Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

Shit 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle zklamání, Omenu to nesahá ani po kotníky, jelikož celej příběh je výrazně slabšího ražení, chlapec,ač ho tady dost lidí vyzdvihuje, tak je spíš k smíchu, než že by byl uhrančivě děsivej, krom toho působí neskutečně přehnaně profi, kdy má neustále plno geniálních průpovídek, ale uvěřitelný jsou z toho tak dvě slova a cítit nějaký neznámý zlo z něj neni ani na třícentimetrovou vzdálenost. Ostatní postavy se zase chovaj trošku nelogicky a chaoticky a nechávaj asi až moc snadno a jednoduše vochcávat od chlapce. Je to bohužel nuda, kterou ale občas vylepší povedená, i když čekaná, lekačka a závěrečných dejme tomu 15 minut začínajících výborným chorálem nebo jak bych to nazval, víc ani ťuk. 2,5* ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Skvělý zážitek. Dobře zvolené obsazení, propracovaná psychologie postav, krásné lokality a zejména střih finálních scén s hudebním motivem, to vše mě překvapilo. A jelikož jsem celý film přemýšlel nad skvělou kamerou, jméno oscarového Deana Cundeyho v titulkách bylo dostatečné vysvětlení. V dnešní době hodně nadprůměrná záležitost. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naivní horor, který se snažil inovovat téma Omen o pár únosců a rádoby překvapivou pointu.Televizní herci toho moc nezmůžou, snad jen ten Josh se snaží co mu vlasy stačí, Edgerton měl největší slávu ještě před sebou a Rooker se tu moc neohřeje.Čekal jsem parádní atmosféru, hlavně díky prostředí, které je do mrtě nevyužité a taky díky malému děcku, které zde není bohužel děsivé, jen výsostně otravné a já sám bych mu v pálil kulku do hlavy po pěti minutách.Nevim, jestli k tomu přispěl hrozně blbej českej dabing, kterej režížorval asi nějaký tramvaják, jelikož Edgertona dabuje stejný dabér, který dabuje Hollowaye ve Ztracených....už jen za to facepalm jako prase.Nudil jsem se a moc mě to nebavilo, potěšil celkem fajn konec.Pár lekaček, neatmosferické a místy otravné, čistý podprůměr.45%. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše, kdyby v tomto hororu nehrál můj milovaný Josh "Sawyer" Holloway, ani bych o něj nezavadila. Se zájmem jsem tedy v noci zapnula televizi a nelitovala jsem. Děj mě udržoval v neustálém napětí, představitel Davida byl neskutečně démonický (chválím i českého dabéra) a ke konci už jsem měla vítr i z té vánoční melodie. Ty pomalované zdi mi asi zůstanou dlouho v hlavě. Můžu jenom doporučit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

..a není divu, neboť sám Satan se vydává za anděla Světla…. Malej Satan intrikář dokáže občas navodit dobrou atmosféru. Pomáhá mu pomáhá ,,stylová“ hudba a překvapivé zvuky. Pravdou je, že i když jsem se několikrát lekl, v paměti mi zůstávají spíše ty méně zajímavá místa. Omen. Vlastně ámen. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** Co uvidíme (možná) příště? Je zajímavé, že když se u nás řekne ,,malinkatej ďábel“, namísto Satana se spíše vybaví lampasák Romana Skamene. Hold jiný kraj, jiný mrav. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama