Reklama

Reklama

Strážce duší

(seriál)
Krimi / Mysteriózní
Česko, (2005–2009), 11 h 51 min (Minutáž: 52–76 min)

Scénář:

Arnošt Vašíček

Kamera:

Peter Beňa

Hrají:

Lukáš Vaculík, Zuzana Norisová, Ladislav Frej st., Jan Šťastný, Markéta Hrubešová, Ilja Racek, Adrian Jastraban, Jana Hubinská, Luděk Randár, Pavel Zedníček (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Série tajuplných příběhů se Zuzanou Norisovou a Lukášem Vaculíkem v hlavních rolích. Žánrově se seriál pohybuje na pomezí detektivky a napínavého thrilleru s prvky tajemna, ale i jemného humoru. Sympatická dvojice, spisovatel Armín a studentka Katka, v něm pátrá po záhadách minulosti i současnosti. Do nečekaných souvislostí se v nich dostávají záhady z dávné minulosti s příběhy zcela současnými. (Česká televize)

(více)

Diskuze

callix

callix (hodnocení, recenze)

Už by to mohla ČT zase opakovat, chci to mít v HD, nebo aspoň upscale :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Teda já se divím, ještě jsem seriál nehodnotila. Takže co k tomu říct? Teď před pár týdny v minulém roce jsem viděla pár dílů seriál při repríze na ČT a  asi že se stal zázrak, že někdo po mnoha českých "soap operách" a podobných blbostech vytvořil seriál o záhadách. Samozřejmě ale nemůžete očekávat takovou kvalitu jako tomu je v zahraničí, že? Takže pokud k tomuto přihlédnu, tak seriál je to průměrně povedený. Bohužel jsem viděla jenom pár dílů, ale ty mě velice navnadili na další. Seriál je ke stažení na uloz.to, takže skvělá možnost si ho zase oživit. Za mě tři hvězdy. Vaculík a Noriska jsou v tomto seriálu pro mě velké plus.

Ondra K

Ondra K (hodnocení, recenze)

4 hvězdy. 3 za seriál jako celek, půl za herce z Komorní scény Arény a půl za Frýdecký zámek v jednom dílu.

Amareliss

Amareliss (hodnocení, recenze)

Mám tyhle duchařské a mysteriózní příběhy ráda..Ačkoli byly některé díly velmi přitažené za vlasy, celkové hodnocení to změní max. o jednu hvězdičku..Navíc, snad nikde se mi David Suchařípa nelíbil tolik jako tady - ač zcela němá role, nedovedu si představit nikoho jiného, kdo by ji zvládl tak přesvědčivě.. Celkem tedy 75%

Eso95

Eso95 (hodnocení, recenze)

já je taky neviděl ikdyž ho mám také rád, ale co jsem slyšel škoda mluvit =(

anal_storm

anal_storm (hodnocení, recenze)

ale je to dobry serial...ja ho mam rad...len este tie tusim 4 nove diely som nevydel...

NoLimit

NoLimit (hodnocení, recenze)

dávám 5* za nápad, za provedení 1*, za hudbu 0*. Myslím si kdyby to režíroval někdo jiný (Dušan Klein není režisér, ale břídil) mohl by to být opravdu skvělý seriál. Dvojice Lukáš Vaculík & Zuzana Norisová je jediná věc co se Kleinovi opravdu povedla.

tulen

tulen (hodnocení, recenze)

zda se, ze druha miniserie bude jeste horsi nez ta prvni ... kameraman a reziser jsou zrejme nadseni z nove techniky, takze se clovek citi za chvilku jak na kolotoci. Herci uz nemaji co hrat, myslenka nebo zapletka veskera zadna .. o nelogicnosti a trapnosti "zahady" ani nemluve ... prijde mi to spis jako vytvor zaku FAMU

artcha

artcha (hodnocení, recenze)

Když byla premiéra seriálu, tak jsem chyběla, ale teď od 20.4. by měli opakovat staré díly a navázat novými, tak jsem na to zvědavá.

Uživatel Stocki smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Guru

Guru (hodnocení, recenze)

Spíš dvojka. ČT se kasala, jaký že to udělá skvělý seriál á-la Akta X a zatím se z toho vyklubal béčkový seriál o ničem. Norisová tam hrála erosenku prvního kalibru a Vaculík se ukázal jako nezajímavý typ. To už se mi víc líbila agentura Puzzle.

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama