Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

!Malak-11! 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neměl možnost viděl originální japonskou sérii, ale první díl americké mě úplně dostal.! Druhá mě docela dost zklamala a todle, by mohlo být i lepší, ale bohužel. Strašně mi vadila ta grafika, byla strašně vidět jak je to všechno dělané počítačově, dokonce tam byli i dost velké nesrovnalosti s 1. a 2. dílem. Herecké výkony byli mírně podprůměrné. Shawnee předvedla nejlepší výkon, ale i tak mi to nepřišlo přirozené.! Celkové hodnocení - 40% ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Pokračování tohoto duchařského hororu není příliš špatné. Bohužel je to stále o tom samém a nic tedy nepřekvapí. Duch Kayako jde po svých obětí poměrně často, kterých je snad více než v předchozích filmech. Některé její pohyby, které byly v prvním snímku strach nahánějící a měly co do sebe, tak zde mi párkrát přišly směšné. Atmosféru si umí částečně zachovat a fandové tohoto žánru by neměli být vyloženě zklamáni. ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe, neboť předvídatelnost.. přímočarost.. a plytkost děje, naprosto nelogické chování postav.... je až do očí bijící.. jediné proč jsem dal dvě hvězdy je, že postava Kayako, je doopravdy děsivá, její plížení..sekané pohyby.. a takový divný hrdelní zvuk.. hrrrrrrgrrrrrr... hustý.. měl jsem docela problémy následující večer usnout.. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Celkem relevantní pokus o uzavření trilogie: konečně to užuž vypadalo, že by kletba (sídlící teď v bytovém domě v Chicagu z dvojky) mohla být zlomena. Škoda, že veškeré strašení probíhalo hrozně amatérsky strojově, zprofanovaně směšní (krkající, posedávající či trhaně se plazící) duchové neděsili, jen nejapně "trapili" (mrtvý chlapeček navíc nějak povyrostl). Za ty musím bodík dolů. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to video film. A lepší ako nudná dvojka. Tvorcovia si mohli dovoliť zvoľniť tempo, sústrediť sa na tých pár ľakačiek a nikomu by nemal vadiť ani jednoduchý (a fungujúci) príbeh. Séria Grudge a Ju On je jeden veľký guláš, ale trojka predsa len prináša trochu iný a nový pohľad na prekliatie. Strašiaci sú od polky filmu ukazovaní priveľa a občas až rozosmejú, ale je tu pár zaujímavých nápadov pri ľakačkách. Uvítal som aj tú trochu krvavého osvieženia aj keď sa do takéhoto druhu filmu moc nehodí. Dobre odvedená robota, ktorá poteší hlavne pri porovnaní s ostatnými americkými ducharinami ako je napr. PREKLIATIE DOMU SLNEČNÍC. A samozrejme kvitujem obsadenie pekných herečiek... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge či Ju-On, která se odehrává chronologicky. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama