Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl jen první dva díly, ale nebojím se dát tomu plný počet. To, co dokážou tihle dva, totiž umí jen málokdo, dokonce i Monty Pythoni mi přijdou méně vtipní. Fry a Laurie jsou prostě sehraná dvojka, která nikdy neomrzí, a tyhle jejich skeče jsou originální, skvěle vypointované a hlavně ohromně vtipné. Za mě tedy 100% a já jsem rád, že jsem našel další britský seriál, u kterého se můžu příjemně pobavit. A jen tak mimochodem, z těch dvou je lepší Stephen Fry... :D. ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Škoda, že čtvrtá série utrácí čas představováním hostů ve studiu, jedná se většinou o slabší momenty. Taky bych rád občas pochopil vtipy na osobnosti (zejména politické), které už mě jakožto mladšímu divákovi dnes mnoho neřeknou. Jinak se tomuto seriálu nedá upřít skoro nic. Please, Mr. Music, will you play. ()

Reklama

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Britský humor je zkrátka těžké předčít, na druhou stranu tito pánové dávají na frak i řadě jiným britským komediálním sériím. Zařadil bych je nad Pythony, ale pod Mitchella a Webba, jejichž sketche mohu sledovat víronásobně s týmž požitkem. Ale kdo ví, po čase s k těmto talentovaným komikům možná také budu vracet. ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jednoduše tuto dvojici miluju! Skvělé scénky (Tony of Plymouth), pointy, hudební čísla (Mystery je skvělá píseň :), krátké pouliční rozhovory,...Navíc když vidím Hugha v dalším dámském převleku, tak se směju, ještě než scénka začne. Zajímavé by taky bylo spočítat kolikrát dostal Hugh od Stephena ránu. Milé je taky, když do jejich scének zavítá Emma Thompson nebo Rowan Atkinson. :) Britský úžasně úžasný humor dvou dobrých celoživotních přátel, kteří se dle jejich slov navzájem zbožňují. :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Už jsem to dlouho neudělal, takže - "ARE YOU ARSING WELL HAPPY, YOU DISMAL MOANING FRENCH TWAT?!?!?!":))))) No dobře, tak jo, ještě nějaký ten kec k tomu. Ehmhmhm, můžeme: Dostali mě svojí přirozenou interakcí, ochotou dělat si ze sebe legraci, lingvistickou ekvilibristikou a občas vpravdě ani ne tak nepředvídatelnou jako naprosto šílenou gradací svých skečů. Kombinujte to s jejich značnými hereckými schopnostmi a dostanete zatraceně třeskutou směs, směs s logem "Fry & Laurie - Good Ass Mother Likers". 80%, protože někdy (podobně jako Pythoni) přetáhli strunu anebo ji taky vůbec netrefili...a taky proto, že Laurieho songy opravdu moc nežeru...až na Where Is The Lid, a to ještě jen kvůli tomu, co po ní následuje;) ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno