foto

Christopher Cousins

  • nar. 27.9.1960 (57 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Perníkový táta (TV seriál) (2008)

    - Spoiler: Stejně jako mnoho dalších filmů a seriálů se ani Perníkový táta neubránil jednomu malému "pomerančovému" odkazu na sérii Kmotr. Konkrétně se jedná o 11. epizodu 4. řady, ve které Ted Beneke (Christopher Cousins) při útěku zakopne a narazí hlavou do poličky, z níž následně několik pomerančů spadne a rozkutálí se po zemi. (Itar)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Caretakers
2014 Velký draft
2012 Diary of Preston Plummer, The
2011 William a Kate (TV film)
2009 Hangman
Pravá blondýnka 3
2008 Smrt on-line
2007 Nebezpečný let (TV film)
2006 Grounds Zero
Smrtící nenávi2t
2005 Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
2004 Jezdkyně (TV film)
Miluj mě, prosím
2001 Dead Dog
Pavoučí nestvůra (TV film)
1999 Chladnokrevná hra (TV film)
Hra snů
1998 Náhradník 2: Smrt ve škole (TV film)
Wing and a Prayer, A (TV film)
1989 Hell High

TV seriály

2018 UnREAL (TV seriál)
Codependence (S03E09)
Projection (S03E07)
Gestalt (S03E05)
další epizody (6)
2017 Training Day (TV seriál)
Tehrangeles (E02)
Exorcista (TV seriál)
Pekelné nebe (S02E08)
Pomoc! (S02E07)
Tam, nebýt milosti Boží, kráčím já (S02E05)
další epizody (4)
2016 UnREAL (TV seriál)
Guerilla (S02E03)
Insurgent (S02E02)
War (S02E01)
Bosch (TV seriál)
Everybody Counts (S02E10)
Queen of Martyrs (S02E09)
Gone (S02E05)
další epizody (4)
2015 Code Black (TV seriál)
Buen Árbol (S01E07)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
iWitness (S02E09)
Heart Me (S02E02)
Upíří deníky (TV seriál)
I'm Thinking of You All the While (S06E22)
I'll Wed You in the Golden Summertime (S06E21)
Prayer for the Dying (S06E12)
2014 Revoluce (TV seriál)
Proč bojujeme (S02E17)
Výstavní třída (S02E16)
Strach a hnus v New Vegas (S02E14)
další epizody (6)
Upíří deníky (TV seriál)
Fade Into You (S06E08)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Let Her Go (S01E23)
Leaders Lead (S01E22)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Se vším všudy (S02E14)
Longmire (TV seriál)
Tell It Slant (S02E06)
Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Castle na zabití (TV seriál)
Lovci pokladů (S06E06)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Zabijeme Bridget (E19)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vražedné řešení (S02E13)
Perníkový táta (TV seriál)
Svobodný život nebo smrt (S05E01)
Private Practice (TV seriál)
The World According to Jake (S06E07)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
Perníkový táta (TV seriál)
Úložiště (S04E11)
Salud (S04E10)
Štěnice (S04E09)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Kafkárna (S03E09)
Už zase (S03E05)
Zelené světlo (S03E04)
další epizody (5)
2009 Glee (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Znovuzrození (S02E12)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
Je to za námi (S02E10)
další epizody (4)
Chuck (TV seriál)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyděrač (S05E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jed (S06E21)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bedtime Stories (S03E05)
Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
2006 Po právu (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Rozptýlení (S02E12)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mladá krev (S02E06)
Odložené případy (TV seriál)
Čest (S03E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Není co ztratit (S03E16)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 2001 (S05E10)
Rok 2010 (S04E16)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Stav ohrožení (S05E14)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace