a obsazení, což mě dost zarážejí, protože jediná chyba v tom případě může být ve scénáři (jednoduchý a přímočarý, možná až příliš s pár drobnými chybkami) a režii(nevýrazná osobnost, která má za sebou jen pár filmů). Cellular není špatný film, ale je v něm něco co ho odsuzuje do průměru a snad jednou na podruhé zjistím co. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na jednoduché zápletce a v kterém se vlastně pořád něco děje. Film je poměrně krátký a tak neztrácí dech a myslím, že hodně lidí bude i bavit. Celkový dojem ale poněkud sráží naivita a banalita příběhu a také různé nelogické řešení dějových zápletek. Pokud se chcete skvěle bavit vypněte mozek a jen sledujte. U mě je to lehce nadprůměrný film a s odřenejma ušima mu dávám nakonec 4 hvězdičky. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

už dávno mi tak nikdo nezahrál na trapnou notu jako D.R.ELIS. bohužel mu v tom sekundovali i herecké výkony hlavních představitelů, ale scénárista a režisér jsou ti hlavní co si zaslouží pověsit za kou.e do průvanu! nevím jestli vůbec někdo bude mít zájem o nahrávku z mobilního telefonu, ale já asi nebudu mít chuť se na tento snímek podívat znovu. není zase tak špatný, jen mi bylo vše řečeno na první zavolání. a ani mobil se mi nevybil! (a to nemám funglovku baterku). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Scénarista Telefonní budky nám poněkud zrecykloval svůj předchozí nápad a rutinér Ellis ho zpracoval. Spousta nehorázných klišé, nijaké herecké výkony a antisympatický hlavní hrdina dělají z tohoto snímku skutečně nudnou záležitost. Bohužel ani tradičně výtečný Macy či obyvykle "cool" Statham nemají šanci snímek odtáhnout na svých bedrech, jelikož i oni se zde topí ve vodách průměrnosti. Nezajímavý snímek, který nic nového nepřináší a i to stokrát viděné nabízí ve formě horší než-li konkurence. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov, kde Basinger ostala oblečená a dokonca nikoho nepreblafla, pritom Basinger je známa hrou nielen na basu, ale hlavne na trombóny. Inak akčná jednohubka bez brutálne napínavých sekvencií, bez prekvapení, len to preletí, ale cez kratšiu stopáž to naozaj ide svižne a primerane zábavne. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Snímek měl původně tzv. turnaround status, což znamená, že studio vlastnící práva se ho vzdává, a tak si film může zakoupit jiné studio. Takto se dostal Mobil ze Sony do New Line Cinema. V této pozici se však neocitnou jen filmy, které nejsou úspěšné, pochodili takto i Černý jestřáb sestřelen či Traffic: Nadvláda gangů. (imro)

Reklama

Reklama