Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Bratom Wayansovcom po docela dobrých dvoch častiach Scary Movie asi zvlhol pušný prach. Nie, nehovorím že tento film je odpad, ale že by som si to ešte niekedy pozrel tak to určite nie. No, ale na jednej scénke som sa docela dobre zasmial. To keď si Shawn Wayans prišiel "vydvihnúť" syna. Vyzdvihol ho:-) To stojí za dve hviezdy. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Wayansové si kdysi usmysleli, že mohou zparodovat všechny možné současné populární filmové hity, ať už z oblasti klasických hollywoodských áček a béček, či televizní patosy pro teenagery z odnože Disney. Let's Dance, Step Up a další podobné záležitosti mě nikdy nelákaly a Děsnej dupák člověka může jedině utvrdit v tom, že je není třeba dohánět. Uráží je samozřejmě nesmyslným způsobem, ale i tak může kdekomu dokázat, že není nutné je zpětně vidět. Protože jedna z věcí, kterou Dance Flicku nelze vytknout, je ta, že důstojně paroduje přespříliš ohrané mladé, často patetické lásky ve středoškolních filmech. Zbytek 'snímku' jsou už jen zvrácené pokusy o vtip, které musí odvážlivý zvědavec zkusit na vlastní kůži. Nebo v tom lepší případě na Děsnej dupák zapomenout a věnovat onen čas opravdovému filmu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Wayansova rodina sice není zárukou opravdu kvalitní podívané, ale občas se s nimi nejeden divák i docela slušně nasměje. Což už jim samo o sobě dává v mém případě zelenou. Už jsem od nich nebo s nimi pár filmů viděl a ve většině případů se to dalo bez větších obtíží přežít. Tady se objevila snad většina jejich klanu, no a pořádně to rozbalili. Hlavně co se hudebních čísel týká. Ten jejich místy až přiteplený humor, sebe rasistické urážky a dvojsmysly mi sice nejsou občas zrovna moc po chuti, ale dá se to překousnout. Trapnost a humorné situace jsou tu rovnoměrně rozložené – parodování tanečních kousků jim šlo rozhodně lépe, než tomu bylo v případě Pár nenormálních aktivit. Možná to bylo i tím, že mě zdejší děj bavil víc. Nejlepší byla ta černoška s mimčem a učitelka tance s velkými pysky a peprnými urážkami studentek…50% ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Asi to bude tím, že jsem si od tohoto filmu sliboval mnouhem víc. Tyhle bláznivé "MOVIE" filmy mě celkem dost baví, ale tenhle kousem mě nedokázal moc vtáhnout. Spíš bych řekl, že to nejlepší z filmu je v traileru a zbytek je jen taková omáčka. Teda ne úplně, je tam ještě pár vychytávek a závěr taky stojí za to. Jenže od rodiného podniku Wayans jsem už viděl lepší kousky. Sice tohle taky není kdoví jaká hrůza, ale čekal jsem od toho víc než se mi dostalo. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní humor sourozenců Wayansů si tentokrát bere na mušku taneční battly, černošskou kulturu, hudební i nehudební filmy a nezapomíná ani na popkulturu. Dance Flick je tak dalším důkazem toho, že Wayansové jsou v současnosti asi jediní, kteří umí parodie. K žánrovým peckám typu Bláznivých střel nebo Žhavým výstřelům to má ale pořád hodně daleko. 50% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama