Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Původně celkem neotřelý nápad zkombinovat únosový thriller s hororem alá Omen by jistě dopadl lépe, kdyby tvůrci s odhalením chlapcových schopností počkali. Příliš brzy víme, že je v něm přítomno nadpřirozeno a od začátku tušíme, že nepůjde zrovna o nadpřirozeno pozitivní. Jinými slovy, už po půlhodině byste toho fracka nejradši majzli lopatou po hlavě. Atributy jako herecké výkony, atmosféra a napětí se zastavily na značce průměru. V hlavě Šepot patrně dlouho neutkví, naštěstí ale taky dlouho netrvá. Pět Damianů z deseti. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je Štědrý večer, za okny zářivě bílá zima, a vy po slavnostní večeři míříte k překrásně nazdobenému stromečku. Na špici se blýská hvězda, po větvičkách skotačí jiskry prskavek a dole na zemi leží veliký, krásně zabalený dárek. Za doprovodu líbezné hudby jej s úsměvem na tváři pomaličku rozbalíte a... nic, nic v něm není. Zbyl jen pomačkaný ozdobný papír. A tak pořád platí, že film o únoscích je dobrý tak, jak chytří jsou sami únosci. Pro milovníka povrchní načančanosti libá symfonie, pro toho, kdo potřebuje i duši, prázdný remix. ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný film, ktorý sa nehrá na komerčného obra. Dobré tempo, atmosféra diktuje postupnosť plynutia deju, fajn hororové prvky a zima, ktorá mi k záveru, kde chlapík naháňa decko so sekerou trochu pripomenula Kubrickové Osvietenie. Mne horory hodnotiť veľmi nejde, nepotrpím si na tomto žánri, no s čistým svedomím môžem film Šepot každému len odporučiť. Máte tu všetko, čo môžte od klasického thriller/hororu očakávať. 65% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mně se Whisper až překvapivě líbil. Příběh, ne snad zrovna z nejoriginálnějšícj, ale přesto zajímavý, vás udrží v napětí až do konce, herecké výkony jsou vzhledem k žánru "horor bez vyšších ambicí" víc než slušné, malý David démonický jak se patří, akorát někdy až trochu moc mluví a vysvětluje... Pointu vyzrazenou asi 20 minut před závěrem jsem nečekal, což musím taky přičíst k dobru. Tajemná atmosféra je rozptýlena počas celého snímku, nezaznamenal jsem žádné výrazně hluché místo, prostě solidní nadprůměr a milé překvapení. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo koho tady vlastně unesl, aneb Přichází fakan!.. Pořád jsem v hlavě slyšel hlasy: „Nevypínej to! Dodívej se na tu hovadinu!“ a nakonec jsem těm svodům užvaněného Damiánka, co to umí s voskovkama a na povel má smečku černých psisek, bohužel podlehl.. I když pominu skutečnost, že tato parta únosců by si neporadila ani s tříměsíčním kojencem, je stejně Šepot neutralizován absencí thrillerové atmosféry a nevýraznými hereckými výkony (viz. J.Holloway, co se zasekl na jedné poloze (nasranost) a pokud má předvést nějakou jinou, je LOST). Sarah Wayne Callies jako herečka taky žádný zázrak, nicméně postoupila do užšího finále mé soukromé soutěže MISS Sexy čelo.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama