Reklama

Reklama

Oni

Trailer 4

Mladý muž James se uprostřed noci vrací se svou dívkou Kristen ze svatby kamaráda. Mezi oběma je cítit jasné napětí, protože Kristen předtím na oslavě odmítla Jamesovu nabídku k sňatku. Krátce po čtvrté hodině ranní někdo zabouchá na dveře. James otevře. Venku stojí mladá žena, které není vidět do tváře a která se ptá, jestli je Tamara doma. James odpoví, že to bude asi omyl, rozloučí se a zavře dveře. Poté odjede koupit cigarety. Někdo opět bouchá na dveře. Kristen ze strachu volá Jamesovi, aby se vrátil, ale hovor je zničehonic přerušen. Dívka se vrací do kuchyně, kde ji, aniž by o tom věděla, sleduje z chodby muž v masce. Když si chce opět dojít pro telefon, zjistí, že přístroj nikde není, a začne panikařit. Před domem uslyší ránu, odhrne závěsy na okně, a vtom ji vyděsí muž, který na ni zírá přes sklo. Kristen si všimne, že hlavní dveře jsou pootevřené. Běží je zavřít a vidí u nich stát ženu v masce. Schová v ložnici a slyší, že jde někdo do domu. Tentokrát je to James, který se vrátil z nákupu cigaret. Kristen mu vše vypráví. James chce volat policii, ale zjistí, že nechal telefon v autě. Když vyjde ven, najde své auto poničené a v dálce u lesa vidí stojící ženu... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (543)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To snad nemá cenu ani komentovat ... Hodinu budu někoho strašit a chodit kolem baráku a po baráku, abych si do něj pak párkrát píchl nožem. Naprostá prasečina, která si hraje na něco, co není a nikdy nebude ... Bavil jsem se prvních 15 minut, pak už mě to přestávalo bavit, protože to bylo furt dokola, až jsem zažínal usínat. Chování jak útočníků, tak hlavních postav - mileneckého páru bylo NAPROSTO a trapně nereálné a nerealistické, stejně jako řada scén. Tvůrci by se měli podívat na 36 let starou Cravenovu klasiku The Last House on the Left, aby viděli, jak takoví úchylní a sadističtí útočníci fungují, jednají a jak se chovají... Těchto trapných karikatur, které jen postávaly kolem baráku a občas hodily šutrem, jsem se opravdu bát nemohl, protože nic takového se ve skutečnosti takto stát nemůže. Prostě naprostý propadák, naštěstí jsem to tušil... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hezky “mansonovská” home invasion a pořádná napínačka, přičemž to napětí moc nefunguje :) Hlavní postavy by bylo fajn lépe poznat a mít zájem o jejich osud, trojice maskovaných killerů zase strádá na děsivosti. Když se vám někdo vyloženě snaží brnkat na nervy, ale přitom je to poloviční nuda... I tak bod za Liv - mega půvabná. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších hororových kousků, na který jsem se díky Tylerce a traileru hodně těšil. Trošku mě zaskočilo pomalé tempo filmu, ale ono tam toho vlastně ani víc natřískat nešlo, navíc má film příjemnou stopáž, takže jsem se s tím bez problémů smířil. Snímek má gradaci, sic pomalou, kvalitní herecké výkony, fikaný záporáky, co se mně hodně líbílo, bylo ozvučení. Závěr je nepříjemný nicméně ne šokující, tudíž zde šlo možná malinko přidat. I tak 90% a plný počet. Málem bych zapomněl, kdo by sháněl něco podobného, nechť zvolí francouzsko-rumunské Ils. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Výborný psycho, který jsem těžko rozdejchával! Začátek a celá hodinka je dokonalá, atmosféra šlape jak má a já se bál dokonce nadechnout. Jenže. Konec je odfláknutý, bez jakýkoliv pointy nebo něčeho, čeho bych se mohl chytnout. Jestli závěr má být tou mystikou, tou záhadou, tak se to vážně nepovedlo. Slabé tři hvězdičky! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Horor, který prvních 15 minut přináší nudu a čekání, aby v další hodině a něco předvedl vynikající atmosféru v domě uprostřed lesa, který se stal cílem několika podivných existencí a jejich hrátek terorizujících milenecký pár. Délka je výborně zvolena a film tak dobře utíká, i když nejlepší hororová scéna přijde velmi brzy (ano, ta čmouha vzadu ve tmě v kuchyni není jen několik vadných pxielů:)). Dobře odvedená práce, na kterou se dá lehce zapomenout bohužel i proto, že vám trochu lže a s její "podle skutečnosti" to opravdu není tak žhavé. Pokud to však nezjistíte předem budete odměněni vcelku zajímavým hororem. Jen vás horor sám pouze vystraší a pak odhodí aniž by jste cokoliv pochopili... To je dobře nebo špatně? ()

Galerie (77)

Zajímavosti (16)

  • Liv Tyler i Scott Speedman prohlásili, že šlo o jejich vůbec nejnáročnější natáčení. Např. herečku Liv Tyler zmáhal film spíše psychicky než fyzicky. (Dines)
  • Režisér jednoho dne napsal scénář, který v roce 2004 poslal do soutěže pro grant pro začínající režiséry. V roce 2006 mu zavolali z Hollywoodu, aby svůj námět zrežíroval. (Dines)
  • Režisér nařídil štábu, aby při natáčení vydávali různé zvuky, aby se herci lépe vžili do rolí a byli více vystrašení. (Dines)

Reklama

Reklama