Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Chino odpad!

všechny recenze uživatele

No já nevím. Myslím, že účelem hororu je strach nahnat, ne zahnat... A o nějakém strachu zde opravdu nemůže být ani řeč, zato taškařice si užijete do sytosti. Zmínil bych snad jenom některé ze zoufalých antiděsících praktik, jakými jsou například zjevující se holčička v bílých šatech či herec přehrávající zděšení tak nevěrným způsobem, že ubránít se explozi smíchu vyžaduje téměř nadlidské úsilí. Nesmyslně zmatený střih a kamera v kombinaci s odpudivou grafikou pak jenom dokonávají dílo zkázy, na jehož počátku stojí samotný název filmu. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jediným lákadlem se tu pro mě stal Udo Kier, kterého si William Malone nenechal jako třešničku nakonec, ale vyplýtval jeho talent hned na samotném začátku. Každopádně jeho smrt je snad tím nejlepším co v celém Strach.comu můžete najít, pokud vás tato scéna nepřesvědčí, nemá ani cenu dívat se dále, neboť se ničeho co by mělo valnou kvalitu nedočkáte a pokud vás oslní, věřte, že dalším dějem můžete být jen zklamání. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Také jsem měl při sledování tohoto snímku strach. Strach, že to nedokoukám. Jestli je něco kolosální nuda tak tohle. Ani nevím proč tomu dávám dvě...asi proto, že i když to nudilo až hanba, tak to zase vyloženě nerozčilovalo a vzít to do ruky někdo trochu (více) jinak, mohl to být koukatelnej film. Takhle zjistíte že hodinu po zkouknutí nemáte šajn o čem že to bylo, ale to je vlastně dobře. Na co si v hlavě držet blbosti. A to přitom Malone neměl špatný filmy, teda podle mě :-D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Inspirace Kruhem byla víc než okatá, ale to by zase tolik nevadilo. Problém byl, že i přes neumdlévající snahu nedokázal film ani trošku postrašit, nedařilo se mu vytvořit správnou atmosféru a už vůbec ne pocit nějaké nálehavosti, se kterou by se dvojice hlavních hrdinů snažila něco zachránit. Herci tu byli zajímaví a pro Nataschu McElhone mám slabost, ale ani oni s tím nedokázali nic moc udělat a po pravdě řečeno ani se moc nesnažili. 30% ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Thriller, který nenabízí jen solidní napětí a svižné tempo, zároveň je zde opět zkoumaná myšlenka sdíleného násilí. Nabídky perverze, která by bez poptávky jistě neexistovala, nebo přinejmenším brzy zanikla. Jsou to totiž uživatelé, kdo tvoří poptávku po takových videích. Poptávku po nafilmovaných popravách, znásilnění nebo třeba obyčejné školní šikaně. - Že jsou podobná videa dnes velmi rozšířená, o tom není sporu. A 15 let po natočení takového filmu je běžné, že když se někomu děje něco špatného, přihlížející namísto pomoci událost natáčejí s vidinou lajků na Youtube. Holt nová doba. Z filmu samotného nutno vyzdvihnout výborné masky a dokonale natočené "fear" sestřihy, které mi běžely před očima ještě několik dnů po shlédnutí. Nechci hledat, co snímku vytknout, protože to není nutné. Nutnější je samotné zamyšlení. A který horor vám ho poskytne? ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Jméno "Dr. Gogol" napsáno na zdi v první scéně, je odkaz na film Mad Love (1935). (Chatterer)
  • Feardotcom.com je adresa oficiálních stránek filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama