Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ringová mlátička jaká tu dlouho nebyla, sešla se tu fakt vrchní elita v čele s perfektním a extrémně namakaným Scottem Adkinsem, kterej se tu po nic moc Ninjovi rehabilitoval a masakruje soupeře stejně brutálně jako v minulým dílu a ty jeho kombinovaný super kopy jsou fakt něco neskutečnýho a navíc v záloze tu je i mistr Capoeiry Lateef. Prostě super bojovka, která sice neoplývá zrovna geniálním scénářem, jestli teda scénář nějakej vůbec byl, tu a tam jsem o tom zapochyboval, ale všechno ostatní už je tak jak se suší a patří, teda až na hlavního záporáka, už mi přijde trapný, jak pokaždý musí vybrat toho největší kašpárka ze všech, bylo tady asi 5 daleko drsnějších a lepších protivníku, ale člověk pak musí koukat na přihřátýho neohrabanýho kolumbijce... ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Opět to samé v bleděmodrém: skvělé fighty, tentokrát nejen se Scottem Adkinsem, a videobéčkově zpracovaná dějová omáčka. A opět si to první budu pouštět dokola až do zblbnutí a to druhé pohánět dopředu rychloposuvem. Takže žádné překvapení. Možná trošku Marko Zaror, jemuž role kolumbijského badasse krásně sedne. Doufám, že brzy zatopí dalšímu srovnatelnému borcovi v akčním snímku s vyššími ambicemi, než nám předkládá režisér Florentine. Ale dost už řečí, už se třesu, až si pustím souboje Adkinse, Lateefa a spol. ještě jednou. Ne jednou, víckrát! A pak vytáhnout ručník, tatami, nohy strčit do strečmasteru a makat do zemdlení! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Milovníci zápasů připravte se, protože UŽ JE TO TU ZAS!!!!..... Kopačka, kopačka, efektní otočka (kam se sere Ch. Norris), rána pěstí, zlomení vazu – VÍTĚZ! Volat doktora? Proč? Milovníci ultimátních soubojů jistě vědí, která bije. A kdo bije. S vězni se zachází tak, jak si zaslouží. Vypracovaný těla, že by Miss aerobik zvlhla ...závistí (nebo zbledla?) a neférové jednání ze strany domácích. Příběhem se netrapme, tady jde o krvavou podlahu v ringu. Jde o to, co od filmu očekáváte. POKUD BOJ, MÁTE TU FILM ZA *****!!! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se zůčastnit bojového turnaje vězňů. 2.) Už mě nebaví mačkat joystick při Mortal Combat. 3.) Nevím, jestli je má postava vhodná pro práci v kamenolomu. 4.) Zajímá mě, kdy se mi může hodit špinavá hadra na podlahu. 5.) Musím vidět jedno z největších ,,z mrtvých vstání“ při finálovém zápase! PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já se poseru !!! Dvojka byla HustoKrotuPřísná rubačka, kde jsem měla hubu dokořán a očka vykulená skoro až do evropských norem ALE jestli jsem si bláhově myslela, že už mě tedy nemůže nic překvapit tak jsem se kurevsky sekla. Jura Bójků opravil přelomený koleno a dal se zpátky na cestu jemu nejbližší - natrhávání prdelí (myslím v zápase) . A jelikož eM Džey Wájt si ve dvojce vybojoval svobodu tak pozici hlavního hrdiny přebírá právě náš Jura. Více soubojů než ve dvojce samo sebou potěší a minimálně ten šílenej kapuééérista a hlavní zloun (u kterýho nevíte kam kouká páč má voči jako chameleon) dokazují, že i oni ovládají natrhávání prdelí na jedničku. Bójka si to s nima rozdá s obouma a já byla nažhavená kdo komu natrhne prdel a stane se univerzálním alfasamcem. Pokud nejste debilní, je Vám jasný, že to bude Bójka. Pokud Vám to jasný nebylo, debilní jste a tudíž se Vám za spoiler neomluvím, spíše naopak se Vám budu smát. A když jsme u těch spoilerů tak ještě jeden - opět se dočkáme nechutně zlomený hnáty a jednoho zázraku - Bójka se bude kamarádit s černošským ukecaným boxerem - kdo by to čekal, když první černej boxer mu zlámal hnátu co? Tak a teď už jen nadrbaně vyhlížet čtyřku, která bude letos. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Sakra, ten černoch měl ale bílé zuby?! A ti dozorci s tím plešounem v čele mě pěkně srali! Stejně tak honba za jejich špinavýma prachama, které si ani nemohli strčit do prdele, mě totálně vytáčela. Postavil bych se jim, kdybych neměl zlomený malíček a naražený loket z tenisu! Ale ikdybych zlomil jejich nečestný steroidový odpor, spravedlnosti bych se nedořezal... Ha, tento film ve mně vyvolal přesně ty emoce, ke kterým byl stvořen. Bitky byly, řeknu to klidně a nebojácně, úžasné a všechna ta omáčka okolo byla přesně dle mých představ. Jo, nemusel jsem přemýšlet, ostatně, kdo by to o půlnoci dělal, že? Uuííí...80% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)
  • Celkově se na plátně mihne 73 ženských postav, ale ani na jednu není záběr a ani jedna neřekne jediné slovo do kamery. (Kuny27)
  • Film získal na ActionFeste ceny za najlepšiu réžiu a najlepšiu bojovú choreografiu za rok 2010. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama