Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

bourec 

všechny recenze uživatele

I když sem před samotnou produkcí nevěřil vašemu hodnocení,tak musim přiznat,ač nerad,Westa mám totiž docela rád,že je to jen slabší průměr.Klišé,klišé,klišé.V rozumný míře mi klišé nevadí,ale tady to přetejká ven.Obsazení taky nic moc,hlavně Lucas hraje jak dement.Tomu filmu prostě chybí spousta věcí,trochu si vzpomínám na Westův film Na lince je vrah,to byla taky docela hloupost.Neva,snad to bude přístě lepší,50%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Filmek začíná loupeží, při které Will Montgomery (N. Cage) a kumpáni získají 10 mil. dollarů, Při útěku chce jeden z kumpánů, Vincent, zabít svědka, ale Will tomu zabrání a Vincenta postřelí. Díky tomuto incidentu Willa chytí a on jde na 8. let do vězení. Když se z vězení vrátí do běžného života, Vincent mu unese dceru a požaduje za ní peníze, které se při honičce s policajty vypařili..... Tento filmek podle mě patří k lehce nadprůměrné podívané, u které jsem se nenudil. Akce je dobrá a příběh ničím nepřekvapí. Za mě 60%. :) ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Inteligentný začiatok sa príliš skoro zmenil v prach v ktorom sa už ťažko hľadali cenné filmové úlomky. Cage ohnivé plamene skrotil a ovládal na svojom tele a aj na motorke vo filme Ghost Rider, takže krátka jazda v horiacom aute zapadla do jeho kaskadérskej činnosti, ale nič nové a zaujímavé nepriniesla. Film ťažko za niečo chváliť, pretože s takým ľahkým prebehnutím cez "pevnosť nástrah" bez jediného poriadneho zakopnutia stratil dramatickú pestrosť. Veľmi lacno a nečinne pôsobila rola Vinnceta (Josh Lucas), ktorý akoby dostal narkózu priložením páchnucich ponožiek a nezmohol sa na poriadne si vyrovnanie účtov. Celkom dobre však pracovala akcia s veteránom Cagom, ktorý zobral na svoje ramenná všetok neúspech, takže som sa priklonil k priemernému hodnoteniu 50%. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Á už je to tu zase, Nicolas Cage v hlavnej úlohe to musí byť zákonite sračka! Veľký omyl, od začiatku má film tempo, ktoré si udržiava počas celej stopáže, scenár nieje bohviečo, ale to že som sa ani minútu nenudil je veľké pozitívum. Zlodeji, vykrádanie banky, únos, naháňačky, prestrelky, čo by ste chceli ešte v akčnom thrilleri? Napr. The Expendables má deravý scenár, "nulové" herecké výkony, nudné pasáže a tento "akčňák" je samozrejme v červených číslach. Prečo? Lebo vidieť toľko akčných hviezd pokope bez štipky talentu niekomu úplne postačuje. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Akční pohádkář Šimon West a unavený dělník filmového průmyslu Nikola Cage ve filmu, který vás překvapí, pokud jste se probrali z kómatu po 50ti letech a možná ani to ne. Režisér West se nemohl dívat jak se jeho dávnému hereckému přiteli z Con Airu stále nedaří najít si zajímavou práci, tím spíš, že se na něj vykašlal v The Expendables 2 a tak specielně pro Nikolase na míru natočil film. Jenže scénarista asi neměl moc času (dělal totiž víc na filmu Safe House) a pohodil produkci jen jakýsi pamflet, co ho napadl narychlo při čekání u bankovní přepážky. Ve filmu Stolen je snad nejvíc okoukaných, použitých, již jinde spatřených scén a děje, co se kdy v podobných filmech objevilo. Místy to až zavání parodií Bláznivé střely, ale smát se nemůžu, téma je přece tak vážné. Přesto jde o film, kterým se neurazíte, když vám ho někdo pustí... po padesátiletém kómatu a vy tak za 90 minut stihnete ty nejtypičtější dějové zápletky, kterými nás žánr akčního thrilleru už půl století zásobuje. Nevím však jestli je to ten správný film pro probrání. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Po tom, čo príde Will (Nicolas Cage) za Hoytom (M.C. Gainey), mu rozbije nos, posadí ho na stoličku a vedie s ním rozhovor, na konci ktorého ho kopne do brucha, pričom spadne na zem aj so stoličkou. V nasledujúcom zábere je však stolička na nohách. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama