Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli je fajn mít o svátcích trochu více času než obvykle, protože za normálních okolností si vybírám a byla bych tak ušetřena tohoto "thrilleru". Ještě štěstí, že jsem na to nebyla sama, nakonec jsme se u TV nečekaně pobavili, ovšem na účet režiséra a hlavních aktérů. O nějakém napětí nemůže být ani řeči, dialogy jako z nenáročného sobotního filmu pro dospělé na TV Nova pozdě v noci, kombinovaného s jihoamerickou telenovelou, to vše ještě stvrzeno odpovídajícími hereckými výkony. Ze tří ztroskotanců (manželský pár a mladík) na pustém ostrově se záhy stává milostný trojúhelník, muži mezi sebou bojují o oheň, potapěčské brýle a přízeň dobře rostlé krásky, promenující se po pláži v bílých bikinách. Do jejich soužití nezasahuje ani tak náhoda, jako bývalá přítelkyně mladého muže, mstící se za odmítnutí provozováním "woodoo" a mající nezvykle dobrou kondici (a to je podle všeho těhotná), jelikož v prostřizích křepčí s figurkou a mrtvým kohoutem minimálně několik dní. Mezi smíchem jsem ale častěji tiše trpěla, a v duchu prosila o odpuštění všechny filmaře, kterým jsem kdy udělila stejné body za cokoliv. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Prvních desítek minut s příchutí romantické Modré laguny, ale jakmile se do hry dostává Billy Zane opět v roli thrillerového psychopata srazu se romantika rozšumí a nastává thriller ve všech směrech. Kelly Brook je opravdu sexy a na chvilku bych i já rád ztroskotal na opuštěný ostrov s tak krásnou mušličkou. Vracím se kThree:Billy Zane s pleškou a zlými oči opět nezklamal a přinesl vůni thrilleru, Stewart Raffill s průměrnou režií, ohranou pointou nijak nepřekvapil a tenhle příběh jsme už v minulosti viděli xkrát, proto jsme si ho tak nevychutnali. ()

Reklama

koza3 

všechny recenze uživatele

Je potřeba vzít v úvahu, že režisér počítal s tím, že i když je to břečka, tak obsazení herecké role to alespoň z poloviny zachrání (a povedlo se, podle spousty komentářů). Já se rád podívám na nádhernou čičinu v bílých plavkách, ale to podle mě netvoří celek filmu a už vůbec ne hodnocení (tedy ne v tomto případě :-)). Strašně mě iritovaly ty neustále čistoskvoucí bílé plavky a Jackova škaredá pleška, ale na druhou stranu se mi líbilo prostředí filmu a na nedělní televizní leháro před prací určitě vyhovující rychlokvaška. Když jsem film před druhou reklamou únavou vypl, za 3 minuty jsem ho zase zapl, protože mě děsně zajímalo, jak to dopadne, což je u filmu podstatné. Myslím, že o ztroskotancích jsme viděli už daleko nepochopitelnější rychlokvašky, takže zlatý střed - 50%. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Uznávám že pro někoho to může být čiré utrpení, já jsem se teda nenudil. Částečný podíl na tom má i Kelly Brook, bez které by to bylo hodně špatný. Když ono se na ní tak hezky dívalo, jak pořád dokola vylézá z vody v těch průsvitných plavkách, které obepínaly dokonalé křivky. Kéž bych tam s ní taky ztroskotal. Zajímalo mě který "Beachboy" půjde z kola ven, nakonec šli oba ale každý trochu jinak. Já byl celkem spokojen i přesto že konec mi přišel trochu odfláknutej. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dva za pekné scenérie pod morom a pekný ostrov.Ináč okrem nudy nič.Na konci filmu to už bolo lepšie,ale to už bolo neskoro.Tento film nezachráni ani sporo odetá slečna v bikinkách a podprsenke,v tomto úbore hrala skoro tri štvrtiny filmu.A ani sexi scény na lodi a na pláži.Ak hrajú skoro v celom filme len traja ľudia,tak to chce viac než to čo ukázali.,vrátane šťavnatých scén.A ešte k tomu do toho zamotali aj voodoo,aj keď len trochu,čo tomuto filmu vôbec neprospelo,práve naopak.Veľmi slabý sexy thriller. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)

Reklama

Reklama