Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max (Josh Holloway) a jeho přítelkyně Roxanne zoufale potřebují sehnat peníze. Nenapadne je nic lepšího, než unést malého chlapce Davida a požadovat za něj výkupné. Jenže David není obyčejné dítě... Ovládá totiž temné síly, se kterými není radno se zahrávat! (oficiální text distributora)

Recenze (221)

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak teda pokud jste si mysleli, že se tady z toho děcka (spratka ďábelskýho) posadím na zadek a při jeho uhrančivém pohledu a pár obrázcích zalezu strachy pod peřinu, tak . . . "a jestli ne, tak jsme zmýlili" - tak tady jste se opravdu zmýlili. Vlci jsou ohraní, vnuknutí myšlenek mě neba a už vůbec mě neba ti podprůměrný herci. Tohle byla tak akorát zase patlačka všeho možného bez jakékoli silnější myšlenky. Bohužel, ďábelské dítě nestačí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Whisper mě bezesporu zaujal a nebyl pro mne ztrátou času, ale ani nebude patřit na seznam mých oblíbených filmů, které bych si musel pouštět častěji. Největší doménou zde byli samotné flashbacky a noční můry, která navodili místy příjemnou děsivou atmosféru. Určitě bych pochválil i herecké výkony většiny protagonistů, ale trochu mě otrávili používané nudné dialogy a několik nedůvěryhodných scén, které bych vystříhal. Jde o lepší průměr, který určitě stojí za shlédnutí. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mně se Whisper až překvapivě líbil. Příběh, ne snad zrovna z nejoriginálnějšícj, ale přesto zajímavý, vás udrží v napětí až do konce, herecké výkony jsou vzhledem k žánru "horor bez vyšších ambicí" víc než slušné, malý David démonický jak se patří, akorát někdy až trochu moc mluví a vysvětluje... Pointu vyzrazenou asi 20 minut před závěrem jsem nečekal, což musím taky přičíst k dobru. Tajemná atmosféra je rozptýlena počas celého snímku, nezaznamenal jsem žádné výrazně hluché místo, prostě solidní nadprůměr a milé překvapení. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech průměrný thriller o partě amatérských únosců (kde nechybí standardní charaktery jako muž, který to musí udělat z nouze ani drsňák, který neváhá použít násilí aby dosáhl svého) a jejich vězni v podobě malého chlapce. Jediné co má film navíc je malé závěrečné překvapení, které sice ve výsledku může působit podivně ale dokáže film posunout na trochu vyšší úroveň, než se ze začátku mohlo zdát. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nový The Omen, který překvapuje velmi mile ve všech hororových aspektech. Whisper je pro mě opravdovým překvapením, protože z variace na The Omen se stalo "pokračování", které využívá všech zbraní jako původní film a konečně byl i nalezen chlapec, který dokáže vyděsit pohledem. Od neznámého režiséra Stewarta Hendlera je to velmi milé překvapení, které si doufám najde mnoho fanoušků a Hendler dostane další šanci s trochou více peněz ukázat nám trochu svého umění. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 15. dubna do 20. června 2005 ve městech Vancouver (Britská Kolumbie, Kanada) a Whitehorse (Yukon, Kanada). (BMW12)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama