Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

castor 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když bude mít belgický pantáta štěstí na ne úplně triviální „zápletky“ a v rámci béčkového žánru alespoň průměrné režiséry, může nás svými evropskými výlety za levnou produkcí ještě nějaký ten pátek obšťastňovat. Musím přiznat, že zhruba první hodinku jsem si říkal, že tentokrát jde o látku, za kterou se Van Damme nemusí příliš červenat. Ba co víc, třeba úvodní mlátička v bordelu je docela slušná (stejně jako bitka mezi visícím masem) – a to myslím bez ironie a zcela upřímně. Pak se ale základní logika začíná rozpadat, postavy jednají, jako kdyby se přecpali Van Dammeovým prošlým kabanosem, dostáváme se do seagalovských kvalit a úvodní „nadšení“ je bohužel pryč. Přesto bývalý žoldák, nyní vodkou se uklidňující řezník potěší v úctyhodné stopáži mnohem víc, než Jean-Claudovi totální přešlapy z let 1999 až 2006.. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Zpočátku má film našlápnuto mezi nadprůměrné akční filmy a vypadá to na povedený comeback belgické mlátičky. Překvapuje i scénář, který se snaží do děje vnést originalitu a nebýt jen tuctovou kopií stokrát viděných dějů. Žel film sráží slabší herecké výkony a ne zrovna vhodná hudba. Viděl jsem dabovanou verzi a to je dost nepovedená a chudá práce českých zvukařů... Holt asi nebyly na kvalitu peníze :-/ 70% ()

Reklama

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších Van Dammových snímků posledních let. Bohužel se jedná o čistokrevnou béčkovou produkci a to mě mrzí nejvíc. Ne béčko jako takové. Ale prostě fakt a není to jen Van Dammův případ, že tahouni Americké filmové produkce let devadesátých, jsou nemilosrdně odsunuti na druhou kolej a točí takovéto sračky. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Na to, že je JCVD 52 let, tak je pořád ve skvělé kondici a jeho herecké umění pořád baví. Alespoň mě ano, a to ho sleduju už od svého narození. 6 Bullets je sympatický akční film, který se trochu nese ve stylu filmu 96 hodin. Pravdou ale je, že 96 hodin má ještě něco navíc a perfektně odsejpá. V tomto případě je to s tím tempem a atraktivitou o něco horší. Přece jenom béčkový film, který má téměř 2 hodiny, nemůže bavit po celou dobu stejně. Tím film nikterak neshazuji, jenom by slušelo svižnější tempo a větší gradace. Ale jelikož jsem velkým fanouškem JCVD, tak jsem neměl problém vydržet až do konce. Zahrála si zde navíc téměř celá Van Dammovic rodinka :), čili příjemné osvěžení. 75% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • V okamžiku, kdy Becky (Charlotte Beaumont) uvnitř starého sovětského zařízení věznitelů uniká s mobilním telefonem do další místnosti, je posléze jedním z věznitelů opětovně lapena. A ačkoliv jsou těžké vrzající dveře zprvu uzavřeny, když je násilím vynášena v následujícím okamžiku ven, dveře jsou otevřeny dokořán. (Conspi)

Reklama

Reklama