Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 2
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 2

Recenze (547)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

První řada: Prvních řekněme osm dílů bylo docela nudných a roztahaných. Ovšem pak přišla epizoda Rooseveltova léčebna a všechno vypadalo, jak vypadat má. Hlavní dvojice sympatická a Jeffrey Dean (Comedian) Morgan se sice objeví až ke konci řady, ale je vynikající jako vždy. Co bych ještě vyzdvihnul je hudba a efekty. Není nic lepšího, když vás honí duch a do toho vám hraje Black Sabbath, Mettalica nebo AC/DC. Oblíbené Epizody: Wendigo, Rooseveltova léčebna, Strašák, Víra, Striga, Ďáblova past. 90% ............ Druhá řada: O něco lepší než předešlá řada. Na rozdíl od první řady, která byla spíše akční a strašidelná, tato útočí hlavně na divákovi emoce (já sám jsem se jednou téměř rozbrečel). Herci hrajou čím dál líp a hudba je taky čím dál lepší. Ale najdou se i díly, u kterých jsem pomalu umíral smíchy (asi jeden nebo dva). Oblíbené Epizody: Klauna má každý rád, Návrat do dětství, Anděl pomsty( s vynikající písní od Boba Dylana Knockin' on Heaven's Door ), Drby, Bouračka, Srdce(onen slzný díl), Vězeňské blues. 95% ............ Třetí řada: Opět vynikající. První dva tři díly vynikající, pak asi dva nic moc ale další opět vynikající. Velice mne potešil díl Velmi nadpřirozené Vánoce , který skloubil atmosféru Vánoc s hororem. Vtipný díl zde taky nechybí, a tím je Smolný den v Black Rock u kterého nejde se nesmát. Oblíbené Epizody: Sedm smrtelných hříchů, Nejsou děti jako děti, Smolný den v Black Rock, Loď duchů, Velmi nadpřirozené Vánoce, Právo na spravedlivou válku, Nesmrtelný doktor. 96% .......Čtvrtá řada: Tato řada dovedla seriál k naprosté dokonalosti co se atmosféry, hereckých výkonů, hudby de facto všeho co je jen možné týče. Není zde jediný díl, ba i jediná scéna u které bych se nudil. Samozřejmně jsem se mnohokrát i zasmál, jako ostatně vždycky. Oblíbené Epizody: Všechny. 100% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Herecky,scénáristicky a námětově naprosto nářezové.Málo seriálů dokáže opravdu děsit a občas u Lovců ani nedýchám,překvapuje mě kinový look a spousta známých herců.Zatím sem na konci třetí série a od hororu to jede k apokalypse,což je další téma který miluju,závěr seriálu těžko odhadnout.Opět preferuju český dabing. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Seriál který je hlavně o dvou bratrech a rodině a pak až o nadpřirozenu. Zajímavá zápletka se s každou novou sérií vyvíjí, tak jako jejich kvalita. Co Supernatural odlišuje od jiných podobných žánrovek, je Acklesův přirozený herecký projev a celková "filmově béčková" atmosféra, což je tady myšleno jako kompliment. 1. série za 5*, 2. série za 4*, 3. série za 3,5*. 4. série za 2,5* a konečně 5. série za 3*. Supernatural se z horových vod prvních dvou fenomenálních řad dostal někam, kde se motají nejrůznější nebeské potvory, které seriál pomalu ale jistě degradovali na pohádku o konci světa. Každopádně to většinou byla aspoň slušná zábava. Především mě ale tenhle seriál přivedl k pravé hudbě let minulých v čele s Ozzym. ()

Eodeon odpad!

všechny recenze uživatele

//táta chtěl, abychom zachraňovali lidi a pronásledovali zlo//, zní citát ze začátků seriálu toliko omílaný v ukázkách. takže, máme tu seriál s neoriginálním námětem, nenapínavou akcí a docela chatrnými zápletkami, neschopný rozdmýchat ani v nejmenším děsivou nebo záhadami podbarvenou atmosféru. sobě navzájem i divákovi zcela odcizení hlavní /hrdinové/ představují velmi pochybný /moderní prototyp hrdinství/, kde je člověk tím lepší, čím více démonů zastřelil brokovnicí, a pojem zlo je zde nesmyslně redukován jen na démonické nadpřirozené entity, ovšem při bližším pohledu svými osobnostmi nerozeznatelné od lidí. spooky opera, kterou bych nejlépe vystihl jako nezáměrnou parodii hororu a naprosté převrácení naruby bezmála všeho, co se dalo vypreparovat z tlející mrtvoly západní mytologie. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Skvělá herecká dvojice, doplněná dalšími výbornými herci jako například Misha Collins a podobně. Zápletky jsou zajímavé, jejich řešení je často opravdu vtipné (zvláště díky sarkasmu pana Jensena Acklese v roli Deana) a výběr songů pro jednotlivé díly je také dle mého gusta. V mých očích tento seriál nemá slabinu. ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • Když se Sam a Dean v seriálu představí pravými jmény, tak jen s výjimkou 8. epizody 1. série "Brouci" se vždycky představí jako Sam a Dean a nikdy Dean a Sam. To je náražka na fakt, že v úvodních titulcích je nejprve uveden Samův představitel (Jared Padalecki) a až po něm Deanův (Jensen Ackles). (GreatestFan)
  • V 5. epizodě 10. série "Fan Fiction"  písničky z muzikálu "Supernatural" zpívají skutečně herci. (GreatestFan)
  • Postava Chucka Shurleyho, alias Boha (Rob Benedict) používá pseudonym Carver Edlund, což je složení příjmení producenta Bena Edlunda a koproducenta Jeremyho Carvera. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama