Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dokumentů, jaký jsem kdy viděl. Já ani vlastně basketu neholduji, přesto mě každá epizoda maximálně nadchla a těšil jsem se, jaké záběry, fotky, informace mi přichystá ta další. Několik dojemných sekvencí se také našlo a jsem rád, že jsem mohl trochu blíže poznat život jednoho z neznámějších sportovců, kteří chodili po této planetě. Díky za skvělých deset hodin mého života! ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"AND THAT LAST SEQUENCE IN THE FINAL HALF-MINUTE-PLUS IS ONE OF THE GREATEST SEQUENCES YOU'LL EVER SEE IN ANY SPORT." ----------- Absolútne majstrovské dielo a vrchol produkcie ESPN. Zimomriavky, slzy, radosť, úsmev. Žiť tými momentmi v reálnom čase muselo byť neuveriteľné... (x) (x) ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Poslední představení je naprosto precizní dokument, který svým obsahem a zpracováním jen těžko hledá konkurenta. Člověk by řekl, že Netflix na této minisérii pracoval už od samotného začátku, že záběry z poslední sezóny jsou dělané přímo Neflixem za účelem vydání naprostého masterpiecu v době coronavirové, v době, kdy jsme bez sportu. Ale tohle dílo ani nepotřebovalo gradování a užitek z faktu, že sport je momentálně nedostatkovým zbožím. Jde prostě a jednoduše a vybroušený skvost. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ako, samé 5ky tu padaju a 97% hovorí za všetko. Jeden z naj dokumentárnych seriálov na netflixe, to môže byt tiez pravda. Basketball ako tak vôbec nesledujem a NBA by ma určite nebavila. Chicago Bulls ale je asi pre mňa osobne najznámejší klub a M.Jordana uznávam. Určite patrí k tým najlepším basketbalistom dekády. Ale ako športový dokument ma o trochu viac očaril futbalový sunderland. Aj keď, posledné časti boli parádne. 4* ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Já po prvních čtyřech epizodách: "OMG, co s tím všichni mají, dyť je to akorát trochu slušněji natočenej sportovní dokument o několika tak trochu namyšlenejch borcích, který si honí ego na parketách v chicagský sportovní hale..." Já během posledních šesti zbývajících epizod: "Notykrávo, jakože ty zápasy jsou tak napínavě sestříhaný, co?!? Fakt to byly na hřišti dycky takový nervy, a do toho ty životní osudy ústředního trojúhelníku Jordan-Pippen-Rodman, to prostě nevymyslíš! Sakra, zase mi došel pop-corn, rychle další díl!!" [Edit: NBA jsem nikdy nesledoval, Jordana znal maximálně z mýho guilty pleasure Space Jam, a do sportovních přenosů celkově teda taky nejsem zrovna nějakej fanda. A teď to skoro vypadá, že ze mě v roce 2020 Netflix udělá novýho fanouška Chicago Bulls. Hodně dobrý.] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Jedná sa o najsledovanejší dokument v histórii ESPN. (Game90)

Související novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (více)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama