Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

movie 

všechny recenze uživatele

Něco tak přervaného nesmysly a logickými peckami, jako je CELLULAR, jsem v "áčkové" kinematografii už hodně dlouho neviděl. Ke všemu tu ještě hraje Kim Basinger! Nevěřím že ta holka měla slabou chvilku, tohle je fakt špatná herečka ... hehehe. Nicméně díky množství komediálních prvků, které snímku ubírají na vážnosti, to nedopadlo tak špatně, celkem to odsýpá a nenudí. I když musím říct, že se Larrymu Cohenovi (scénář) variace na jeho výtečnou TELEFONNÍ BUDKU už prostě moc nepovedla! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na několika místech CELLULAR dokonce překvapil, ale většinu stopáže je to více méně jedno velké klišé. Ale zároveň pohodová zábava na páteční večer. Evans je tady hodně v pohodě a Statham zase v trochu netradiční záporné roli. Mile překvalpila i malá rolička Jessicy Biel. Docela zvláštní je, že se i tihle tři sešli o rok později v dramatu London. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Když přejdu to, že je to tak trochu propagace Nokie, tak musím říct, že jsem se bezmála sto minut docela solidně bavil. Velký klad je, že to ani režisér, ani scénárista a mnohdy ani herci neberou zase tak vážně. Scénář vcelku ušel, samozřejmě se film nevyhnul několika krkolomným scénám a provařeným klišé, ale nic co by se nedalo vydržet tam nebylo. Tempo bylo velice solidní a po celou stopáž se člověk nenudí. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jen výjimečně lze najít ve filmovém průmyslu tak ukázkový případ product placementu, jako je tenhle filmeček. Nicméně musím uznat, že jsem se u téhle zbytnělé reklamy na NOKII ani trochu nenudil. Výhodou snímku je překotné tempo a rozumná stopáž. Třebaže jsem citlivý na odbytý scénář a nelogičnosti v ději, v tomto případě mi nedostatky tohoto druhu nevadily. Basingerová jako hlavní herecká hvězda přitahuje pozornost asi jako má babička v noční košili, ale ani to není na překážku. Pokud nemáte velká očekávání, dává snímek slušnou šanci na zábavu a představuje lehký žánrový nadprůměr. Celkový dojem 65%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Asi nejseriózněji podaný film od mého velkého oblíbence Davida R Ellise. I když jeho charakteristický styl a schopnost umět celé téma vhodně odlehčit se projevuje i tady. První půlka se bere celkem vážně, no v té druhé už nám režisér dává tak trochu najevo, že to zase až tak horký nebude, ale mě to nepřekáží. Spíš naopak. Statham jako záporák je naprosto bombastickej a ta role mu padla jako ulitá. Jinak dokonalý příklad efektivního využití mobilního telefonu ve filmu. Děj odsejpá slušně, není šance se nudit a tak snad jenom zarazí pár do očí bijících nelogičností u kterých by mě, ale vůbec nepřekvapilo, kdyby byli přímo tvůrčím záměrem.80% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama