Reklama

Reklama

Posel ztracených duší

(seriál)
  • USA Ghost Whisperer (více)
USA, (2005–2010), 78 h 15 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

John Gray

Hudba:

Mark Snow

Hrají:

Jennifer Love Hewitt, David Conrad, Aisha Tyler, Camryn Manheim, Jay Mohr, Jamie Kennedy, Tyler Patrick Jones, Kurt Caceres, Ignacio Serricchio (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(107)

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) má špeciálnu schopnosť. Táto novopečená manželka je nesmierne dôležitým spojivkom pre všetky nepokojné duše, ktoré blúda medi nebom a zemou. Predstavte si, že by ste museli zomrieť a nestihli by ste svojim blízkym povedať niečo, na čom vám záležalo alebo čo by bezpodmienečne mali vedieť. Melinda so svojou zvláštnou schopnosťou doslova priťahuje duchov, ktorí zúfalo potrebujú takúto pomoc. Odovzdaať dôležité správy ľuďom, ktorí by to mali vedieť. Presne preto je Melinda tak dôležitá tak pre mŕtvych ako aj živých. Niekedy má chuť s tým všetkým jednoducho skončiť, ale v konečnom dôsledku najlepšie vie, že jej schopnosti nie sú príťaž, ale výzva urobiť ľudí šťastnými... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

guri 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy namet serialu je podkopavany jednotlivymi epizodami, ktore viac-menej idu podla sablony: 1) stretnutie s duchom, 2) duchov pribeh, 3) stretnutie s otcom/mamou/synom/dcerou/manzelkou/manzelom (a inymi pribuznymi) a jeho/jej neuverenie, 4) uverenie, 5) slzy jednotlivych postav, 6) titulky. Ale na nedelnajsie dopoludnie vhodne. ()

Ondis 

všechny recenze uživatele

Tři díly a dost. Docela pěkně se na to kouká, už jen díky hlavní hrdince, ale jinak je to pořád to stejný dokola. Komicky až trapně působící scény, kdy J.L.H. se baví s duchema a posléze říká to stejné živé osobě, se stále opakují a za jeden díl je vidíme asi pětkrát. Nechápu, jak se o tomhle stereotypním ději mohly natočit 3 série...60% ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Většina amerických seriálů jsou tak neskutečné hovadiny. Ale na jednu stranu se nedivím, že to v těch Spojených státech tolik žerou. O tom mluví ta jejich inteligence. Když budu sledovat takové nesmysly každý den, začnu být taky silně podprůměrný a začnu ujíždět na tomhle a na další blbostech typu Stmívaní a podobně. Jedna hvězda za Jennifer Love Hewitt. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dlhovlasá (pre niektorých sympatická, pre mňa otravná) Texasanka Jennifer Love Hewitt v seriáloch začínala (SPRÁVNA PÄŤKA) a po tom, čo jej nevyšla kariéra filmovej hviezdy (skromne započatá úspešným slasherom VIEM, ČO STE ROBILI MINULÉ LETO, ktorého úspech sa jej však už neskôr nepodarilo zopakovať), sa na televíznu obrazovku vrátila neškodným rodinne-mysterióznym seriálom o stratených dušiach. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

107/107 Po pěti sériích jsem obohacená o novou cennou seriálovou zkušenost. K dispozici byl kompletní fan servis, na poličce mám nejen DVD, ale také knižního průvodce, comicsy... a sledovala jsem i webyzody. Byla to skutečně příjemná změna, užít si tak dlouhý seriál po mnoha předčasně ukončených příbězích. Ačkoli dabing se mi nelíbil, díky neustálým reprízám na AXN se seriálu dařilo i u nás. Kdo už dříve sledoval jiné projekty Love Hewitt, věděl, že ona vlastní seriál zvládne bez nejmenšího zaškobrtnutí. A taky, že ano, odnesla si dva Saturny, show produkovala, několik epizod také režírovala a v seriálu se objevila i její hudba. Více v komentářích k jednotlivým řadám. Na tomto místě už je nutné jen upozornit na dokonalého Jima Clancyho v podání Davida Conrada, protože takového manžela Love Hewitt už nikdy předtím ani později neměla :) ()

Galerie (625)

Zajímavosti (8)

  • U některých epizod ve druhé sérii sloužil jako poradce světoznámý duchovní James Van Praagh. (vercza)
  • Jennifer Love Hewitt je hlavní hvězdou seriálu, jeho producentkou a režírovala také tři epizody - Body of Water, Birthday Presence a Implosion. (NinadeL)

Reklama

Reklama