Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Klíd.. on to přežije ztratí paměť. Zachrání Temerii, dostane se do služeb krále Foltesta, jiný Zaklínač zabije krále a hodí to na Geralta, ten po něm bude pátrat, aby očistil své jméno, pak se mu vrátí paměť a zacne hledat Yennefer. Od Emhyra dostane za úkol najít Ciri. Tu najde. Pak se dostane do spárů nepřátel, ze kterých mu pomůže jistý Gaunter O'Dimm, zvaný též jako zrcadelník, poté zamíří do Toussainu, kde bude pro místní panovnici lovit upíra Deathlaffa a pak to všecko skončí a všeci žili šťastně a hráli gwint, až do smrti :D

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Hele sám čtu teď teprve 6 knihu. Takže soudím čistě podle první hry, která by měla na konec knih navazovat... A tam si všichni mysleli, že Geralt zemřel při nějakém povstávní někde ve městě... Kde pokud jsem to pochopil správně ho měl nějaký obyčejný sedlák nabodnout na vidle.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Ale, on jim dal nakonec ten happy konec, on jim jich dal víc... Především se to posralo na té chodbě kdy šel bratr proti bratru... Amara držela bráchu a možná by ho i udržela. Ostatně tak si to Chuck i napsal... Ale, nemohl měnit osud vlastní sestry. Tohle prostě vidět nemohl ani napsat. Takže tam by jim ten happy end dal... Kdyby se Jack odpalil. Ostatně už tu kouli jak na něj chtěli použít i to by fungovalo. Takže tohle Chuck měnit nemohl. Navíc tu máte ty dva další Bratry.W co jsou teď někde v Karibiku.. Asi tam loví mořské pany a piráty. XD.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Počkej! Gerald zemře? jsem teprve u Bouřkové sezóny! +_+ MAJOR SPOILER!!! Mě se líbyla ta cesta a Dean k tomu... Tenhle song miluju. :D A pak jak jel a Sam šel dál životem... To bylo krásny a nakonci cesty jak se setkali. Jsem bulel jak baba, nejlepší konec který jsem kdy v seriálu viděl. :) To luskaní a pak jak všichni zmizeli. Nebo ty alternativní světy" reality" XD Uplně nejvíc se mi líbyl nápad s energetickym vysavačem. Právě v tuto teorii já věřim. Že všechno co je na zemi, obsahuje část energie. Která patří k něčemu většímu. S čímž souvysí i ten covid. :) Ale, to je zas jiný příběh. ;) Ano! Přesně ta pomíjivá nesmrtelnost! V podstatě když zbavily Chucka moci, mimochodem... Nejlepší možný konec. ;) Prozměnu asi zase něco z Hellraiser. :)) Tak už nebyli pod ochranou režiséra a tak už to byla jen otázka času kdy se stane chyba. :) Také chápu proč nakonec vybrali Deana... Protože kdyby to bylo naopak, tak by s tím ani po Benovo smrti nesekl. A ten závěrečný emocionální faktor by se úplně minul účinkem. Též se mi líbily epizody... Teda až na variaci na IT, ta se fakt moc nepovedlo... kde je zakopanej pes jsem pochopil už ve chvíli. Kdy se mu ten prsten houpal na krku. Na druhou stranu, díl z Vlkodlačí rodinkou a +0 faktor štěstí byl hustej a zábavnej. Nebo HellPoopins 8) Včetně ostatních epizod, které nebyli tak pitomně napsané jako vždycky. Někdo u nich fakt přemýšlel. A hlavní linka tentokrat dávala skutečný smysl. Už to nebyla jen směs pofiderně poslepovaných epizod. Byla to fakt promyšlená a asi nejvíc efekty ze serii prošpikovaná cesta až na konec. A ani nevadilo ta absurdita toho že smrtelníci si můžou bez problému trajdat po pekle, že se v pohodě vyrovnají síle démonů a nebo že prohnali smrtku. Která je pak naháněla jak v bludišti. :)) Bylo tam celkem dost pitomim, o tom žadná. 8) Ale, po příběhové strance byl zohle můj ENDGAME. 😁 :) A nakonec i ten nejotravnějiší charakacter v hystorii Supernatural. Ravena... Si našla v mém srdci malé bezvýznamné místečko. :)) A ve finále je to i dost uspokojivý konec i s tím faktorem jak ve finále vyzdobila peklo. XD Jen ten Cass... Ten jeho konec byl takovej no dost divnej. Čekal jsem od toho víc. Mohl třeba skočit Billy do rány a odpálit svou andělskou bombu. :)) Ve finále tam prazdnota nehrala zas tak zásadní roli jak by se od toho čekalo. Což podle mě měla bejt ta 16S která nakonec nebyla... A rozhodli se prostě skočit rovnou na konec knihy. Každopádně byla tato serie jednoznačně nejlepší ze všech a já opravdu nechapu lidi... Co to vidí opačně. :)

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

SPOILER Já to říkal, že ten konec je fakt vynikající. Dokonce tam zazní i cover jisté písně od jistých děvčat jejichž cover se stal velmi populární mezi diváky, kteří si přáli, aby zazněl ve finále.. V momentě kdy to začalo hrát jsem byl dost šťasten, za ten jejich úspěch... Ačkoliv emocí tam bylo mnohem více v té scéně. A ano i mě slzička ukápla.

Hodně se mi líbila ta ironie v tom, že i přes to všechno s čím bojovali nejsou nesmrtelní a stačí jedna chyba.. Čuchám v tom trošku inspiraci knižním zaklínačem. 

Ale epizoda předtím a celkové poražení největší hrozby mi přišlo jako hroznej bullshit... a tak nějak jsem doufal, že se ve finále ukáže, že si s něma jenom hrál a dal jim šťastnej konec, aby jim ho pak hned vzal.

Bohužel se tak nestalo... a obětování jedné postavy mi přišlo vzhledem k tomu kolikrát jsme již viděli zemřít dost slabé.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak tohle bylo krásny... A krasně jsem si i nakonci zabulel. :) 10/10 nejlepší serie!

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

A tím spíš mě to zajímá. 8) Co je neuspokojové... Jako že od 9 řady mi přišel neuspokojivej každej Carry on weyward son" díl... A to tenhle není... Není to divné?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Doháje... Fakt uvažuju jestli to raději neutnout v nejlepším 8) Podobně končil i Grimm a skladiště13... Ale, tam to uspokojivé bylo. Uvidím co tady. Asi to prubnu. Každopádně jsem už kůly povedenému rozjezdu tu jednu hvězdu přidal. A ubírat už jí asi nebudu. :)

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jakoby se tvůrci neuměli rozhodnout, zda-li do toho chtějí naplno šlápnout nebo naopak vzdát hold prvním dílům seriálu..

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ten start 15. série byl skutečně hodně dobrej... No jenomže pak to celé zpomalí.. začnou se dít divné věci a ukončení hlavní zápletky je značně neuspokojivé....

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Jsem se musela podívat na své hodnocení, protože si jinak už nepamatuju, u jakého dílu jsem skončila :-D Poslední hodnocení mám u e13s15, takže mi do konce zůstalo jen 6 dílů, ale nejsem si jistá, jestli má cenu je hledat.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ta poslední série mohla být i film... Prostě takové velkolepé finální antré... A páček neshledáček. ;)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ty vole, tak to čumím... Konečně se do toho správně vložily. 8) První tři epizody by mohli s přehledem uzavřít kompletně celou kapitolu. Chuck má zaracha, kdo mohl se objevoval... I finální záporák a Peklo na spadnutí bylo... A napravená usmířená... Amara šla na procházku. Aj triků asi bylo zatím nejvíc než za posledních 5 sérii. Ano, ještě zbývá prázdnota... Ale. I to by se dalo nějak uzavřít. Ostatně, mají porat eualizer co zabije i boha. Dle mého se hodně obávali té Corony a tak byli připraveni to i obstojně a rychle zakončit. Takže se docela obávám toho co bude dál. -_-

na příspěvěk reagoval dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Já jich mám jen 15 sakra.. tak já to smažu jako komplet sérii z SK/cz torrent a počkám si na doplnění... A teď můžu jít obohatit diskuzi o nějaké ty nadávky na adresu uploader a. :))

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Tak vlastně se Kladna ve finále stala .. a to že umřel v jiném vesmíru. Mohlo slušně zamíchat karty... Páč tak byli dva Crowley... 8) Třeba by ho ten s tohodle vesmíru vrátil spět... Páč by ho nesnesl. :))

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

dragon94

No, musím s Tebou souhlasit v tom, že Crowley byl jednoznačně kořením seriálu. Ta postava mi byla dost sympatická bez ohledu na to, že vlastně nebyla kladná.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

PKD

To je tak když zabijou nakonec oba dva hlavní actory a pak je zase oživý a už neví co snímá dál... -_-

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Tak tady nemohu souhlasiti, ale od 5.s., ano. Po odchodu Kripkeho to šlo tak nějak do pekla. Doslova. Já jsem rozhodně rád za těch 5, co byly za něj.. Ostatně, on to taky tak plánoval. Nikdy nebylo myšleno, aby to mělo takový nehorázný počet sérií. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Já osobně mám nejraději 8. a 9. sérii, ale je fakt, že i 10. a 12. byla super. 13 a 14 už byly o dost slabší (Určitě se na tom dost podepsala i absence Crowleyho), ačkoli finále 14. bylo parádní.  Velká škoda že ta poslední série byla taková jaká byla. Určitě bych ji zařadil mezi ty nejslabší. Možná dokonce úplně nejslabší.

Avšak letos mi skončilo hodně seriálů, které už sleduji několik let. Ať už to byli Agents of Shield, The 100, Arrow a určitě ještě minimálně další jeden seriál, ale teď si fakt nevzpomenu jaký... a zatímco ty ostatní seriály měli finále fakt dost na houbeles, v případě The 100 dokonce absolutní nelogický odpad, tak tady to bylo vážně hodně solidní. Ano příběh celé série šel tak nějak do nikam a dost věcí tam zůstalo nedotažených, ale samotný závěr byl opravdu velmi dobrý. A jsem fakt rád, že seriál neskončil tak pitomým happy-endem, jaký přinesl předposlední díl. Opravdu díky bohu za to. Takhle jsme dostali sice zpackanou sérii, ale úctyhodnou tečku za celým seriálem.

na příspěvěk reagoval Proste..Jana

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

dragon94

Díky za info. Pro mě tenhle seriál vyčpěl nebo přesněji se naprosto vyčerpal velmi rychle. Nejdříve to byla skvělá dynamika a pak jakoby autoři už neměli co říct, viděla jsem všechny tehdy dostupné díly, ale už jsem se dívala víceméně ze setrvačnosti, už to dávno nebylo ono.

Řekla bych, že měli skončit na třetí sérii. 

na příspěvěk reagoval PKD

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak už to vyšlo komplet? Spoiler si nech... Stejně vždycky když začnu novou sérii... Kouknu napřed na poslední díl opening Vandas theme. :)) Abych věděl na co se těšit. XD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak a máme tu konec... Takže SPOILER pro ty co ještě neviděli finále. Celkově jsem z téhle série docela zklamaný. Vyloženě špatné to nebylo, ale po finále minulé série jsem očekával o dost víc. Bohužel celá série jakoby sama nevěděla jaký příběh chce odvyprávět. Cassova smrt na mě taktéž příliš nezapůsobila. Očekával jsem víc. Obzvlášť, když jsme jej viděli zemřít tolikrát předtím a tohle byla taková nevýrazná smrt. Poražení Chucka raději ani nebudu komentovat. To nemělo hlavu ani patu a tak trochu jsem doufal, že se ukáže, že jim Chuck dopřál šťastný konec, aby jim ho v téhle epizodě mohl opět vzít. Tak pré ne…

Teď k samotnému finále. Ještě v půlce jsem si myslel, že tomu, i přes několik pomkrnutí na první epizody, napálím tak 40%. Ale těch posledních cca 12 minut bylo opravdu fantastických a byl to nejlepší možný konec jaký jsem si pro seriál mohl přát.

Lehké zklamání akorát v tom, že jsme vlastně vůbec neviděli Eileen a další postavy, které Jack asi obnovil.

Trošku účelně pak vyznívají ty scény,  kde je Sam sám pouze s pejskem a nemá už nikoho, když by tu vlastně mělo být celé osazenstvo toho sila. Tedy Eileen, Charlie, Bobby atd...

Každopádně samotný konec mě opravdu velmi potěšil. A opravdu klobouk dolů, protože je to něco co jsem fakt nečekal a co nesmírně hodilo k celému vyznění seriálu.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, PKD, Proste..Jana

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Právě že můžou, když třeba kvůli tomu nemohli pracovat na dílech. Hromada lidí do práce nechodila a to se týkalo i herců a všech. Zastavilo se téměř vše. Blacklist měl také problémy a vyřešil to po svém. Zkrátil sérii, poslední díl udělal převážně anime a bylo. Bohužel to bylo tak tragické.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Seriály, které mají větší počet epizod... Tedy běží celou seriálovou sezónu.. se natáčí průběžně s přestávkami po celý rok.

Jinými slovy nemají dotočené všechny epizody a nejsou dodělané efekty k těm epizodám co dotočené jsou.

Třeba do teď nevyšlo finále 10té série TWD, protože nemají hotové efekty.

Rozhodně to není, protože si myslí, že na ně bude koukat méně diváků.

Zkrátka se zastavili práce v průběhu série.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

Ano... Tak bych to viděl i já... Jak se do toho začala míchat ta kouzelnická kniha... Šlo to do sraček. Už na to koukám jen s principu... Ale, né z natšení. -_-

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

No, takže jsem se podívala na všechny dostupné díly. Dokud tam šlo o monstra a ne anděly, přišel mi seriál mnohem dynamičtější. Pak to začalo být utahaný.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Pilda17

No vzhledem k tomu, že poslední 15. série momentálně stojí po 13. epizodě, tak máš docela dost času to dohnat. Očekávám, že dříve jak za měsíc či dva se pokračování nedočkáme. Pravděpodobně až na podzim.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama