Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

22/4/2021 - původnímu Kanclu sem nikdy na chuť nepřišel (i když je to přeci jen hodně dlouho co sem ho viděl a mám chuť mu dát ještě šanci) a po jeho americké verzi sem dlouho pokukoval a znal jen útržky.Teď sem ho konečně dal celý a za ten měsíc a něco co sem ho na Amazon prime sjížděl se z toho stala malá závislost.Nicméně,k jednotlivým sériím : 1-7 řada - tyhle série jsou všechny plus mínus na stejné úrovni.Sice občas pokouší divákovu trpělivost tím,že hrotí už tak vyhrocené a občas se rochní v trapnosti a neví kde je hranice,ale jinak je to skvělá zábava.Je to milé,vtipné,občas nasírací,občas dojemné a dohromady to funguje.Michael je jako manažer prvotřídni kretén a navíc ještě rasista,sexista,šovinista a homofob (upřímně pochybuju,že by podobná postava dnes prošla),ale Carell ho hraje tak dobře,že mi nakonec chyběl. 8.řada - po odchodu Michaela sem se bál,jestli tím Kancl trochu neutrpí a nestalo se.Minimálně do Floridy je osmá řada milé zábavná a vtipná a dokonce i trapnosti není tolik.Bohužel s odjezdem na Floridu se série zlomí a závěr je hodně slabý a psychiky náročný. 9.řada - od začátku jedno velké WTF.Nechápu co se scénáristům honilo hlavou,ale to co tu předvádí se jen tak nevidí.Ze skoro všech postav jsou nesympatická sobecká hovada,kurví se vztah Jima a Pam a korunu tomu nasazuje osobnostní twist Andyho,který se z oblíbeného a relativně normálního změnil v naprosto odpudivou figuru,která popírá sebe sama z předchozcích řad.Ne snad,že bych byl jeho velký fanoušek,ale tohle se v seriálech zas tak často nevidí.I přesto jsem ale i poslední sérii dal čtyři hvězdy,protože naštěstí přišlo posledních cca pět epizod a ty zase vrátily Kancl tam kde byl a navíc to byla i solidní nálož po emoční stránce. suma sumárum - jsou samozřejmě i lepší sitcomy než Kancl,ale i když mě docela často extrémně vytáčel,zamiloval sem si ho a časem se k němu rád vrátím. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sitcomů, co znám (a to říkám jako fanda britského originálu). Za měsíc jsem sjel všech devět sezón a do kanceláře firmy Dunder Mifflen se určitě někdy znova vrátím. Od druhé série je to naprostá špička, která ustála i odchod Stevea Carella na konci série sedmé. Hlavně je důležité nedat se odradit prvními díly, které se příliš drží Gervaisovy vize. Jakmile si americká verze najde svou vlastní cestu, je to o něčem jiném. Americký Kancl je laskavější a sentimentálnější, ale asi právě proto ho mám tolik rád. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sere mě jak amíci všecko musí mít po svým a proč to zrovna musí odsrat tenhle seriál to taky nechápu. Popravdě mě ale ten trapnej originální humor nepobavil a už vůbec jsem se u něj nebavil ani tady i když zase Steve Carell se mi na roli šéfíka hodil daleko víc jak Gervais. Ale fakt, že první série je uplně stejná jako originál nic nemění na tom, že od Amíků je tohle pěknej hnus točit, že se ani trošku nestyděj. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem poslední bonusový díl, zatlačil slzu a mám sto chutí se na to podívat od začátku. A to okamžitě. Místo nedokonalého popisu zde, bych vám doporučil se kouknout na poslední episodu. Tam to shrnuli naprosto fantasticky. Ale abyste to pochopili, koukněte se napřed na všech 9 řad a prožijte naprosto úchvatnou jízdu, která mi po odpoledních zde bude velmi chybět. Steve Carell je zde neuvěřitelná osobnost, Rainn Wilson jakbysmet... Jedna z nejlepších "komedií", romantických soužití, dramat, extra-super-trapných podívaných, co jsem kdy v seriálovém světě viděl. Mnoho tomu napomůže i to, jestli máte zkušenosti, jak to v takovém "kanclu" chodí. 90% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael a Dwight. Na tyhle postavy nikdy nezapomenu. Seriál měl hodně skvělých epizod, ale stejně jako mnoho dalších trpí přetahováním. Tvůrci měli raději celou sérii ukončit s odchodem Michaela, protože cokoliv bez jeho nepřítomnosti je zbytečné. Nedávno jsem začal seriál sledovat znovu od začátku a mohu s klidem konstatovat, že funguje nejlépe na Youtube, kde je možné zhlédnout spoustu krátkých scének, tedy vždy to nejlepší z každého dílu. Osmou a devátou sérii bych zahodil. Zbytečné postavy: Kelly (jejíž charakteristika je, že pořád o něčem kecá) a Andy (který prozměnu pořád zpívá). ()

Galerie (1 720)

Zajímavosti (138)

  • V původním seriálu se často vyskytovala kopírka a přístroj na chlazení vody, objevily se v každém díle. V americké verzi je zase umístili do úvodních titulků. (don corleone)
  • V Michaelově monologu na Dundies vypráví vymyšlený příběh o vztahu se ženou z HR. Michaelova budoucí manželka Holly Flax (Amy Ryan) byla žena z HR. (LUKICKK)

Související novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Reklama

Reklama