Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Napadlo vás někdy při sledování The Omen, jaké by to asi bylo, kdyby někdo unesl velvyslancova syna Damiena Thorna a chtěl za něj výkupné? Tvůrce Whisper to asi napadlo a musím říct, že mě ten nápad a zápletka dost mile překvapila a dvě třetiny filmu mě dokázaly udržet zcela napjatého a ve spokojené náladě. Jenže poslední třetina, jež zapadne do klasických klišé a tradičních kýčovitých, jednoduchých a nepřekvapujících zakončení, to celé pokazila (a abych pravdu řekl, posledních patnáct minut jsem proklimbal a únavou to určitě nebylo, spíše nudou). Velká škoda, protože výborný nápad, dobře rozjetá zápletka (velmi se mi líbilo odhalování neveselých konců náhodných svědků únosu) a překvapivě dobré herectví, mohly celý film úžasně nakopnout. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak teda pokud jste si mysleli, že se tady z toho děcka (spratka ďábelskýho) posadím na zadek a při jeho uhrančivém pohledu a pár obrázcích zalezu strachy pod peřinu, tak . . . "a jestli ne, tak jsme zmýlili" - tak tady jste se opravdu zmýlili. Vlci jsou ohraní, vnuknutí myšlenek mě neba a už vůbec mě neba ti podprůměrný herci. Tohle byla tak akorát zase patlačka všeho možného bez jakékoli silnější myšlenky. Bohužel, ďábelské dítě nestačí. ()

Reklama

SonG 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice The Omen, s kterým tento film srovnávají mnozí zde, takže hodnotím pouze jako divák tohoto filmu. zezačátku jsem se opravdu nudil. Kluk sice občas hodí nějaký ten kukuč, ale to je tak do první půl hodiny všechno. Potom je to sice lepší, ale že by mi běhal nějaký mráz po zádech, jak tu mnozí píší, top se říci nedalo. Jedíné co mne pobavilo a potěšilo, byli malůvky na zdi, ty měly něco do sebe. Josh Holloway je dobrý herec, ale co naplat když je scénář mdlý, a tak jsem se alespoň já těžko orientoval i v tom, co se vlastně děje. Koneckonců, po dodívání, jsem usoudil, že na jedno podívání to je, ale vícekrát už fakt ne. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Od chvíle kdy únosci s uneseným děťátkem vystoupí u chaty z auta, jsem jim začal, a děťátku přestal, fandit. Už to tak mám nastavený,že stejně jako v kolektivních sportech tak i ve filmu většinou fandím těm slabším. -Kdyby se to nakonec nezvrhlo v laciné vysvětlovánky a zůstala nějaká ta rouška tajemství ,bavilo by mě to mnohem víc. Ale znáte to,-KDYBY byly pod ledem ryby,nebo vzduchový kapsy .............. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Sawyer z Lostu a Sára z Prison Breaku bok po boku. Tak to už je bomba sama o sobě a já to můžu jako fanoušek obou seriálů jen ocenit. Jinak co se filmu týče, tak ten není nic moc. Největší problém jsem měl s ústřední postavou malého nevinného ďábla. Přišel mi naprosto marný a vůbec se do té role nehodil. Autoři měli vybrat určitě někoho jiného. Jinak samotné zpracování mohlo být taky určitě lepší a zajímavější. I poměrně zajímavá pointa či zjištění se v tomto snímku najde, ale nění to nic světaborného. Některé scény stojí za to, ovšem konec je dle mého názoru špatný. 40% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama