Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer 2
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer 2

Recenze (158)

PepeCCM 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nenudil, ale z mého pohledu tenhle seriál trochu nenaplnil svůj potenciál (nebo sem jen čekal něco trochu jiného). Přes všechen ten sex, alkohol a nadávky (a to celkem dost bez cenzury) se jedná o rodinné drama a dokonce bych k tomu přihodil i kapku telenovely (občas je chování některých postav fakt na přesdržku). A je smutný, že přes to sprosté a opilé pozlátko je mi nakonec snad nejsympatičtější postava desetiletého kluka.... ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

W. H. Macy zde ztvárňuje takovou lidskou trosku a takovou svini, že mu člověk fandí a zároveň se diví, čím to je. :D Asi je v každém z nás trocha Franka... :) Skvělé postavy a nejvíc mě baví, jak je to všechno střídavě chvilku kruté a a chvilku vtipné, většinu času hořkosladké. Vzrušující jízda, děkuji přítelkyni, že se mnou sjela celou první sérii. No a těším se na další. :) ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Takto by to vyzeralo, keby Sex education a Modern family mali dieta. Ale z toho by vyrastol problemovy socialny pripad na pervitine a antidepresivach. Serial sa venuje spodine a prechadza si mnohymi zanrami. Je tam vsetko. V prvom rade je to kombinacia komedie a rodinnej dramy. Ale obcas to prepne do krimi, psycho thrilleru, akcneho filmu a dokonca zo dva krat som pozoroval mierne naznaky hororu. A samozrejme kopec erotiky. To by bolo fajn keby to nebola casto erotika homosexualna, na ktoru sa mi moc pozerat nechce. Ale chapem ze sa tu riesia neprijemne trendy ohladom genderu, sexualnej orientacie, rasy, vekovej kategorie socio-ekonomickeho postavenia. Amerika tu teda nevyzera ako rozpravkova krajina. Kopec veci je uz pritiahnutych za vlasu, kopec veci mi vadilo, obcas sa to opakovalo a finale bolo trochu nedotiahnute. Ale bavil som sa kralovsky vsetkych 11 serii. ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Když se před dávnými časy (2015) na slovenské soukromé tv Markíza , potažmo TV Doma objevil tento seriál  z prostředí disfunkční rodiny Gallagherů žijících v  jižní části Chigaca v jejímž čele stojí jako otec nepracující ochlasta Frank Gallagher ( neskutečný William H. Macy) všimnula si toho asi jen malá skupina nadšených slovenských diváků. Když pak ze Slovenska po 4 sezonách seriál zmizel a už se nikdy nevrátil,  úspěšně při tom nepochopitelně minul českou kotlinu byla snaha hledat na netu naplněna . Titulky od nadšenců ukazovali , že přeci jen si někdo tohoto rodícího se fenoménu povšimnul. Jaké  překvapení se dostavilo, když na  české streamovací hřiště vtrhnul další hráč. HBO. Větší šok byl, když jsem zjistil, že celý seriál, který mezitím v USA v roce 2020 skončil svou 11 sezonou byl kompletně v roce 2022 touto službou nadabován do českého jazyka a přiznám, že vůbec ne špatně !! Proto  komu tohle ještě uniklo a nadále uniká, neváhejte ani na moment a využijte datové toky svého internetu na plno.  Připravte se na pořádnou jízdu. Spoilerovat u Hříšníků ani nelze . Je to jen na vás. Tento pohled na USA je ve všech ohledech jiný, než jste doposud viděli a čekali.  Nenechá vás vydechnout. Jedenáct sezon vysílaný Ameriku nešetřící seriál se dočkal i své britské verze. ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Best of the best! Britskou verzi jsem neviděla, takže jsem moc netušila, do čeho jdu. Už od prvního dílu se mi Gallaghers zaryli pod kůži tak, že jsem se jich do posledních závěrečných titulků nemohla zbavit. Nejde ani tolik o vtip (i když o ten jistě taky), jako spíše o výborný storyboard jako celek. Žádná postava nepokulhává, žádný díl není horší nebo lepší, než jiný, humor je přímo skvostný :) ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)
  • V seriálu došlo k přeobsazení postavy Mandy Milkovich, kterou ztvárnila Jane Levy. Od začátku 2. série roli Mandy hraje  Emma Greenwell. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama