Reklama

Reklama

Epizody(8)

Loňské léto uzavřela čtveřice kamarádů dohodu, aby ututlali jedno temné tajemství. Ale nyní to vypadá, že někdo jejich tajemství zjistil. (mikki089)

Recenze uživatele rollman1 k tomuto seriálu (4)

Je čtvrtek (2021) (E01) 

Karty se rozdávají. Máme tady nehodu a někoho kdo ví, co dělali vloni v létě. Postavy mi přijdou relativně fajn, i když mi vyloženě sympatický není nikdo. Uvidíme co bude dál. Zatím tomu dám šanci ()

Nejen na psí hovna (2021) (E02) 

Máme tady první mordy, které překvapily svou brutalitou. Pokud ten seriál nabídne aspoň takhle povedené mordy s kapkou šťavnatého gore, nebude mi vůbec vadit, že mimo to je to vlastně o ničem. Postavy pořád řeší své bolístky a mě vlastně žene kupředu jen touha poznat, kdo je vrah. ()

Gorilí hlava nestačí (2021) (E03) 

Upozornění: Přílišná konzumace ledové tříště Vás může zabít. Další mrtvý. Tentokrát sice vidíme mrtvolu až po akci, ale budiž. Jinak pořád to samé. Na světlo vyplouvají další a další střípky informací, ale jinak to stále postrádá vše co na Slasherech miluji. ()

Teplý krevetový salát (2021) (E04) 

Největší zvrat v celém seriálu, který je jasný už od prvního dílu doslova vyplul na povrch. Stále to samé dokola. Dostáváme opět nějaké kousky skládačky, abychom po 40 minutách zjistili, že vrah zabijí vlastně úplně všechny, nehledě na to, kdo byl u nehody nebo ne. Největším mínusem je tak to, že za celé 4 díly nebyla vidět ani silueta vraha, ani maska či vražedná zbraň. Věci, které miluji na tomhle žánru nejvíce. Tentokráte si musíme vystačit jen s podřezaným krkem, takže bohužel gore žadné. Doufám, že druhá polovina bude lepší a krvavější. Jinak je to stále hlavně teen drama se špetkou krve. ()

Reklama

Reklama