Reklama

Reklama

Mentalista

(seriál)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2015), 106 h 57 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Simon Baker, Amanda Righetti, Robin Tunney, Steven Culp, Tim Kang, Tim Guinee, Owain Yeoman, Gail O'Grady, Shaun Toub, Tara Karsian, Morena Baccarin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Detektív Patrick Jane je veľmi všímavý. Aj z tých najmenších detailov na mieste činu i z chovania ľudí dokáže vyvodiť precízne závery. Preto ako odborný poradca spolupracuje s CBI a pomáha hľadať nebezpečných zločincov. Ale po sériovom vrahovi zvanom "Red John", ktorý zavraždil jeho ženu a dieťa, márne pátra už niekoľko rokov... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (166)

Trailer 2

Recenze (510)

akisha 

všechny recenze uživatele

Chvíli mě to bavilo. Ale fakt jen chvíli. Ono je to takový nedomrlý. Hlavní hrdina je chvíli sympaťák, ale pak začal bejt docela slizkej egoista, co se stará jen o sebe a svou pomstu. Jeho schopnosti jsou navíc skoro nadpřirozený, to by jste nevěřili, co všechno on dokáže, jak vám proniká do myšlenek a přehrabuje se v mozku.... A vedlejší postavy jsou vyloženě k smíchu! Dlouho mě tak nenudila podobná sebranka nulovejch charakterů a nevýraznejch přicmrndávačů. Ty lepší z nich maj jedinou dobrou vlastnost, že jsou vám ukradený a nelezou vám na nervy, jako ty ostatní. Má to jistou úroveň a pár dílů, kde se dedukuje z těch zdánlivě nepodstatnejch detailů je zajímavejch, ale určitě jsou lepší a zábavnější seriály. Například seriály, kde si oblíbíte postavy. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Patrick je výrazně hezčí a o kousek sympatičtější než Dr. House, ale na rovinu musím říct, že ho žeru. Případy, které s bandou agentů řeší, možná nejsou zrovna nejoriginálnější, ale to divadýlko kolem, je prostě skvělé. K tomu si přidejte sériového vraha, který se objevuje v mnoha dílech a zabil Patrickovi rodinu (to není spoiler, dozvíte se to hned v prvním díle) a voala, je tu skvělý oddechový seriál. ()

Reklama

Petroff 

všechny recenze uživatele

Nějakou nepříjemnou náhodou jsem se pohyboval v místnosti, kde zrovna začínal díl tohohle seriálu. Byl čas k večeři, a tak jsem u toho i pojedl. Měl jsem asi zrovna kliku, ale "padoucha dne" si tu střihnul Dan Lauria (táta z Báječných let). Ani to ale nespasilo tupej scénář, strašný herce, děsivou výpravu ... a všechno dodělal českej dabing. Fakt to není "chytrej" krimi seriál, dedukce tu lítaj jak na běžícím pásu, a když jsem na vlastní oči viděl zahranej vtip, kdy se hromadně z různejch čísel volá jednomu člověku a ptáme se ho na Emu, aby se mu po půl hodině další z vtipálků představil jako Ema a ptal se, jestli jí někdo nesháněl, bylo mi do breku. Ani ten hlavní superchytrák není nijak sympatickej, takže smůla... Prostě jen další stupidní seriál ve stylu To je vražda, napsala, Columbo, a všechny další seriály, kdy je každej jeden další díl stejnej jako ty všechny před ním i po něm... ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

I když se mi Baker v komedii Sex 100+1 celkem líbil,v opěvovaném Mentalistovi na mě působí jako namyšlený frajírek,každopádně jsem dnes shlédla epizodu,ve které jsem pochopila,že je to spíše jen maska,taková obrana proti okolnímu světu.Některé díly stojí za starou bačkoru,jiné jsou o něco zajímavější. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava má určitě velké charisma to nepopírám, ale prostě mi tento seriál přijde trochu tuctový oproti obrovské konkurenci policejních seriálů. Nejvíce se mi líbi jak dokáže Patrick Jane s chladnou hlavou oklamat ostatní lidi, to mu skutečně jde. Toto hodnocení je zatím za pilot uvidíme dál... ()

Galerie (1 118)

Zajímavosti (35)

  • Simon Baker (Patrick) mal problém zahrať scény, kde sa bozkával s Robin Tunney (Teresa). Tvrdil, že to bolo, akoby bozkával sestru a dúfal v iný koniec ich "vzťahu". (Petra321)
  • Stavba, která představuje centrálu CBI v Sacramentu, je zadní část historického domu Pico House v centru Los Angeles. (seefoo)
  • Patrick (Simon Baker) mluví s novinářem po telefonu, ale v jednom záběru je znatelně vidět otočení digitální klávesnice na mobilu při změně polohy, což znamená, že hovor ve skutečnosti neprobíhal. (Tsukikage)

Reklama

Reklama