Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Manfred Fong se nemůže vzpamatovat ze smrti své ženy. Bydlí v autě, nedbá o svůj vzhled, rád si přihne a vybíjí si zlost na zločincích při zatýkání. Jeho chování přitahuje pozornost nadřízených. Při vyšetřování vraždy prostitutky potká Manfred Kea, uhlazeného kolegu žijícího uspořádaným životem. Po přestřelce v čajovně ale Manfred nabývá dojmu, že Kea není tím, za koho se vydává. (-Rastaman-)

(více)

Recenze (38)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tuctový příběh o zamilované kryse v hnízdě. Ačkoliv film obsahuje hned několik různých věcí - od traumatem stiženého policisty, který zvládá jak mučit zadržené při výslechu a mlátit je, tak i odrodit dítě, až po honičky, přestřelky, výbuchy a lehké poselství, že nikdo není bez viny - postrádá alespoň mizivou stopu něčeho, co dokáže chytnout a udržet pozornost. Navzdory snaze tvůrců je to nuda. Přežvykování žvýkačky bez chuti. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najvacsim plusom su akcne sceny. Bohuzial ale tiez nie su bezchybne. Na to jak strasne chceli vyzerat realisticky, tak obsahovali prilis vela ocividnych trikov. No a pribeh? Necakal som akcnu jazdu od zaciatku do konca, takze to ze ju film neponuka, nie je hlavnym dovodom preco som sklamany. Vadili mi prilis ploche a tym padom pre mna dost nezaujimave postavy nacrtnute tym najotravnejsim sposobom (o dolezitych udalostiach z minulosti sa prilis casto dve postavy zhovaraju len tak mimochodom), vdaka comu v osudnych chvilach vo mne nedokazali vyvolat ani trochu emocii. K tomu je na hlavnu dejovu liniu nalepene mnozstvo vedlajsich odbociek, ktore ju nijako nepodporuju, ale skor posobia ako nudna vypln, pretoze inak by tvorcovia nedokazali s tak chatrnou premisou naplnit potrebnu stopaz. Proste slusne remeslo na jedno pozretie. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Čekal jsem fakt špičkový - Hong Kongský snímek, který nabídne mnoho akce. Jo, akce je tu hodně, přestřelky, výbuchy, ale to je všechno. Hudba se mi moc nezamluvila, příběh hodně kombinovaný, pramálo fightů a nesympatický herci. Navíc konec mohl být akčnější a napínavější a né tak odfláknutý. Kamera mi taky vadila, až se mi opět palice motala, ale je tu i klidnější. Celkově průměr, ke konci jsem to stejně přetáčel, takže čistý průměr, jinak je akce skvělá. :) ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Podivná směsice naprosto geniálních a naprosto přiblblých nápadů. Dante Lam má bezpochyby cit pro dynamickou akci a neokoukanou kameru, kdovíjaké oko pro scénář ale nemá. Z některých nepochopitelných rozhodnutí jde hlava vážně kolem. Zatímco Beast Stalker byl poměrně přímočarý projekt bez přehnané vaty, Fire of Conscience jakoby se snažil na sebe našroubovat jednu odbočku za druhou. A odbočky bohužel takřka bez výjimky do slepých uliček. Co mohlo tak snadno opět být kvalitní žánrovkou nyní působí jako roztržitý remix sestříhaný ze třech různých filmů. I přesto, že by si tvůrci za některé přešlapy ve scénáři a zahozený potenciál zasloužili pár facek filmu nelze upřít jistý šarm. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Z filmů,který sem v poslední doby z H-K viděl,je tohle asi nejvíc nahoře,a filmy J.Toa hravě strčí do kapsy.Jinak současný filmy z tohodle regionu už nelze porovnávat s tim ,co se točilo před dvaceti lety.Takže povedená akční krimi,jen trochu ucelenější děj by to chtělo.Zatim hodnotim 60%,a uvidim,asi tomu věnuju ještě jedno skouknutí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama