Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další z řady antikoncepčních snímků, ve stylu Orphan nebo podobně. Napětí se zde buduje po celou stopáž filmu a tvoří hodně solidní atmosféru. Hlavní, malý "hrdina" dokázal vyvolat pořádný strach a jeho pohled mě vážně děsil. Příběhově dobré, ikdyž ne originální, ale v rámci možností uspokojivé. Pointa hezky vysvětlena a neočekávaná. Za mě překvapení. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice The Omen, s kterým tento film srovnávají mnozí zde, takže hodnotím pouze jako divák tohoto filmu. zezačátku jsem se opravdu nudil. Kluk sice občas hodí nějaký ten kukuč, ale to je tak do první půl hodiny všechno. Potom je to sice lepší, ale že by mi běhal nějaký mráz po zádech, jak tu mnozí píší, top se říci nedalo. Jedíné co mne pobavilo a potěšilo, byli malůvky na zdi, ty měly něco do sebe. Josh Holloway je dobrý herec, ale co naplat když je scénář mdlý, a tak jsem se alespoň já těžko orientoval i v tom, co se vlastně děje. Koneckonců, po dodívání, jsem usoudil, že na jedno podívání to je, ale vícekrát už fakt ne. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplná pitomost,ale doslova mě vytáčela ta naivita únosců,pořád davídku sem,davídku tam.Tomu klukovi byla ta spolčenost s ďáblem vidět ve vočích na sto honů.Jinak zajímavá zápletka s nevlastní matkou,která se chtěla zbavit adoptivního syna,a nakonec to vyřešila po svym.A i když mi byli ty únosci celkem u prdele,tak konec sem si vychutnal.Celkem v poho a za 50%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Film nepracuje s příliš originální tématikou. Příběhů o dětech, do kterých se převtělil samotný ďábel, už tu bylo hodně. Některé jsou kultovní, jiné a těch je většina, zcela vybouchly. Tenhle patří k těm lepším. Největším přínosem byly flaschbacky a noční můry, které se postaraly o solidní atmosféru. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nový The Omen, který překvapuje velmi mile ve všech hororových aspektech. Whisper je pro mě opravdovým překvapením, protože z variace na The Omen se stalo "pokračování", které využívá všech zbraní jako původní film a konečně byl i nalezen chlapec, který dokáže vyděsit pohledem. Od neznámého režiséra Stewarta Hendlera je to velmi milé překvapení, které si doufám najde mnoho fanoušků a Hendler dostane další šanci s trochou více peněz ukázat nám trochu svého umění. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama