Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Stephen Fry a Hugh Laurie společně napsali a uplatnili svůj břitký intelektuálský humor v komediální britské "sketch show" A Bit of Fry & Laurie. (Pawlinkaaa)

Recenze (59)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Praštěnější a zároveň důstojnější nástupce si Pythoni ani nemohli přát. Viděl jsem sice jen první dvě série, ale v pětihvězdičkové odměně mi to nebrání. Nezbývá než doufat, že se těchhle minigenialitek jednou dočkáme i u nás. Na ochutnávku jeden z mých oblíbených skečů: http://www.videacesky.cz/skece/fry-a-laurie-duel ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Úvodem je třeba říct, že obecně nejsem příliš fanda skečového formátu, ale na toto mě nalákala ústřední dvojice protagonistí, a určitě nelituji. Neříkám, že úplně všechny scénky jsou 100% povedené, ze začátku mě příliš nebavili hlavně "vstupy z ulice", ale i ty se časem zlepšili. Oproti tomu je tu ale i velké množství scének, které se dostatečně dostanou pod kůži každému fandovi kvalitního Britského humoru. Takto namátkou jsou hodně povedené třeba scény s prodejcem koberců jako sponzorem seriálu (2. série), řešení jména na úřadě (1. série), Fry a jeho neskutečné taneční pohyby při výrobě "koktejlů (3. série). P.S.: Viděl jsem pouze první tři série, jelikož ke čtvrté nejsou nikde k sehnání titulky. Tak apeluji na všechny titulkáře, ujměte se toho někdo, ať si to můžeme užít komplet! :). ()

Reklama

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Jednoduše tuto dvojici miluju! Skvělé scénky (Tony of Plymouth), pointy, hudební čísla (Mystery je skvělá píseň :), krátké pouliční rozhovory,...Navíc když vidím Hugha v dalším dámském převleku, tak se směju, ještě než scénka začne. Zajímavé by taky bylo spočítat kolikrát dostal Hugh od Stephena ránu. Milé je taky, když do jejich scének zavítá Emma Thompson nebo Rowan Atkinson. :) Britský úžasně úžasný humor dvou dobrých celoživotních přátel, kteří se dle jejich slov navzájem zbožňují. :) ()

Abet 

všechny recenze uživatele

To pravé pre milovníkov britského humoru. Je veľká škoda,že Hugh Laurie je v našich končinách známy len ako doktor House, pretože ako komik je skvelý a so Stevenom Fryom tvoria dvojicu,aká sa len tak nevidí. Rovnako ako pri pythonovcoch občas ich vtip nevypáli tak ako by mal,ale ked vypáli tak to stojí za to a niektoré skeče (a niektoré piesne) ma skoro dohnali až k slzám. Takže naozaj nie je Mystery,prečo tento seriál milujem. ()

Slatibarfast 

všechny recenze uživatele

I'm not a poetry expert. I am just an english teacher, not gay. Pre mňa druhá najlepšia skeč show hneď po Pythonovcoch. Fry a laurie majú neuveriteľnú fantáziu. Pythóni mali však dokonalé prechody medzi jednotlivými skečmi, čo robilo z Lietajúceho cirkusu ucelené 20 minútové epizódy, nielen rad scénok. To mi BoFaL (zatiaľ 1. séria) chýbalo. ()

Reklama

Reklama