Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Jednou u toho není Schimizu a už jde o podprůměr. Minulý film si o podprůměrné hodnocení koledoval, avšak právě díky režii japonského "otce" Kayako se film zvedl z průměru. Trojka je však jiná. Úvod s Jakem je zbytečný a je tam pouze proto, aby tam byl. Atmosféra je i oproti dvojce velmi slabá a sestra Kayako, která může vše vyřešit, dokonce to tak i vypadá, nevyřeší nic a sama je na konci filmu zabita a víte kým? No přece Kayako. Dal bych dvě, ale protože mám se sérií slitování přihazuju jednu navíc, i když si to film asi nezaslouží. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu slabý odvar předchozího dílu. Atmosféra starého domu zůstala daleko za očekáváním, napětí se objevovalo jen místy a samotní duchová nestrašili tolik, jako ve dvojce. To platí zejména pro chlapečka. A s nějakou invencí nepřišel ani samotný příběh, ačkoliv to by nebylo na škodu, kdyby film disponoval výše zmíněným. 30% ()

Reklama

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám sérii Grudge a Ju-On velice rád tak tento díl je největším zklamáním!Asi už je proto že se režie nechopil sám Takashi Shimizu ale je pouze jako producent.Fim postrádá atmosféru a to právě dělá z této série nejvíce..je to opravdu špatný pokus udělat pokračování už se těším na verzi kterou připravuje právě Takashi Shimizu.To´hle je bída!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Takashi Shimizu bere po dvojce nohy na ramena, a na další pokračování z výšky dohlíží už jen coby producent. Nahrazuje ho Wilkins, který na sebe sice upozornil povedeným zombie-splatterem Splinter, ale dlouhovlasí duchové mu očividně nevoní. Promyšlené vystavění příběhů očima jednotlivých postav vyměnil za jednoduše vyprávěné dějství, a strašidelnou rodinku vřískajících přízraků degradoval na srandovní bubáky. Dílo zkázy jest dokonáno tím, že veškerou děsivost zcvrkává na pár lekaček a doplňuje zbytečnými krvavými cákanci. Obsazení Shawnee Smith je pouze zoufalým reklamním tahem, jak tenhle paskvil prodat alespoň fanouškům série Saw. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel už slabej odvar dobrého prvního dílu a aspon průměrného druhého dílu, tady tohle už je silnej odvar. Úplně jinej příběh a bohužel hroznej, scénář je plný klišé a pokud bych se chtěl vyděsit tak smůla ani jedna atmosférická scéna, všechny lekací scény jsou zabité a nudné. A navíc ti duchové..... ty mi teda daly, kočičího kluka vyměnil nějakej Američan kterej vypadal neuvěřitelně hrozně. A ta ženská v roli ducha byla fakt tragická a nesahala původní ženský ani po kotníky. Já se ptám proč! Proboha proč to tak změnily, i ta dvojka jakž takž fungovala ale tohle ani náhodou. A navíc je tu bonus v podobě Smithové která je děsně ale děsně přehravající. 2 dávám jen za to že to je prostě nenávist ale jsou to hodně slabé 2*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • První film série Grudge, který dostal rating „R“, nemá tzv. DVD verzi „Unrated“, nebyl vysílán v kinech a nerežíroval ho Takashi Shimizu. (TomikZlesa)
  • První část ze série Grudge a Ju-On kde postavu Kayako nehraje Takako Fuji. (TomikZlesa)
  • Ačkoliv se film odehrává v Chicagu a částečně v Tokiu, natáčelo se v Bulharsku. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama