Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 2

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (424)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Dovolím si to porovnať s filmom Snehulienka a lovec, kedže mám pocit , že to ide ruka s rukou s týmto filmom. Snehulienka a lovec bol mojím horúcim žeiezkom v ohni, hltal som takmer každý akčný moment, výpravu aj podobizeň obrovského monštra. Tu však bojujú len ľudia a trpaslíci bez zaujímavých efektov ,pardon škreti dostali maličku chvíľočku, ale to nič nezmenilo a tak sa to nieslo v duchu nezáživnej telenoveli o zaľúbenom páre. Škoda nedotiahnutých nápadov ako bola koritnačka či ten had v lese. Čakal som od toho viac. Film stojí tak za 2 hviezdy, ale za obsadenie J. Chastain a E. Blunt som sa priklonil k 3 hviezdam. Záverčné hodnotenie 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Sněhurka a Lovec, rozhodně nebyla žádná hitparáda, ale přesto se jednalo o slušnou fantasy, která dokázala pobavit. O to více mě překvapilo, jak špatné je toto pokračování, které působí lacině a prakticky v žádném ohledu nefunguje. Nebýt pár známých jmen, film by se v kině ani neobjevil. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film The Huntsman: Winter's War má výborné kostýmami, podarené triky a skvelý casting. Charlize Theron hrá opäť s rozkošou a vyžíva sa v úlohe nádhernej, ale krutej Ravenny. Chris Hemsworth nestratil nič zo svojho šarmu, ktorý prepožičiava trochu ušpinenému a natvrdlému lovcovi. Posilou tímu sú dve dámy ktoré milujem a to Emily Blunt a Jessica Chastain. Obe sa s rolami popasovali na výbornú. Na rozprávku pre staršie publikum mi to príde parádne, trochu dlhé ale dobre. Na efekty nemôžem nič zlé povedať, prídu mi dosť podarené a o dosť lepšie ako u iných za viac peňazí. Dobrodružný snímok sa však točí nielen okolo pohľadného svalovca, ale aj dvoch sexi sestier s magickou mocou. Film sám o sebe je úplne skvelý, možno keby sa o Snehulienke len nehovorilo a ukázala by sa viackrát ako len chrbtom, bol by skoro dokonalý. Hlavne ak ste ako ja pred tým videli film Snehulienka a Lovec, boli by ste trochu zmätení. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctové zpracování, které je minimálně o dvě hvězdy horší, než jeho předchůdce. Ta lehkost, která se mi na prvním Lovci tak líbila je nenávratně pryč a zbyl jen chabý pokus vzkřísit něco, z čeho jsem měl obavy už podle ukázek. Zase jsem měl pravdu! Hlavně postava Emilly Blunt byla hodně špatná a vlastně i zbytečná. Jestli budu ještě někdy další pokračování, budu se dlouho rozmýšlet, protože tohle byl hodně slabý odvárek. Tak za tři mínus. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $115miliónovTržby USA $48,390,190Tržby Celosvetovo $164,989,338Tržby za predaj Blu-ray v USA $12,044,946Tržby za predaj DVD v USA $5,852,906║ tak toto až tak moc nevyšlo, veľmi nezáživná nepružná réžia, až príliš otrepaná príbehová schéma, zaujímavé herecké obsadenie takmer nemá čo hrať, mínusom sú aj niektoré súboje, ktoré sú zbúchané v zbesilom strihu, na druhú stranu to neotrávi ako Bohovia Egypta je to pozerateľné ale bez nejakého elementu ktorý by dodal punc zážitku, škoda /videl v kine 3D verziu: 55%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Aby mohl být snímek uveden v Indii, musel tamní distributor zredukovat milostné scény mezi Ericem (Chris Hemsworth) a Sarou (Jessica Chastain) a ze zvukového doprovodu odstranit slovo „mrcha“. (fiLLthe3DD)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 48,4 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 165 mil. (NIRO)
  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (powda)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama